שרשור שנאה לאנג'ל-ברט!!!! נעשה אחד גם פה.. אנג'ל-ברט לכי לעזאזל!!!
A AsHtOn GiRl 3 New member 20/12/03 #3 אתה במקרה../images/Emo26.gif פייטון או מר טימי כי אתה מתנהג בדיוק כמוהם ומישהי שאלה אותך למה החלפת ניק......
אתה במקרה../images/Emo26.gif פייטון או מר טימי כי אתה מתנהג בדיוק כמוהם ומישהי שאלה אותך למה החלפת ניק......
B Bow Wow New member 20/12/03 #7 גם את האנג'ל-ברט אתם אוהבים? תיכף תגידו גם שאתם נוהגים כל סופשבוע לשבת בפארק עם גיטרות אקוסטיות ובגדים צבעוניים ומוחים נגד הממשל...
גם את האנג'ל-ברט אתם אוהבים? תיכף תגידו גם שאתם נוהגים כל סופשבוע לשבת בפארק עם גיטרות אקוסטיות ובגדים צבעוניים ומוחים נגד הממשל...
A AsHtOn GiRl 3 New member 20/12/03 #10 חחח../images/Emo6.gif סורי אתם פשוט ממש דומים באופי שתיכם כל הזמן יורדים על כל מיני דמויות וכאלו.......
חחח../images/Emo6.gif סורי אתם פשוט ממש דומים באופי שתיכם כל הזמן יורדים על כל מיני דמויות וכאלו.......
P python 4 New member 20/12/03 #11 ../images/Emo7.gifמכפישים את שמי! גם את יורדת על איב כל הזמן! ואני לא אומר כלום!
B Bow Wow New member 20/12/03 #12 אני לא יורד על דמויות אני רק רוצה שחלק מהם יפסיקו לחיות ועובדה שהם ממלאות את הבקשה שלי. הנה...
K Ker 15 New member 20/12/03 #14 ?????????../images/Emo58.gif זאת שרי? מישהו יכול להסביר לי מה קורה בתמונה הזו?
P python 4 New member 20/12/03 #17 ספוילר תן לי לנחש שלאנג'ל גירל יהיה יד ורגל בעניין... או שמא לואיס עומד בתחתית הצוק עם ידיו פרושות?
S soapsfan New member 20/12/03 #18 לא..ספויילר היא תצליח להיאחז במשהו ולואיס יגיע למקום אחרי שהוא ישמע אותה צורחת ואז השימפנזה של עדנה תעזור לשרידן להגיע ללואיס..|סמיילי מגלגל עיניים|
לא..ספויילר היא תצליח להיאחז במשהו ולואיס יגיע למקום אחרי שהוא ישמע אותה צורחת ואז השימפנזה של עדנה תעזור לשרידן להגיע ללואיס..|סמיילי מגלגל עיניים|
S soapsfan New member 20/12/03 #19 לא..ספויילר היא תצליח להיאחז במשהו ולואיס יגיע למקום אחרי שהוא ישמע אותה צורחת ואז השימפנזה של עדנה תעזור לשרידן להגיע ללואיס..|סמיילי מגלגל עיניים|
לא..ספויילר היא תצליח להיאחז במשהו ולואיס יגיע למקום אחרי שהוא ישמע אותה צורחת ואז השימפנזה של עדנה תעזור לשרידן להגיע ללואיס..|סמיילי מגלגל עיניים|