שרשור של יום שני

שרשור של יום שני../images/Emo20.gif

שמרתי על דודים שלי... וחברה שלי באהה אליי אבל הייתה בעייה אחתץ קטנהה ההורים שלה גם ייצאו אז היא הייתה צרריכה לשמור על בנדוד שלהה הקטן הוא בן 4 חודשיםם הוא כזה בובי צילמתי אותו אחר כך אני אעלה
אממממממ והואא בכהה לנוו ועשה מזה בלאגןןןןןןן ייצאנו איתו לטיילל ואז היה איש מפחיד אז חזרנו ואז הוא נרדםם זה היה כל כךך מייאששש
סוף סוףף מקודם ההורים שלי חזרו וחברה שלי בסוף לא נשארה לישון אצלי היא באהה אליי יום שלישי
שיהיה לכולםם לילהה טובבבבב

einatit4

New member
היי../images/Emo119.gif

ביי. חח סתם... עובר עליי שבוע לא טוב ולא נחמד... יש לי זמן להכל אבל אני לא עושה כלום. לא משנה.............. לא ניראה לי שיצא לי להיות פה.. אולי שיתחילו הלימודים אני קצת יתאפס
לילה טוב שיהיה
ויקיר- המון המון המון מזל טוב!!!!

בוקר טוב!../images/Emo41.gif

קמתי מוקדם היום..חחחח..הבטחתי לעצמי שאני יקום מוקדם והצלחתי..חחחחח..בטח כולם עוד ישנים...=] אני יתחיל להמשיך אנגלית לפחות לנסות לסיים ת'חוברת..חחחחחח..עד שמישהו יקום..חחחח...=] שיהיה לכם המשך יום מקסים וקסום!=] -שירק'י-

הודעה מרעותי(האכלנית)../images/Emo41.gif

היא אמרה לי להודיע שהיא אצל דודים שלה!=] ביוש

מאשה

New member
../images/Emo15.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif

היום מצלמים אותי לאודישנים שלהפסטיגל
ושיר..בסוף אני לא הולכת לאודישן של ג. יפית
היא סתם מעפנה אחת
יקיר מזל טוב
ו..זהו
המשך יום נפלא לכולם

hila846

New member
בוקר טובבבב../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

חח מאשה מגניב..בהצלחהה
אממ אנחנו נוסעים ההיום לצפון לכמה ימים..
אני חייבת לעוף להתארגן ולארגן דבריםם.. יקירושש-המון מזל-טובב
יומטובב

היללי 2

New member
בוקר טוווווב../images/Emo23.gif

אני נוסעת היום לקנות בגדים... מחר מתחיל לנו בצפר
דייי לא רוצהההההההה יומטוב לכולם

בוקרר../images/Emo110.gif

שרית סיון אביחי
תהנווו בהופעה.. הילה
תהני ותצלמי:]] והילה השניה
[
]
תהני גם
יקיר
מזל טובב.. עינתי
מסןן.. לכולם הגיעו המכתבייים לגבי איזה כתה הם חוץ מלי.. [ערבבו לנו שוב תכתות
] פטרי העירה אותי ב12 לשאווול ולא הצלחתי לחזור לישון והתכוונתי לרדת.. בדיוק איזיק זמזמה ושאלה אם לבדוק לי.. ולה הגיע ולי לא.. וזה אותו בניין.. אפעם לא מגיעים אליי המכתבים שלהם.. יש להם טעות בכתובת.. נמאס לי מהם
הם גם לא מתקנים את זה!!! וכל הכתה שלי שהיתה השנה באותה הכתה.. כילו ממי שידוע לו.. בטח אותי יתקעו כתה אחרתתת:/ נקווה שלאא.. טפו טפו טפו.. יומטובב..

אמא שלי ביררההה לי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

היא שכנעה אותםםם להגיד לה כי אני בלחץ:p מסתבר שהם בכלל שלחו לפי שמות משפחה ושלי ב-כ.. למרות שאני בכתה שלנו בחצי הראשון
אז היה אמור להגיע מחר.. אני עם רוב החברות שלי בכתה.. עם מי שהיה איתי השננהה.. חח איך רצתי לטלפון כי ידעתי שזאת היאא:p

אחה"צ../images/Emo20.gif

ואיי אני רעבה לא אכלתי עדייןן צהרייםם חחחח
ב6 יש לי חזרה ואיןן לי כוח ללכת חוץ מזה היוום פרק 100 של האלופה ובאלי לראות את זה בשידור המקורי ולא בויאודי
ניראה אם אני אלך או לא

היללי 2

New member
חזרתי מהעיר../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

יאא הפורום ממש יבש
מוזרר קניתי 3 חולצותת וראיתי חצאית מהממת
אבל מחר אחותי תקנה לי כי היה לי קצת גדול
זה כיאלו יגיע מחר... מחר לנו מתחיל בצפרררררר
איזה חראאאאא עפתי לנוח קצת.........

נכוןן הוא באממת ממש יבשש../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

הרבהה לא פה האמת
חבלל
רעותת והדסססססס צריכות להחיות אותו הן תמיד עוברות על הכל ומגיבות חח כפרעליהן

ערב טוב!=]../images/Emo41.gif

היום לא הספקתי כלוםםםם..הלכתי לקנות דברים לבצפר עד 4 ורק ב-5 ככה הגעתי ישבתי קצת נחתי ואז סידרתי מחברות וזה כאילו הישנות מה לזרוק ומה לשמור כי יש כאלה שאני שומרת להתכונן למבחנים וזה ואז הלכתי לאחותי שתעזור לי לסדר קצת אז קבעתי בערך מחברות מה למה כי מצאתי בחנות רק 3 חוצצים לא היה של נושא אחד מזה התרגזתיייי והיה 2 נושאים רק מתמטיקה איזה מבאסס זה היה אז לקחתי 3 נושאים ואני עושה לכל נושא ככה מחברת ולקחתי קלסר ל-2 נושאים ואולי אני יוסיף עוד.. וקניתי יומן חמוד של פו הדוב וקניתי קלמר של קידס יפה כזה ורוד שכתוב בלבן קידס ויש פיה כזאת והיא מחזיקה מקל כזה ויש כמה נקודות כאלה נוצצות זה יפה..=] וזהו חזרתי אירגנתי הכול אירגנתי קלמר וזה וזהו..=] ובגלל שבסוף לא יצא לנו לצאת לחופשה בגלל שהיה ת'חתונה והכול ולא יכולנו לצאת והשבוע כבר כאילו לא יוצא לנו לצאת אז כנראה כל יום נלך לאנשהו ונטייל ונקנה דברים וזהה..אני מתכוונת להגיד לאבא שלי שיקנה לי משהו שאני יבקש..=] שיהיה ערב מקסים! -שירק'י-

ערבב../images/Emo20.gif

יאוווו אייזהה פרקק היה באלופהה אמאללהה איזה צמרמוררתתת
יאא אני מאושרת
היוםם חברותת שלי הלכו לחזרה ואניי לאאא ווואזז המדריך אמר מישהי חסרה ליייי מישהיי גבוההה כזאת אזז הם אמרו לוו זיוו ואז הוא אמר כן כן זיוו
חחחחחחחחחח איזה כיףף זה המנהל של כלל הלהקה וזה
יום רביעי ההופעה בנמלל יעללללל דבריי איתיייייי!! גם את איילהה@!!!! שירוושש יפתי אני חייבת אותךך דחוווףף אינלך מושגג איזה פרק אני חייבת לספר לך

למעלה