שרשור שיתוף חצלולים וחרגולים

apocalipto

New member
שרשור שיתוף חצלולים וחרגולים

חרגול = חלום רגיל
טבעתי מטבע לשון

אין לי מחברת חלומות עם OVER 9 THOUSAND!! חלומות בשביל שהיא תשב מיותמת עד לחלום הבא, הגיע הזמן לשתף
אז אם היה לכם חלום מגניב \ מעניין \ צלול שאתם רוצים לשתף אז בבקשה.

apocalipto

New member
חלום ראשון מהמחברת, קורע

מומלץ להכין פופקורן לקריאה.

אני מוציא את המסננת מהכיור והיא כוללת את כל החלק המתכתי ונשאר חור פתוח.
יש לי פרוסת עוגה צהובה(100 ג') ועליה ציפוי שוקולד.
אני חותך אותה ל8 חתיכות ושם כפיתיון בקצה החכה.
שם את החכה בתוך הכיור ומוציא דג שתפס בפיתיון. הדג ארוך - 30 ס"מ. אני דג אותו למאכל ודג כמה דגים נוספים.

חי מהדג לפה (זה עלה לי כשרשמתי את החלום
)
.........יד

זה היה קצר. בהמשך אולי עוד.

היה לי חלום

לפני כמה ימים התגעגעתי מאוד לעבודה הקודמת שלי ולילדים שטיפלתי בהם שם, ועם המחשבה הזו הלכתי לישון.
בחלום (חרגול!) מצאתי את עצמי שם שוב, למרות שהמבנה לא נראה כמו עצמו. לפי החלום חזרתי לשם אחרי תקופה, ועדיין לא הכרתי את המדריכים והילדים החדשים במקום. היו שם שני ילדים, ילדה וילד, שישבו על ארון ורבו. ניסיתי להפריד ביניהם והם הפסיקו לריב.
הילד הלך, ואני נשארתי לדבר עם הילדה, לשמוע מה היה ולעזור לה לפתור את זה בצורה טובה יותר.
אני זוכר שהיה לי מוזר לא לדעת מה קורה מסביב, והיה רגע שכמעט נהייתי צלול. שאלתי את עצמי מי האחמ"ש ולמה אני לא יודע מה עושים ומה קורה במשמרת בעצם, אבל הזכרתי לעזמי שרק חזרתי ושזה נורמלי. איזו בדיקת מציאות נחמדה היתה יכולה להועיל שמה.
זה היה מהחלומות האלו שעונים לך על איזה צורך, ואחריו היה יותר קל להיות רחוק :)

חחחח לא...

לראות שוב את הילדים שם. אני מתגעגע אליהם (זה קורה אחרי שעובדים איתם חודשים על חודשים, 40 שעות בשבוע).

וולפהרט

New member
כמעט חצלול

היתי בבית וגם סבתא שלי, והיא נתנה לי משימות, אז עליתי לקומה למעלה וירדתי למטה. ואז יצאתי לגינה והיו לנו המון חתולים שם, וזיהיתי כמה חתולים מהעבר והתלהבתי. אז נכנסתי לספר לאחותי ולבקש שתצא איתי לראות בעצמה ולאמת את העניין.
ואז אמרתי, רגע, בדיקת מציאות, מתוך שגרה, והסתכלתי על היד שלי. לא הצלחתי להפריד את האצבעות, היד שלי היתה נוקשה, כאילו רדומה. ולרגע חשבתי שבאמת נרדמה לי או משהו, אבל אז התחלתי לקלוט.... "לא... באמת?" והתבעסתי שזה כנראה חלום והחתולים לא חזרו...
אבל זהו.

אל על2

New member
איזה באסה שיש חלומות שכמעט הפכו לחצלולים..(אבל רק כמעט..)

