שרשור שמוקדש לקוטג' וטל. D:

חצילע

New member
שרשור שמוקדש לקוטג' וטל. D:

ממני ומליל. D::::::::::::::::::::: כי ליל לא מצליחה לפתוח!111. ליל אמרה לי שגם לטל יש, אז טל D: אינני מכירה אותך, אך מקווה שיהיה לך המונמון מזל טוב.
והרבה אושר ועושר ויושר וכושר. D:::::::
, נועם. D: והנה לקרן. D: הו קרן,אני יודעת שכתבתי גם במוניקה, אז מה,יהיה עוד שירשור דיבוצ'קה!111. רק שתדעי שאני אותך אוהבת, והרבה אושר לך מאחלת. D: שתמשיכי להיות כמו שאת מדהימה שכזאת, ושאף פעם לא יאכלו אותך ארנבות. קיצ,אני חרא בחרוזים. >< המונמון מזל טוב, אני אוהבת אותך.
נועם. D: [כן,גם פה]. D: אה קרן,מצאתי תמונה של קוטג'. אל תתייחסי אל זה שזה נראה כמו סלט ביצים. >< איכס.קוטג'. בלעלעלע. אני שונאת.

אפרת P

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo112.gif

קוווטג', המון מזלטובים ושמחה ואושר וכאלה. טל, מי ייתן ולא יתקעו לך מקלות בתחת לעולם :) מזלטוב

ססילייה

New member
טל!!!11קרן!!!!!!!!!1 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזלטוב!!!!!!11 טל, המוןמזלטוב פריקאימוקשוחואפל D: סתם כפרע הכל מאהבה
הכי מזלטוב! קוטג', יפתי שיהיה לך הכי מזל טוב בעולם ואת כל מה שאיחלתי לך כבר אוהבת

B a m b o o k

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב לשניכם
שיהיה לכם את היומודלת הכי הכי נפלא בעולם
אוהבת המון

Felix dude

New member
קולולוי.

איפתח יא סומסוםםםםםםםםםםם מזל טוב לכם לכולכם!! בעיקר למי שיש יומולדת!! איזה יופיייייייייייייייייייי [חח היום הוא יום איכות הסיבה הבנלאומי... אז 2 מכות בוות אחת!!] משעים אותי מבצפרררררררר קולולייייייייי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מזלטוב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בלאט אני צריכה לכתוב הכל פעמיים עכשיו? Oo טוב, מזלטוב לשניכם המון אושר עושר כושר ויושר אתם שנייכם יפים כמו אנלאדעת מה תמשיכו להיות ככה
. קוטג', תמשיכי להיות כוסית חמודה
וטל תמשיך להיות יפה ולשתוק :). אוהבת אותכם
.

פרקשון

New member
זה נראה כמו מה שיוצא להומו מהתחת...

אם את מבינה אותי
מזל טובבבב

../images/Emo121.gifלא קרן, עלק ראש כחול

להומו יוצא מהתחת משהו אחר כשהוא מפליץ...

למעלה