שרשור שנה טובה

bustedit

New member
שרשור שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

ראש השנה קרב ובא אלינו ואוטוטו כבר נכנס החג.. אז כמובן איך אפשר בלי לאחל לכל הפורום המתוק הזה שנה טובה ומתוקה של הרבה הצלחות וכיף חיים תהנו, תבלו, תעשו שמח תאכלו תפוחים בדבש
ותעשו ת'שנה למתוקה ביותר!
ובקיצור שתהיה לנו אחלה שנה

שנה מעולה!

שתצליחו בהכל,
תיהיו מאושרות!
נמנמ.. לא להבריז יותר מדי
בקיצורשתיהייה לכן שנה מדהימה!

DesertRose7

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

איזה מצחיק זה שכבר שבוע לפני כולם מתחילים לאחל שנה טובה.. יש אווירה של חגים אז שתהיה לכולנו אחלה שנה
ושיהיה רק טוב

Bartal j

New member
שנה טובה ומתוקה כמו ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

אמממ .. שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה
שתבוא על כולנו שנה קסומה
ומלאה במזל טוב
וגם מלאה בחיבוקים
בנשיקות
ובשמחה
ואסור לשכוח באהבה
שתמשיכו לאהוב את השירים של באסטד
בהצלחה לכל אלה שלומדים עדיין בבית ה
ואף פעם אל תפסיקו לחייך
גם בשעות הכי קשות (שיהיו כמה שפחות) כי החיוך זה האיפור הכי יפה לפנים, וחוץ מזה מי יודע? מישהו עוד עלול להתאהב בחיוך שלכם
ברכה צבעונית לשנה החדשה בשלל צבעי הקשת בענן!
שתהיה לכם שנה מלאה אהבה ותשוקה ממש כמו הצבע האדום. מי יתן והשמש תזרח עלינו השמש הזו ותאיר את הדרך כמו השמש בצהוב שנת שפע ושגשוג וכמובן שלא יחסרו מזומנים וכסף כמו הירוק (דולרים חח). שנת אושר ושמחה , שנה אופטימית ורגועה כמו הורוד שנה שתרוו נחת מהפורום (תפוז - כתום). שנה טהורה ומבורכת כמו הלבן. שהמזל תמיד יאיר לכם פנים בשביל זה בחרתי את הצבע הכחול, שנה רוחנית ושהקסם תמיד יהיה בחייכם - ולכן זה הצבע הסגול.. והכי חשוב שתהיה לכולם שנה פורייה ומוצלחת!
חג שמח!!!

Hip Hop star

New member
קצת באיחור../images/Emo122.gif

אז חבר'ה,שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה כדבש! אני מאחלת לכולם להצליח בלימודים,להצליח בחיים ושתהיו בריאים!
תזהרו בדרכים,ותכבדו את ההורים,אחים וכל המשפחה שלכם כי הם הדבר הכי חשוב שצריך להיות לכם בחיים! אמ.........ומה עוד נאחל? אהיה קצת לא קשורה ואאחל לצ'ארלי גם שנה טובה,וכך גם לאלכס,דן ועומר.ושתהיה שנה יותר מוצלחת לפייטסטאר!
אאחל גם לג'יימס שנה טובה ולחבריו ללהקה שעוד לא הפנמתי כ"כ את כל השמות...
.וכמובן שאאחל גם לדורק המון המון בהצלחה השנה,ושהסינגל החדש יגיע למקום ה-1 ויישאר שם בזמן הקרוב
. וכמובן לא לשכוח שנה טובה למאט
.שהשנה הזאת תהיה אחת הטובות שלו ושלא ייחזור לאלכוהול.ואני כמעט בטוחה שכל הקטע עם אמה זה שטויות,ושתהיה גם לה שנה טובה ושהיא ומאט יהיו מאושרים
.ועווד לא סיימתי!
בזמן שמאט עובד על אלבום הסולו שלו,אני ממש ממש מאחלת לו הצלחה ושישקיע כמעט את כולו באלבום הזה,כי אני כבר מתחילה לשמור כסף בשביל לקנות אותו
. וגם שנה טובה לפלץ' והמצלמה
. ושוב פעם שנה טובה לכולכן!

למעלה