שרשור שיר אהוב...

vogue15

New member
שרשור שיר אהוב...

אחד מ"left of the middle" ואחד מ"white lilies island" שלי- smoke ובוואייט ליליס הבחירה ממש קשה... אבל החלטתי that day התאהבתי בה בקליפ... (אפילו שאני לא בדיוק בקטע של בנות..) :)

Torn

New member
האמת בשבוע האחרון../images/Emo26.gif

התחלתי לאהוב את WLI יותר מLOTM
כי שאני חושב על זה רוב השירים האהובים עליי הם מ-WLI בכל אופן שיר האוהב מ-LOTM הוא CITY (לפני שבוע היה סמוק). מ-WLI עדיין Everything Goes
.

jt7785

New member
לא בקטע של בנות../images/Emo35.gif יש משהו שאתה

רוצה לספר לנו
וצחי, ברוך הבא לצד האפל
אמממ, אני לא כל כך בטוח בקשר ללפט - את כל השירים שם אני אוהב אותו דבר. בערך. ובקשר לווייט - אני חושב שטולק אין טונגס אבל אני אוהב לפחות עוד שלושה שירים שהם אצלי במקום השני שמאוד קרוב לראשון, ומן הסתם הכל מתחלף כל הזמן אבל פשוט טולק אין טונגס הוא המקום הראשון התמידי אצלי. כמובן שהכל דינמי ומשתנה משבוע לשבוע.

Torn

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif../images/Emo160.gif../images/Emo11.gif

קפוץ

vogue15

New member
תאמת שכן...

יש לי משהו לספר לכם... חשבתי שאני הבהרתי את זה מספיק במשפט "אני לא בדיוק בקטע של בנות"

jt7785

New member
סבבה אחי זה היה מעין פתגם

כאילו מגניב אחי. אני קצת תוהה אבל, אתה עדיין בחור צעיר, איך הגעת למסקנה בשלב כל כך מוקדם בחייך....

shmez

New member
אמממממ

אני חושבת שסמוק ושטולק אין טונגס...

gah

New member
אני חושב ש

בדיסק הראשון, כמה שזה נדוש והכל, אין מה לעשות לא משנה מה תגידו ותאמינו לי שאני מאוד אוהב את השיר wishing I was there (במיוחד את הקליפ שבו היא הכי פצצה בארץ), אבל אין, פשוט לא היה ולא יהיה על torn. בדיסק השני that day אני חושב. בשלישי - Iluvgah.

Hairspray Queen

New member
ד"א שלישי...

הוא כבר יצא? שמעתי שהיא עדיין עובדת עליו. ותביאו קצת פרטים (שם, סגנון וכו') אם יש לכם!

Torn

New member
אני יכתוב את כל מה שאני יודע מחר...

בשירשור חדש... למרות שדיברנו עליו בימים הראשונים של הפורום אבל כמה אנשים חדשים הצטרפו מאז....

air jordan

New member
שלי זה

אממממ lotm-smoke או torn עוד לא החלטתי . li-do you love או that day שניהם מעולים לפי דעתי... דרך אגב,קוראים לי ניר,הצטרפתי לפה לפני איזה שבוע,אבל לא היה ממש זמן להיכנס. עכשיו שמחר נפטרים מהיסטוריה וביום ראשון מספרות(thank god!!!),אז יהיה לי יותר זמן להיות פה...

Torn

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני צחי, בטח אתה מכיר אותי כבר אבל לא משנה
.

AMIR HOREV

New member
יש לכם את המנהל הכי חזק בארץ!!!

הוא פשוט מדהים!!! אין ספק שהתמזל מזלכם...

Torn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח ימטורף
בכל אופן היום זה היום, נקווה שילך טוב....

למעלה