שרשור שמות וניקים

שרשור שמות וניקים../images/Emo26.gif

ממ אז מה הולך להיות בשרשור הזה? 1- למה קוראים לכם ככה? 2- למה בחרתם בניק\כינוי שיש לכם עכשיו? ממ ואני אתחיל
1-קוראים לי עומרית כי נולדתי בערב שבועות-סוף ספירת העומר.. 2-ממ שביעיסטית כי אני בי"א וראשלצית כי הממ.. אני ראשל"צית? האמת היא שהראשלצית התווסף בכיתה יוד כשרציתי להירשם כשישיסטית וגיליתי שהניק כבר תפוס אז זה הפך לשישיסטית ראשלצית וכש"גדלתי" זה הפך לשביעיסטית ראשלצית... מה הסיפור שלכם
עומרית

חןשסק

New member
אני....../images/Emo42.gif

1. קוראים לי חן כי כשנולדתי ההורים רצו שיהיה לי "חן"
2. קוראים לי חןשסק כי כשנולדתי קראו לי חן (
) ושסק התווסף כי זה הכינוי שלי גם מהאייסיקיו וזה בגלל שאצל סבא וסבתא יש עץ שסק שכל שנה שבתא מביאה לי משם קערות שסקים

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

גלי- אנחנו 3 בנות ואני האחרונה אז אין מי שימשיך את השם משפחה אז לקחו את ה-גל מה-סגל וכדי שיהיה קשור לשאר שהמות של אחיות שלי עשו את זה 3 אותיות ונגמר ביוד.. גלי.. fozzie- החבובה הכי מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!

קיר קמט

New member
טובנו

1. קוראים לי גילעד כי ההורים שלי מסיבה לא ברורה חשבו שאני אביא שמחה לעולם. טעות, טועים, טעינו. 2. כי ככה בא לי.

חןשסק

New member
היוםםםם../images/Emo42.gif

קראנו בספר של ביאליק בשיעור ספרות, והעמודים שם כתובים באותיות ולא במספרים, ויצא במקרה שפתחתי בעמוד "קיר".... סתם רציתי שתדע חחח..

NoWords

New member
אאאני../images/Emo61.gif

שם- נעמה...מהמילה נעימות חח ניק ניים-אחרי אלף ניסיונות לניקים וכולם היו תפוסים כמובן, כתבתי NoWords יענו.. "אין מילים" ותודה לאל, זה לא היה תפוס!

לי

כי זה קצר וקל להגייה , כי זה יפה , כי זה בינלאומי . אני בחרתי אותו לפני הרבה שנים והוספתי אותו בתעודת זהות לשם המקורי שלי לפני שנה וקצת . ושלא תחשבו שהמקורי הוא בסגנון זרובבלה או משהו כזה ! הכינוי שלי הוא שיר של הרולינג סטונס שחברים שלי עשו לו כאוור נורא יפה ויש גם סרט שנקרא ככה .

cobainos

New member
מעצבן ...טוב נו

נעם-כי היה להם נעים אנא ערף,כי זה שם יפה לדעתם(וגם לדעתי) ומכתה א' לא הייתה לי תעודה אחת שלא כתבו לי בה:הנך נעים הליכות" יש לי גם אברהם בתעודת זהות ע"ש סבא שלא הכרתי קוביינוס-כי זה גם האי-מייל שלי ורציתי משהו שאני אזכור,וזה ע"ש קורט קוביין הגדול שמאד הערצתי פעם(אךך נירוונה,איזו להקה...) וה"וס" זה סתם...להיות בסגנון יווני..לא יודע למה

עכשיו תורי ../images/Emo24.gif

אז ככה: נועם - כי לסבתי ז"ל קראו נעמי, והיא נפטרה 4 שנים לפני שאני נולדתי... אז הוחלט שאני אקרא נועם. אני מוכרח גם להזדהות עם נעם בנוגע לכך שמאז כיתה א' לא הייתה תעודה שלא כתבו לי בה: "הנך נעים הליכות"
זה כ"כ מצחיק - כי זה נכון...
הכינוי שלי בתפוז זהה לשמי האמיתי: נועם פורר. בכל מקרה, יש לי פה ושם עוד כמה כינויים אינטרנטיים (כמו: סר נועם רג'ינלד הניגטון פורר)...

עכשיו אנייייייי

אהההההה יאווו אז קוראים לי רועי כי אבא בחר לי את השם הוא מאוד אוהב אותווווו וזה מהתנך, ספר תהילים כ"ג אם אני לא טועה יש תפילה כזאת שנקראית : "ה' רועי לא יחסר" זהווו ביי בי לכולם יום נעים :)

yehuda101

New member
אני :)

יהודה ע"ש אחיה (דוד של אבא שלי) של סבתי ז"ל. את הניק יהודה101 רשמתי בדיוק אחרי שראיתי איזה סרט בערוץ 8 על הפעולות של היחידה 101 בפיקוד אריק שרון.. אז תפסתי תשם :) הרבה אומרים שהשם יהודה מאפיין את האופי שלי.. אין לי מושג למה.. פעם אחד השכנים קרא לי גור אריה יהודה חח

guysc

New member
your'e new hero has arrived!

1.גיא,כי לסבא שלי שנפטר לפני שנולדתי קראו גרשון ואריה. לקחו את הג' מגרשון,א' ו-י' מאריה,ויצא גיא. 2.כי השם שלי הוא גיא שלזינגר,therefore,גיא=guy,שלזינגר=schlesinger בחרתי דווקא בזה כי זה היה השם משתמש שלי בנענע וואלה ובעצם בכל מקום מאז שיש לי אינטרנט (בעצם,בכיתה ד' בצ'טים הייתי "הבוס"). האמת שרציתי לשנות השנה,אבל עדיין לא שיניתי.

למעלה