שרשור של תמונות של דייב!@! דייב שולט!!@!@
T The Metalist Eden New member 17/8/07 #2 שלוש מאגניבות! =] אני צילמתי =] תמונה עם נשמה(איטליה), הופעה אחת לפני שהם הופיעו אצלנו... פסטיבל fields of rock 2007 - הולנד (תמונה ענקית!!)
שלוש מאגניבות! =] אני צילמתי =] תמונה עם נשמה(איטליה), הופעה אחת לפני שהם הופיעו אצלנו... פסטיבל fields of rock 2007 - הולנד (תמונה ענקית!!)
T The Metalist Eden New member 20/8/07 #5 מה רע בלשרשר מדי פעם תמונות שלו... אבל מה שנכון נכון, השולתת......./טט.......לא כ"כ מתאים פה...
C Cloudy Now New member 21/8/07 #6 הגישה שלה, הגישה... מטאללללללל!~$#@$&@#$$@~ דייב, אתה שולט כאילו דהההה תעשה לי ילדיםםםםם.
R Roy1232 New member 20/8/07 #4 מה שאהבתי זה שחסכת מאיתנו את השולתתתתתתת!#@#!@#1. את יותר בוגרת מבני גילך
T The Metalist Eden New member 21/8/07 #7 טוב, עזבו עכשיו את מה שהיה ויאללה שרשרו! אבל רק שתדעי למגהדת' זה לא הגייבויז!!! וכן, הגישה של הכאילו דה דייב תעשה לי ילד לא מתאים למגהדת' ולא למטאל בכלל!
טוב, עזבו עכשיו את מה שהיה ויאללה שרשרו! אבל רק שתדעי למגהדת' זה לא הגייבויז!!! וכן, הגישה של הכאילו דה דייב תעשה לי ילד לא מתאים למגהדת' ולא למטאל בכלל!