שרשור שמעתי את עוד לילה ולדעתי הוא:

ibibib

New member
שרשור שמעתי את עוד לילה ולדעתי הוא:

גלגלצ מפמפמים את השיר נון-סטופ ואתם מוזמנים להביע את דעתכם על השיר... אני יתחיל... "יייייייייייייישששששששששששששששששש !!!"

עוד לא שמעתי!

וניסיתי היום לשמוע גלגל"צ כמה שיותר. טוב נו, כל עוד הוא נכנס לפלייליסט לא תהיה בעיה לפספס אותו.

אני הייתי (ועודני) על גלגל"צ

מחוברת באינפוזיה כל היום! ואתמול שניה לפני שנרדמתי מתקשרת אליי חברה שלי ואומרת לי:"תפתחי מהר גלגל"צ הסינגל של הדורבנים" מזל שהדיסקמן שלי שני ס"מ ממני ושמעתי את זה!!!! כ"כ התלהבתי!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר חמוד!!!!!!!!!!!! אוף כמה חיכינו...

RTur

New member
שמעתי היום בבוקר!!!

התעוררתי בבוקר לפני בצפר ובדקתי משהו בלוח שידורים בהוט וברקע היה חלחל"צ (לא הייתי שומע אותם סתם ככה.. אני מחרים אותם) ובדיוק שמו את הסינגל.. בבית הראשון התגובה שלי הייתה כזאת:
בפזמון התגובה שלי הייתה כזאת:
בבית השני התגובה שלי הייתה כזאת:
בפזמון השני התגובה שלי הייתה כזאת:
בקטע מעבר המאגניב עם הקולות המצחיקים:
בשורה התחתונה: בהתחלה זה היה נשמע לי ממש מוזר ומשעשע באותה מידה חח.. ואז הגיע הפזמון הרוקי משו וזה היה נשמע מאגניב.. הבית השני אחרי שכבר שמעתי את הראשון אז זה כבר יותר הצחיק אותי חח.. לקראת סוף השיר כבר הבנתי שזה שיר מצויין!!! - ממש אהבתי את הכיוון החדש שהלהקה הלכה אליו.. אחלה סיפתח לדיסק החדש - הוסיף לי הרבה מאוד חשק לדיסק הזה! ומאוד נהניתי מהעיבוד המאגניב מאוד של הכינורות/חצוצרות/סקסופונים ומה שהיה שם.. (לא ממש שמעתי טוב כי הטלוויזיה אצלנו משמיעה מונו ולא סטריאו..)

crazy monkey

New member
אוףףףףףףףף

בעל כרחי אני יושבת מחוברת לרדיו <כדי לשמוע תשיר> ועכשיו הודיעו שעד 4 צריך לבחור אם הם ישמיעו את כוורת או הדורבנים... עכשיו כולם יצביעו כוורת ואני לא אשמע תשיר...
קקהההה

crazy monkey

New member
ישישישישישישיש!!!!

שמעתי ושמעתי! הצביעו יותר לדורבנים <גם אני התקשרתי כמעט 10, כדי ללכת על בטוח> וואי איזה שיר חמוד! אני מקווה וכל שאר השירים יהיו כאלה יפים...

אה ועוד קטע מצחיק...

קודם כל: שמתי במחלקה שבה אני עובדת את כל הרדיואים (ככה זה ברבים לא? חחחחחחחחחחחחחחחחח...) על גלגל"צ כדי שאני לא אפספס את השיר! ושומעים מה זה חלש אצלנו... איכשהו הצלחתי לשמוע את השיר והגברתי בפול ואף אחד לא הפריע לי! ("שקט כולם! אני לא פה עכשיו!") ועוד דבר קורע:כל האחיות שלנו במחלקה לא מפסיקות לשיר:"עוד לילה עבר ושום דבר לא נשאר!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... יום נפלא!

יוסדוס

New member
וואוו!!

אחרי שלושה ימים של שמיעה די רצופה של גלגגצ שמעתי את השיר ממש לפני כמה דקות.. בחיים שלי לא שמעתי כל כך הרבה לגלגלצ...פיי.. בכל אופן...סינגל חמוד...לבנתיים לא יותר מזה..נקווה להבאים! אבל היה תענוג לשמוע את הקול של גלוסקא!! כמה שהתגעגעתי!!

יוסדוס

New member
טוב...אחרי שמיעה שניה...

אהבתי!... חח אחרי ששמעתי את השיר שוב אהבתי לגמרי!

ET2k

New member
שמעתי באינטרנט ולא הבנתי כלום...

או שהערבול לא מי יודע מה,או שסתם האיכות היתה על הפנים. אולי יצא לי לשמוע באוטו באיכות יותר נורמלית מתישהוא.

ET2k

New member
בהאזנה שניה...

המילים עצמן לא נורא מתוחכמות,אבל הלחן מעולה.

למעלה