שרשור שירים מנאפה!

omerush

New member
שרשור שירים מנאפה!

תכתבו פה שירים שאתם זוכרים מה-ICE והקאסל וכל הפאבים.. בתור התחלה: DJ ALLIGATOR PROJEKT - THE WHISLE SONG Zookey - Africanismו Michael_Gray_-_Can't_Wait_For_The_Weekend_To_Begin

כנס רמבו

אין לך מושג איזה חיוך העלת על פניי שכשתבת לי את השיר המפורסם מהאייס Zookey - Africanism מאז שחזרתי אני מחפש אותו כמו מטורף..אם היית פה אפילו היית מקבל בוסה ח"ח אח שלי

omerush

New member
בקשה אחי!

ותתחילו לכתוב כאן שירים!!!!!!! אני חיייבבב!!!

Andrea18

New member
חזקקקק

זה ה-שיר באיה נאפה ! הורדתי אותו והרגשתי לשנייה באייס באיה נפאה !! כבר שבועיים בארץ ועדיין מתגעגעת לאיה נאפה...:(

michalipa

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אתה תותח!!!!!! חיפשתי את השיר מאז שחזרתיי!! (zookey) אני קוראת לו השיר הרשמי של איה נאפה!!!!!! תודה תודה תודה!!!!!!!! אני יכולה להלוות לך שיר אחד.. שהיה בסניור פרוג כאשר הבעירו את הרצפה.... the roof is on fire.... follow the leader leader leader follow the leader - clap clap clap!!!!

quaresma

New member
כתבתי בשרשור הקודם ולא ענו לי

מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר שממנו לקוח החלק שהיו מנגנים בזמן שהיו עושים "רכבת" כזאת שהיו נותנים לשתות בה קוקטיילים, בJASMIN INN ובSENIOR FROG? המלים של השיר לא כל כך יעזרו כי זה היה "אולה אולה אולה אולה", אבל מי שהיה שם צריך לזכור... תודה מראש

Talm1977

New member
הנה

Buster Poindexter and His Banshees Of Blue - Hot Hot Hot ultimix

DviRz

New member
הנה אחד חרוש ביותר שם

וגם בארץ.. השיר הזה פשוט רודף אותי.. Mylo - Drop The Pressure לא היה לילה אחד שלא שמעתי אותו שם.... וגם פה..

מקו9לת

New member
כנסו

ואיי איזה מגניב רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה חזרתי מנאפה כבר דיי ממזמן הייתי ב12-19/8 כבר ממזמן ואני לא מפסיקה להתגעגע בכל אופן 2 חרושים שאני זוכרת מנאפה (מהאייס ומכל חור שם) זה gazolina כמובן ו bally dancer אם מישהו צריך שישאיר אייסי אני אשלח בכיף :)

למעלה