שרשור- שיר מועדף...

i l0ve u

New member
שרשור- שיר מועדף...

מה המצב?? הכל טוף? אני מתה משיעמום איך אתם מעבירים ת´חופש??? טוב אז ככה אני רוצה לדעת איזה שיר של דה קולינג הכי מועדף עליכם?? אני חולה על אדריאן כי זה השיר הכי יפה בעולם{וגם הקליפ..} אבל אולי זה כי אני לא מכירה את כולם... אז...מה השיר המועדף עליכם???

i l0ve u

New member
../images/Emo187.gifהשירים האהובים עליי...

אני אוהבת את אדריאן {השיר הכי יפה בעולם!} וואר אבר יו וויל גו ג´סט דאט גוד ו- קוד איט בי אני הרדר {סליחה שרשמתי בעברית אין לי כוח לרשום באנגלית..} אה ו.. חג שמח!!

noa462

New member
השיר הכי יפה...

אמממממ טוב: Could it be any harder אבל אז יש גם את: Things don´t always turn out that way Whenever u will go Adrienne ועוד...
וחג שמח לכוווווווולם

גל GS

New member
דירגתי../images/Emo110.gif

could it be any harder adrienne unstoppable stigmatized wherever you will go thing don´t always turn that way nothing´s changed ust that good thank you final answer we´re forgiven

MolsBolsRules

New member
לא לא לא!

WE´RE FORGIVENNNNNNNNNNNN ע-נ-ק!!!!!!!!!!!! מילים מדהימותתתתתתתתתתתתתת ובכלל כולם!

TCgirl

New member
אצלי זה ככה: ../images/Emo187.gif

אחרי שחשבתי הרבה הרבה - אני עדיין אוהבת את כל השירים (מאוד מאוד), אבל דירגתי אותם: 1. We´re Forgiven 2. Wherever You Will Go, ו- Could It Be Any Harder ביחד. 3. Unstoppable 4. Thank You 5. Final Answer 6. Nothing´s Changed 7. Adrienne 8. Things Don´t Always Turn Out That Way 9. Just That Good 10. Stigmatized אבל זה משתנה כל הזמן...

למעלה