אבל זהו. («« איזה דרך נפלאה לסיים תגובה..)
&nbsp
אבל זהו.
&nbsp
(לא יודע מה קורה לי היום...)

apocalipto

New member
חלום מהשבוע האחרון

אני נמצא בשכונה של איזה ישוב ובלילה, יש פנסי רחוב מוארים.
אני מתחיל לרוץ קדימה על פלטפורמה שנמצאת לצד המדרכה(בצד הרחוק מהכביש) בגובה חצי מטר וברוחב מטר בערך ועובר את אחותי, אני מתחיל לקפץ ולצבור תאוצה וכל קפיצה מביאה אותי למרחק רב יותר.. 1.......2................3..................................................
אני קופץ קפיצה אדירה ומתחיל להרגיש כמו ריחוף,50 מטר.. 100 מטר, אני למעשה מרחף קדימה במהירות גבוהה. כשאני מתחיל לרחף קדימה אני מתמתח לצורת ישו הצלוב, ועף קדימה ככה עד שאני מגיע לגג של בית ותופס בו. (2 קומות)
אני קופץ מהבניין(הבית הפך לבניין בלי ששמתי לב) והוא ממש גבוה, אני מחזיק ביד ספר ענק ארוז בעטיפה חומה (הספר בעובי 15 ס"מ בערך ובאורך מטר שמונים ורוחב קצת פחות מידיים פרושות)
אני מתאזן על הספר כשהוא פרוש ומתחיל מעין צניחה חופשית כשהספר אמור להאט אותי לפי הלוגיקה של החלום.( יכול להיות שלקחתי את זה מהמנגה של Berserk.)
אני לא חושב שהוא האט אותי במיוחד אבל צנחתי למטה ואני רואה בניין גבוה גם כן ומנסה לנחות(להתרסק?) שם אבל מפספס אותו וממשיך ליפול למטה.
אני נוחת בתוך חנות על לוח של דיסקים של מוזיקה שמוצב בזווית של 75~ מעלות מהרצפה על הקיר.(אל תתפסו אותי על המעלה(מילה(זה עלה לי כרגע))).
הוא בולם אותי לפי החלום אבל אני עדיין מתרסק על הרצפה. ללא פגע אני קם ומסתכל סביב ורואה שהחנות היא שילוב בין מוצרי בניין ותחזוקה ובין חנות טכנולוגיה עם דיסק און קי'ז ,נגני מוזיקה וכדומה.
יש מוכרת חמודה ועוד מישהו שנעלם במעבר מאחורי שורת מדפים אחורית.
עם ביטחון ותחושה שאני מגניב בטירוף אני אומר:
"I jumped from a building twice today and didnt die" (קפצתי מבניין פעמיים היום ולא מתתי)
אני מרגיש כמו Badass ברמה עולמית, תותח על ומתעורר בתחושה חיובית עם חיוך.

DISCLAIMER
בנוגע לישו, אני אתאיסט
לא שיש משהו רע עם להיות נוצרי
*אינני אחראי לכל נזק היגרם לכם כתוצאה מניסיון לקפיצה מבניין, בחלום או במציאות.
באמת קפצתי מהבניין פעמיים בחלום אבל אני לא זוכר את זה כל כך טוב, רק פעם אחת אולי מעורבבת.

אל על2

New member
איי..

גם לי היו חלומות נפילה (ככה אני חושב שקוראים לזה..) בחלומות שלי אני תמיד נופל בטעות ולא קופץ אל מותי..חח ותמיד זה באזור של טבע שכזה...אני זוכר שנפלתי מצוק פעמיים ומהר פעם אחת..(החלומות שלי מתוסבכים...XD)
&nbsp
זה שאתה קופץ מבניין בתנוחת ישו הצלוב עושה לי זיכרונות משיעורי היסטוריה עם המורה הלא כלכך נחמדה שלי...(גם היא מתוסבכת..לא יותר מהחרגולים שמתרוצצים לי בראש..[ראית איך שילבתי את המילה החדשה? חח] ומאיזה סרט אחד שראיתי כשהייתי בן 11..לא יודע איך קוראים לו...*-*)
&nbsp
נשמע כמו אחלה חלום (תביא לי גם! חח)
&nbsp

apocalipto

New member
לא בדיוק

מהבניין קפצתי עם ספר ואז אחזתי בו וצנחתי איתו צניחה חופשית כשאני מעליו.. הישו זו לפני כן
יצא לי ליפול ואז להתעורר בחלום, אבל רוב החלומות שלי כשאני באוויר הם נחמדים של ריחוף או תעופה.

כמו שרשמתי התעוררתי ממנו בתחושה טובה, היה חלום מעניין ונהניתי ממנו
קמתי ממנו בסביבות 6 ורשמתי במהירות כדי לחזור לישון.

למעלה