שרשור שירים מצחיקים

PakoLina

New member
שרשור שירים מצחיקים../images/Emo187.gif

מכיוון שהשני כבר עבר עמוד.. וגם כי יש לי שיר
אבל לא חייב שירים מצחיקים, כי זה למשל לא מצחיק.. כל כך.. ע"פ השיר "את אותי שופטת" וזה על מירוקו.. מה קרה, נשמה מתוקה שלי? די, מספיק עם הכאפות לא, אני לא אדם מושלם מודה, עשיתי הגזמות נשמתי, תחכי, רק תביני אותי תני לי לטיפות אל תכעסי, תנסי תתפסי רק איתך רוצה לחיות חיי מתבזבזים, נגמרים, נשאבים ישאבו לקאזאנה אם ילד לא תעשי איתי החיים מלאים ברוחות חזקות כמו בחלל אויר, אז צריך לתפוס חזק שלא נשאב בעודנו חיים את לי מחטיפה בלי סיבה בייתי כחרמן בגלל הקאזאנה את עליי כועסת בלי חמלה תראי מה נאראקו עשה.. זה הוא, שמו נאראקו אולי גם אוניגומו והוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר.. אח, בודהא, תגיד עד מתי החור ישאר בידי עברנו כבר הרבה דברים, צרות וגם ניסים די כבר נמאס איך הזמן עובר כשאני עם הקאזאנה לבדי, אז, די, מספיק, שלום וביי ביי צריך שתהיי איתי ימים עוברים, נשאבות דבורים הכל ככה ככה רעש החרוזים על המקל, משגעים אותי ות'קאזאנה, נזיר סובל עוד, לא יכול לסבול עוד, בדרך אל הפח את עוד תראי אני אעשה כאן מהפך את לי מחטיפה.. זה הוא, שמו נאראקו הוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה וגם את גורל חיי קבע הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר.. את לי מחטיפה בלי סיבה את עליי כועסת בלי חמלה זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר את לי מחטיפה... זה הוא, שמו נאראקו הוא ממש רשע את הקאזאנה הוא בידי עשה וגם את גורל חיי קבע הוא חי בעבר זהו נאראקו המגעיל זה היה ולא נגמר חייב אני להרוג אותו מחר..

PakoLina

New member
עוד-שיר ממני אל מיריק../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

אין לי כוח לכתוב באנגלית - תסלחו לי, נכון? טוב.. ע"פ "I am too sexy" ממני אליך, מירוקו שלי
יו אר טו סקסי פור יור סטיק, טו סקסי פור יור סטיק, טו סקסי, יהה.. יו אר טו סקסי פור יור שירט, טו סקסי פור יור שירט, טו סקסי יהה.. יו אר טו סקסי פור יור פאנס, טו סקסי פור יור פנס, טו סקסי, יה.. יו אר טו סקסי פור יור אנדר פאנס, טו סקסי פור יו אנדר פאנס, טו סקסי, יהה.. והמבין יבין
וניצן... הכל בזכותך!

היא גדולה היא גדולה היא גדולה....

פעם ראשונה נעם, שאני סוגדת ליצור אנושי *סוגדתסוגדתסוגדת*

גמני כותבת שירים!

הנה, על פי "היא לא תדע" היא לא תדע שאני אוהב אותה, אוהב אותה בחיי. היא לא תדע שאני אוהב אותה, אוהב אותה בחיי. בחולמותי, בעולמי הקטן יושב וחולם עליה. מאיר כוכב מנצנץ מעלי, תפילתי לבטח שומע. דרכי ארוכה ואבודה, לילה ויום נמצא בחלום שהיא לא תדע. היא לא תדע... יפה כמו תמונה שתלוייה על הקיר, עיניים חומות, גן עדן. לי כבר ברור שהיא לא תכיר וליבי שוקע כאבן. כל יום אני רואה אותה, לילה ויום חולם בודד אך היא לא תדע. היא לא תדע...

