שרשור שירים מצחיקים!

PakoLina

New member
שרשור שירים מצחיקים!../images/Emo187.gif

^.^ הנה שיר שלי: קגומה זהו שמי כן, האופן די רשמי אני שונה מכל חברי שביפן הפדואלית כן, אני חיה בעולם של מדיח כלים עם אבנית לבושי מעט מוזר ולפעמים, חברי חושבים שהוא קצת מכוער אך, בעולם כזה הם חיים של קימונו ושדים ואני לא שייכת, כן, לדעתי, סתם נדחפת. מיילל פה שועל "קגומה, אינויאשה אליי נטפל!" לצליל המילה "שב" פתאום על הרצפה המציק שוכב מחסלת שדים היא החברה הטובה שלי, הילדה אשר בעתיד נולדה ונזיר שטוף זימה, רודף שמלות מנשנש לו בצד את תחתן של הבחורות אני היא גלגולה של כוהנת חזקה, אהובה של אינויאשה הבאקה הוא אולי גס רוח, סנוב נפוח אך התאהבתי בו מעל הראש בלי ששמתי לב כן, ללא אזהרה מראש קגומה זהו שמי כן, האופן די רשמי אני שונה מכל חברי שביפן הפדואלית כי אני חיה בעולם של מדיח כלים עם אבנית.. שימו גם משלכם ^.^

PakoLina

New member
אהובה - אהבתו../images/Emo187.gif

אה.. ולמרות שזה לא שיר מצחיק >.<

מית צאן

New member
שיר מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ולי יש מין שיר כזה קטן... על פי השיר: "יחזקאל... יחזקאל..." טוקיג'ין
טוקיג'ין
לסאשו יש טוקיג'ין... שתהרוג את אינו שלי רק מתי שהיא תרצהההההההההההה
(רק שלא תעשה את זה...
)

גם לי יש מוזה היום!

(טוב, אני סובלת מהתייבשות שכל קלה, עודף לימודים וכ"ו) לפי "היא לא דומה" היא לא דומה לאף אחד אחרת לאף אחת בעידן הזה היא משונה וכשהיא מדברת קולה גורם לי להרגיש כזה. היא רואה אני אנושי כל הלילה מעמיד פני ישן, מסתכל הניו מאוהב, מביט מלמעלה על פניה. במיוחד הלילה, לא עוצם עיניים עד אור הבוק וליבי לא נותן לי מנוח לא דומה לאף אחת.... אינוי לקגומה.... "קיקיו" נמאס לי ממנה.....הורסת שמחות

למעלה