חלום מהשבוע האחרון
אני נמצא בשכונה של איזה ישוב ובלילה, יש פנסי רחוב מוארים.
אני מתחיל לרוץ קדימה על פלטפורמה שנמצאת לצד המדרכה(בצד הרחוק מהכביש) בגובה חצי מטר וברוחב מטר בערך ועובר את אחותי, אני מתחיל לקפץ ולצבור תאוצה וכל קפיצה מביאה אותי למרחק רב יותר.. 1.......2................3..................................................
אני קופץ קפיצה אדירה ומתחיל להרגיש כמו ריחוף,50 מטר.. 100 מטר, אני למעשה מרחף קדימה במהירות גבוהה. כשאני מתחיל לרחף קדימה אני מתמתח לצורת ישו הצלוב, ועף קדימה ככה עד שאני מגיע לגג של בית ותופס בו. (2 קומות)
אני קופץ מהבניין(הבית הפך לבניין בלי ששמתי לב) והוא ממש גבוה, אני מחזיק ביד ספר ענק ארוז בעטיפה חומה (הספר בעובי 15 ס"מ בערך ובאורך מטר שמונים ורוחב קצת פחות מידיים פרושות)
אני מתאזן על הספר כשהוא פרוש ומתחיל מעין צניחה חופשית כשהספר אמור להאט אותי לפי הלוגיקה של החלום.( יכול להיות שלקחתי את זה מהמנגה של Berserk.)
אני לא חושב שהוא האט אותי במיוחד אבל צנחתי למטה ואני רואה בניין גבוה גם כן ומנסה לנחות(להתרסק?) שם אבל מפספס אותו וממשיך ליפול למטה.
אני נוחת בתוך חנות על לוח של דיסקים של מוזיקה שמוצב בזווית של 75~ מעלות מהרצפה על הקיר.(אל תתפסו אותי על המעלה(מילה(זה עלה לי כרגע))).
הוא בולם אותי לפי החלום אבל אני עדיין מתרסק על הרצפה. ללא פגע אני קם ומסתכל סביב ורואה שהחנות היא שילוב בין מוצרי בניין ותחזוקה ובין חנות טכנולוגיה עם דיסק און קי'ז ,נגני מוזיקה וכדומה.
יש מוכרת חמודה ועוד מישהו שנעלם במעבר מאחורי שורת מדפים אחורית.
עם ביטחון ותחושה שאני מגניב בטירוף אני אומר:
"I jumped from a building twice today and didnt die" (קפצתי מבניין פעמיים היום ולא מתתי)
אני מרגיש כמו Badass ברמה עולמית, תותח על ומתעורר בתחושה חיובית עם חיוך.
DISCLAIMER
בנוגע לישו, אני אתאיסט
לא שיש משהו רע עם להיות נוצרי
*אינני אחראי לכל נזק היגרם לכם כתוצאה מניסיון לקפיצה מבניין, בחלום או במציאות.
באמת קפצתי מהבניין פעמיים בחלום אבל אני לא זוכר את זה כל כך טוב, רק פעם אחת אולי מעורבבת.