שרשור שנאה..

yarinsin

New member
שרשור שנאה..

שרשור ראשון שלי...~התרגשות~ כל הזמן כולם מפגינים אהבה לגבי מתחרות אהובות... אבל..מישהו שכח מכל האחרות שכולנו אהבנו לשנוא? קמיל למשל... כל אחד יגיד מי המתמודדת השמןאה עליו/ או מקרה שגרם לו לשנוע מתמודדת מסויימת באותו רגע... אני יתחיל בזה שאני שונא את קמיל...פשוט בגלל מה שהיא כאדם... היא קיבלה נקמה ויצאה מטומטמת... מישהו זוכר שהיא אמרה מאחורי הגב של יואנה 'אם רוצים להרוג מישהו, אז הורגים שאותו בטוב' (להרוג= להדיח) אז לא רק שקמיל הודחה, יואנה נצחה.. in your face

purple rain2

New member
אני מרגישה עוינות באוויר../images/Emo35.gif ../images/Emo123.gif

סתם, האמת שכבר עשינו שרשור כזה [נמצא בקישורים
שאלונים ומשחקים] אבל חפיף
אני גם שנאתייייייי את קמיל!
שתרד מהר מהעץ שהיא טיפסה עליו
חוץ מזה גם שנאתי את סיומרה, סתם כי היא סוסה
וגם את איליס לא חיבבתי במיוחד, סתם כי היא עיצבנה
. אההה אבל הכי שנאתי את אפריל!
גם כי היא מעצבנת וגם כי היא ממש אבל ממש מכוערת בעיני!

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המ אפריל הייתה פסדר פחות או יותר. אבל איכס. קמיל. ;[

JULI4561

New member
עשינו כבר .. אבל בכל זאת

אני לא סבלתי את קייטי בגלל שהיא היתה כזאת בכייניתת היא כולה בת 18 וכזאת ממטרהה ...

oOBAGIRAOo

New member
2 דברים.

קודם כל-מי אמר שאנחנו רק מעודדות ואוהבות את המתחרות? להפך! יש כאלה שאנחנו שונאות באופן בלתי-ייאמן. ואחרי זה-גרררררר
קמיל מהממת!!!!!!! נכון, יואנה יותר יפה, קמיל לא פה בכלל, אבל היא מדהימה!

oOBAGIRAOo

New member
לא!

תחתירו את רובין, לא אותה! אתם אפילו לא זוכרים כמה שנאתם את רובין.

yarinsin

New member
אני בעד להכתיר את קמיל כ..

מלכת שפתי האבוב השנואה מכולם.. מצטער שפתחתי סתם שרשור..לא ידעתי שיש אחד כזה.. עד שלרגע אחד הרגשתי מקורי.. סתם סיטואציה ששנאתי: פרק ראשון בעונה שניה..צילומים על נייג'ל באקה..(זה במבטע בריטי) שג'נשה איחרה והוא אמר לה.. 'את איחרת לצילומים שלי!!!!! (הו עשה עם הקול דגש על השלי'... מי הוא בכלל?! אוקיי היא איחרה אבל מה אתה מדגיש את השלי... הוד מלכותו..מלא בעצמו יותר מדי..עם מבטא בריטי מזוייף.. הוד רוממותו אני מצטער בשם המתמודדות שהן לא פיזרו לך ורדים ולא עשו תהלוכות כל פעם ששמך עלה... טיפש יומטוב=]

mikmikonet

New member
חחהחהחה נייג'ל באקה../images/Emo6.gif

אני לא אוהבת את קמיל בכלל, היא טיפוס מעצבן. אני גם לא אוהבת את המראה שלה.

את הרוב שנאתי.. גם יואנה

כי היא מדברת אדיש ומעצבן כזה.. חחח אני לא טיפוס אוהב

למעלה