שרשור שירים מצחיקים!!!!

שרשור שירים מצחיקים!!!!

קראתי אתמול שיר שנעם כתבה, "הקאגוראלי" על פי "הפינאלי" ועשיתי פנארט בהתאם.... אז קבלו את קאגורה וקאנה בגרסת הראפ!!!!

metuka15

New member
אוי

זה כל כך הרס של הדמויות >< מה עשית לקאגורה? קאנה עוד נסבלת..אבל קאגורה? היא נראת ערסית! והיא לא ערסית! *עצבים*

metuka15

New member
אני יודעת..

אבל היא נראת רע..ממש רע..וזה לא מתאים לה ><

ketty the sheep

New member
קלאמפ אכלו את קאגורה וקאנה!../images/Emo2.gif

(עזבו.
).

PakoLina

New member
שרשור שירים!../images/Emo187.gif

הנה אחד שלי XD ניצנע, את מוזמנת להוסיף את התמונה הנוספת. (זה ע"פ הפינאלי של סאבלימינאל) הקאגוראלי כתבה: נעם (PakoLina) ביצוע: קאגורינאל והצלקאנה זאת שדת הרוח, יושבת כמו פוץ נפוח ואוכלת תפוח למה הזמן כל כך מרוח לא נורמאלי זה בא לי הנוצה הזאת ברחה לי יושבת כאן בדד עצלנית אל תקרא לי כל מה שצריך זה איזה סוד, סודסודון לסחוט ת'חברה הטובים ולהיראות כמו קופידון אני הרוח מהמזרח, ואיני צריכה כאן רישיון לעוף לעזאזל ארצה מיד ואח"כ לישון "אני מחזיק בלבך" "איני רוצה בקרבתך" זה מה שאוזני שומעות כל היום כל הזמן זה כבר כואב לי לשמוע "תתחפפי מכאן" רוצה שיאהבו אותי, יחבקוני ינשקוני רוצה שירגישו בי כאשר אני אינני אני לא באמת רעה – זה לא מה שחושבים הם רעים הזדמנות שניה?! במילון של'ם זה חסר ואם רציתי עולם אחר נאראקו הזה,אין סיכוי שיוותר הוא בי מתעלל ולעולם, אך לעולם, אין סיכוי שירחם מבינים ת'עיניינים? בוא נרים כאן מסיבה פגרים שוכבים אחד על השני בתוך הטירה אז תרימו תידיים אל השמיים תנו ריקוד דרקון, תנו לי גם "יו! יו!" סשומארו המניאק, אין פלא, הוא אחיו של אינויאשה לא יודע איך אני חשה אפילו ל "יו!" החוצפן הזה לא הגיב נקווה שבמיטה הוא ירטיב, שלא יעשו לו עוד תקריב הנאד הנפוח חושב שהוא חכם, שאני סתם עוד בנאדם כל כך בא לי לתת לו מכות, להוריד דם לי הוא לא הסכים לעזור, סתם אדיש לו חכה חכה אתה, הזמן עוד יעשה את שלו (קאנה – הצל) יש לזכור, שד חכם אף פעם לא נכנע ואף גיבור לעולם לא יוכנע את הרוח, גורלך הוא להיות חופשייה נושבת לך, לא משנה, עשירה או ענייה כן, אני לא לבד! הרוח הנושבת, החושבת, הדואגת כאן איתי תתפלל עליי שלא אתבלבל בדרכי, רכובה על נוצתי אבל לא, זה לא מספיק מבינים ת'עיניינים?!.. מן יפני אגרסיבי, הנסקל האולטימטיבי לא ממש פרובוקטיבי איך שתראה אותו תרטיב לי השוויצר הגאוותן הזה, הוא חושב שהוא מסיבי אבל, האמת היא שהוא סופר קרימינאלי, ממנו לא איכפת לי שירקב בגהנום כך עדיף לאנושות הוא סתם שיט לא מקורי, כך חושבת כל יישות שבעולם הזה תשוט רשע, מרושע, גוש קקה מהלך עם סגנון ייחודי, יורשה לי לומר קגארה זאת אני, האם יהיה חופש מחר? מבינים ת'עיניינים?!....

PakoLina

New member
אה. אופס. לא ראיתי ../images/Emo187.gif

את השרשור. *נסקלת* גומן ^.^

למעלה