שרשור של מוצ"ש ותחילת שבוע

cobainos

New member
שרשור של מוצ"ש ותחילת שבוע

כמה קרמבואים את\ה מתכנן\ת לאכול השבוע הזה?

BloodRush™

New member
שניים ליום

אני אוכל קרמבואים בקצב של שניים ליום, לפעמים יותר :) ככה שזה יוצא משהו בסביבות ה-16 קרמבואים לשבוע..

Hii BiTcH

New member
חחח בראל כמה אתה יכול?!

אני אכלתי אתמול קרמבו אבל אני אוכלת קרמבו אחד באיזה...חודשיים...

cobainos

New member
אל תשאלו...

היום בשעת החלון הקבועה שלי הסתובבתי עם ידידה שלי ברחוב רוטשילד,ומצאתי את עצמי מסתובב בעיר ומחפש קרמבו,שואל במכולות ובחנויות,ולא היה או שהיו רק בשישיות והיו לי רק 2 ש"ח...בסוף בקיוסק האחרון שבדקתי מצאתי אחד..מה אני אגיד לכם,אחד הקרמבואים:) לדעתי זה הממתק,הדבר הכי טוב בחורף

BloodRush™

New member
בראש אחד נעם..

באמת הקרמבו זה ה-ממתק של החורף... אין כמו קרמבו ביום קר וגשום!! מה שכן מומלץ וכדאי להחזיק בבית תמיד קופסא של קרמבואים, לחולים כמוני וכמו נעם מומלץ להחזיק קופסאות גדולות כאלה של 40 יחידות...

חןשסק

New member
לא נכון...../images/Emo42.gif

אני אוכלת רק חצי, אולי קצת יותר, כי זה עושה לי בחילה...
ואם תשאל אותי- ביום קר וגשום אין כמו שוקו מתחת לפוך,עם החבר ועם סרט טוב (הסרט בסימן שאלה...
) ...

חחחחחחח דפוק!!!

תראה את בועז- קונה קופסא זה מתחסל לו תוך 10 דקות(מעניין מי מחסל לו)

BloodRush™

New member
תן לי לנחש..

בטח נחמה עושה לו פשיטה על הקופסא ומחסל הכל תוך 3 דקות

Negative one

New member
אני אוכל קרמבואים רק בסופי שבוע...

קרמבו זה אחד הדברים הטעימים בעולם, הבעיה שאני לא כל כך רוצה לטרוף מזה יותר מדי אז אני קונה 2 חבילות קטנות של6 שמתחלקות ביני לבין אחי וככה יוצא שרק שישי-שבת ובמקרה הטוב ראשון,אני אוכל קרמבו. כל שאר הימים אני רק מחכה שיגמר השבוע,ואולי מתפלק לי עוד איזה קרמבו בודד בקיוסק... אבל שאלה נורא מטרידה,האם קרמבו גדל בחממה??? כי אני לא מבין למה משווקים אותו רק בחורף...מה רע שיהיה אותו גם בקיץ?

cobainos

New member
אני גם שאלתי את זה במשך שנים...

אבל בקיץ זה פשוט ימס ויראה כמו כושי עם כלבת

|קרמבו| ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo66.gif

אני חולה על זה, אחד הדברים הכי שווים שיש לנו בארץ.

למעלה