שרשור שירים מצחיקים../images/Emo187.gif
מכיוון שהשני כבר עבר עמוד.. וגם כי יש לי שיר
אבל לא חייב שירים מצחיקים, כי זה למשל לא מצחיק.. כל כך.. ע"פ השיר "את אותי שופטת" וזה על מירוקו.. מה קרה, נשמה מתוקה שלי? די, מספיק עם הכאפות לא, אני לא אדם מושלם מודה, עשיתי הגזמות נשמתי, תחכי, רק תביני אותי תני לי לטיפות אל תכעסי, תנסי תתפסי רק איתך רוצה לחיות חיי מתבזבזים, נגמרים, נשאבים ישאבו לקאזאנה אם ילד לא תעשי איתי החיים מלאים ברוחות חזקות כמו בחלל אויר, אז צריך לתפוס חזק שלא נשאב בעודנו חיים את לי מחטיפה בלי סיבה בייתי כחרמן בגלל הקאזאנה את עליי כועסת בלי חמלה תראי מה נאראקו עשה.. זה הוא, שמו נאראקו אולי גם אוניגומו והוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר.. אח, בודהא, תגיד עד מתי החור ישאר בידי עברנו כבר הרבה דברים, צרות וגם ניסים די כבר נמאס איך הזמן עובר כשאני עם הקאזאנה לבדי, אז, די, מספיק, שלום וביי ביי צריך שתהיי איתי ימים עוברים, נשאבות דבורים הכל ככה ככה רעש החרוזים על המקל, משגעים אותי ות'קאזאנה, נזיר סובל עוד, לא יכול לסבול עוד, בדרך אל הפח את עוד תראי אני אעשה כאן מהפך את לי מחטיפה.. זה הוא, שמו נאראקו הוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה וגם את גורל חיי קבע הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר.. את לי מחטיפה בלי סיבה את עליי כועסת בלי חמלה זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר את לי מחטיפה... זה הוא, שמו נאראקו הוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה וגם את גורל חיי קבע הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר..
מכיוון שהשני כבר עבר עמוד.. וגם כי יש לי שיר