ועוד שיר! שרות: החברות הפקאצות

על פי "מילים יפות" השתדלתי לבטא את הפקציות של הבנות כמיטב יכולתי שוב החום שלה עולה? היא לא תשתנה אותו סיפור ישן תופס אותה כל פעם הוא שתלטן בחיי הוג'ו חמוד למדי אבל היא אוהבת את ההוא ללא סיכוי אמרנו לה להיזהר יש בחורים די והותר אך הוג'ו כל כך נרגש והיא חולה שוב מחדש שמענו בחיי יותר מדי אהבה חסרת סיכוי "הוג'ו הוא בחור הגון" "השני הוא סתם סיכון" "להוג'ו יש כסף רב!" "השני הוא בטח עובר ושב" שמענו דיבורים של כל מיני גברים, אבל מין כזה בחור הוא סתם סיפור צריך לומר לו די זה לא כדאי, האהבה שלך ללא כיסוי "הוג'ו כזה רומנטיקן!" "מצידי שיהיה רומנטי שם!" "ומה אם יש לו לב זהב?" "שליך הביתה להוריו" שוב החום שלה עולה היא לא תשתנה אותו בחור ישן תופס אותה כל פעם אמרנו: הוא שטלתן מדי והוג'ו חמוד למדי שאהבתה ללא כיסוי שלמילה של הוג'ו יש גיבוי והסוף עם הבחור חסר סיכוי

אווה15

New member
טחחחח ענק, אבל (בפנים)

שני השירים (מילים יפות והיא לא תדע) היו במחרוזת שירים במסיבת הסיום שלי...יש לי טראומה מהם...פיכס אבל עשית את זה ממש מצחיק חחחחחחחחחחחחח גדול!

ועוד שיר... "רק עם טסאיגה"

הסיבה האמיתית למה סאשו רוצה את טסאיגה ביום שני אני יוצא כדי לבזבז לי את הזמן, בטלפון ניסיתי להזמין את מיקאי-סאן. למרות שדי נעים לבד להיות בסטלבט, אומרים יותר נהוג ללכת עם גברת. אמרתי לה יש לי מקום נחמד בקונסטינופה, הרבה כפרים בהרי המירופה. וכששאלתי אם אפשר לסטניאגיה, אמרה: "אבוא איתך אבל רק עם טסאיגה". רק עם טסאיגה... אמרתי שאבי הוריש לא אנ טנסאיגה, אמרה: "אני רוצה קצת אקש עם הרג של מיוגה". אז אסדר לי חרב, אסל אותם ח'ת שתיים, אמרה: "תודה לך, אולי בעוד שנתיים". רק עם טסאיגה. לא משנה מה הורג. הכל עניין של נשקייה, בגלל הבלבול על להב כפול, לא חיסלתי כפרייה שנה. הסברתי לה שכאן הנשק לא קובע ושיותר חשוב במי אתה פוגע. אך היא לא רצתה בכלל איתי לרווח. בלי שני להבים וצלקת רוח. רק עם טסאיגה... לא משנה מה הורג... בסוף אמרתי: "מיקאי בואי נשכח מהרג, נסגור עניין יפה נדחה לכפר מרג". סגרתי עיניין, רצתי חיש אל מיקג'ין, אך היא סגרה עלי כי לא היה לי טוקאגין. לא משנה מה הורג... הרגשתי שאני הולך ומשתגע השכנועים שלי חלפו ללא שומע. כבר תשע ושלושים רוצה להרוס את קנאיגה, ולא יכול כי לא דאגתי לטסאיגה. רק עם טסאיגה....

love Jay

New member
על איזה מנגינה זה מבוסס?

ניסתי לשיר את זה עם "כולם רוקדים עכשיו" של הי פיייב וזה יצא לי טוב דווקא...

עוד שיר... (כן חטפתי התקף יצירתית)

סאשו עושה סחרחורת וג'אקן עושה לי רע, ומפלצת תרנגולת מעוררת בי בחילה. אני נמנע מלראות פרקים שיש בהם מן הנזק וזה כולל סלאשים דוחים ואינוי עם "שסק שסק" לא נוגע בקללות של רחצו אותן, וחרבות דביקות שלא ניגבו אותן. נזהר מאוד, וישנה סיבה לי, כי בכל מקום בלי נקיון יש יוקאי פוטנציאלי. קאגורה מצננת ומיוגה עושה ורידים, והיד מתנוונת כשלשיפו מחטיפים. שדים נמצאים על העצים ובשמיים, אני כמעט ולא נושם ולא נכנס למים. לעולם לא נרדם בשטח פתוח עד שלא בודק את כיוון הרוח. נזהר באופן מדיקלי לחיות עד מאה ושלושים, פחות מזה לא בא לי. מי שם מתקרב לו? נראה לי קצת חשוד, והופס, הוא משתנה לו אני עכשיו אבוד. לא תהיה ברירה אני אסגור את עצמי בחדר. לא אצא שניה אחת גם לא בליל הסדר. אשטוף את הסלעים לפני מקלחת אנשום דרך הפה רק עם מטפחת. יום, יום אבדוק את חותם המצח ואם הכל ילך יפה פשוט אחיה לנצח.

למעלה