שרשור שנה טובה

wranger

New member
שרשור שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שרשרו לכאן את ברכות השנה הטובה שלכם
- לשאר גולשי הפורום, לכל תפוז, לסבתא, לחתול, לאיש הנחמד שעמד מאחוריכם בתור לאשנב מספר 8 בסניף הדואר... כאן משמאל ברכת השנה הטובה שלי אליכם, גולשי פורום הבלוגיה, בלוגרים בתפוז ובעלי בלוגים בכלל.
שימו לב: זהו לא שרשור ההמלצות היומי. שרשורים שאינם עוסקים בברכות שנה טובה יימחקו. סדר! סדר שיהיה פה!

wish you well

New member
שנה טובה

שנה טובה לגולשי הפורום, לשאר הבלוגרים ולתפוזים בכלל. שתהא זו שנה טובה יותר מהשנה הקודמת. ושנזכה, סופסוף, לראות את גלעד שליט בבית - בריא ושלם.

גאמי

New member
אוי כנראה שתצטרכו לשכב על צד שמאל

כשאתם קוראים את הקובץ ששלחתי לכם. תוכלו? אל תשכחו לכוון שעון מעורר. שנה נהדרת שוב גלית

mishmushim

New member
נו באמת גאמגאמ! לא חבל על הצוואר שלנו?

רחמים! תכף נתפס לי. סידרתי בשבילך♥

גאמי

New member
חחחחחחחח טוב שבאת

ולחשוב שהכל בכדי שכולם יראו את נעלי השבת המעפניות שלי לקראת השנה החדשה. אחחחח מתה עליך, לילה טוב גלית

גאמי

New member
חחחחחחחח טוב שבאת

ולחשוב שהכל בכדי שכולם יראו את נעלי השבת המעפניות שלי לקראת השנה החדשה. אחחחח מתה עליך, לילה טוב גלית

illevi55

New member
ברכה לשנה החדשה

אני שולח ברכה לכל הבלוגרים שתהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת שנת שלום ובטחון שנת אושר והצלחה ומכאן שולח ברכות לגלעד שליט שנראה אותך משוחרר וחוגג בקרב משפחתך אמן ואמן שנה טובה

שנה טובה לכולנו../images/Emo9.gif

שנה מבורכת בבריאות, בשפע ופרנסה טובה צמיחה והתפתחות שנה של אור ואהבה אריאלה

siv30

New member
../images/Emo6.gif הבדיחה שלך על הגרף

של הכניסות מצויינת. פשוט משעשע. ושתהיה לכולנו שנה מצויינת. שנה שבה תפוז יעמדו בהתחייבויות שלהם כלפינו הגולשים והבלוגרים. ומי יתן והשלום והשלווה יחזרו למקומותינו ודרכנו תהיה סוגה בשושנים. ובקיצור, שנה טובה.

גם ממני שנה טובה...

בפרוס עלינו השנה החדשה ברצוני לאחל לך ולבני משפחתך ברכה כנה, מי יתן ושנה זאת, הבאה עלינו לטובה תהיה הרבה יותר טובה מזאת שרק חלפה. שתהיה לנו שנה מלאה בריאות, אושר ושמחה, שנדע רק ימים טובים של חברות ואחווה. שנשמח בשמחת יקירנו ונוקף תמיד באהובינו ואוהבינו. שצחוק וחיוכים יהיו מנת חלקנו , שלא נוותר על חלומותינו ונשיג כל מטרותינו מי יתן ושנה זאת תהיה מלאה בשפע של טוב, אור ואהבה. מאחלת בהרבה תקווה לך ולכל סביבתך ! ועכשיו במילים ה"רגילות" שלי : שתהיה לנו אחושקשוקי של שנה....
ארי.

אורמש

New member
שנה טובה לכלונו

בשורות טובות, הצלחות, פינוקים ורק טוב לכולנו

noaost

New member
שנה טובה שנה טובה../images/Emo43.gif

טוב, שלחתי כבר מסרים והעליתי סרטון ורשומה, אבל בכ"ז- שנה טובה לכל הכותבים והכותבות האמיצים שלא נרתעים מהתקלות והאירועים והבלגאנים. שתהיה שנה מתוקה מדבש, פורייה ומענגת נועה

חתולון*

New member
שנה טובה גם ממני חתולון 14000

לאמיתו של דבר לא ידעתי שיש שרשור כזה, קיבלתי ברכת 'שנה טובה' מטל המנהלת, במסרים, כמו כולכם, בוודאי... בירכתי חזרה ונכנסתי "רגע" לבלוג שלי, ראיתי 14000 כניסות, אמרתי לעצמי שזו סטטיסטיקה טובה לפירסום והנה נוצרה לה רשומה חדשה 14000 שנה טובה לכל הבלוגרים של תפוז

למעלה