שרשור שני בנוגע לגובה

Halifim

New member
שרשור שני בנוגע לגובה

אני פותח שרשור חדש כי הקודם כבר מלא תגובות והוא תופס המון מקום ככה שאני בטוח שזה מפריע לאנשים וזה מוריד המון שרשורים לעמוד השני אז אני ייתן לו לשקוע
אז למי שמתעניין קבעתי תור לרופא שמתמחה בנושא של הניתוחים ואני ידבר איתו ואני יקבע שם..
היה אחד בשרשור הקודם שרשם לי שלדעתו זה רק אצלי בראש וזה כמו בחורה שאומרת שאם היא הייתה פחות 5 ק"ג אז היה הייתה מושלמת אז לדעתי אתה טועה
כי יש הבדל גדול בין עוד 6.5-11.5 ס"מ לגובה מאשר פחות 5 ק"ג בבטן..
תודה רבה לכל מי שעזר לי ובאמת למרות שרובכם המכריע רשם לי שלא צריך לעשות את הניתוח אני עדיין מרגיש צורך לעשות אותו כי עם כמה שזה בטח נשמע חרוש,אתם לא יודעים איך זה להרגיש נמוכים (ואני לא מדבר כאן על ה1.65 שהבנתי שיש כאן..1.58 זה עולם אחר..)
כמובן שעדיין אני ישמע מהרופא על הניתוח ועל התקופת החלמה ואני לא יילך לחצי שנה של כאבי מוות בשביל הגובה הזה ואני רוצה לשמוע על הסיכונים וכ'ו.
אז שוב תודה רבה לפורום המדהים הזה ואני אעדכן בנוגע לניתוח אם אני יעשה אותו או לא.

Halifim

New member
תודה,וראיתי שהגבת

ורשמת אפילו שאתה 1.71 ואפילו זה נמוך בשביל המון המון בנות,אז מה אני בתור 1.58 יכול לעשות?
מה לעשות אני רוצה לצאת עם לברים עם חברים ללכת למסיבות ולא להיות בגובה שבו כל בן 16 מסתיר לי..
אני רוצה להתחיל עם בנות עם ביטחון עצמי גבוה בלי שאני יראה כמו האח הקטן שלהם.

EdisonGirl

New member
אמנם לא השתתפתי בדיון הקודם, אבל קראתי

ורציתי לחזק את ידיך. גם אני בעד. מדובר בתקופה ארוכה שתהיה מקורקע, ותסבול הרבה, אבל בסופה אתה תהיה "בחברה טובה", כי גברים נמוכים לא חסר, אבל 1.58 זה נמוך אפילו ביחס אליהם. מצד שני, אם תברר ותגלה שהסיכונים לא שווים סנטימטרים בודדים של גובה, תזכור שנפוליאון הצליח לכבוש ממלכות. זה נדוש, אבל נכון. הגובה הוא רק פרמטר אחד, ואם יש לך מספיק ביטחון, אתה יכול למצוא את עצמך גם מוקף בחבורה שלמה של "כוסיות" מטר שמונים, כמו איזה פימפ..

אז אם לא תלך על הניתוח בסוף, אתה חייב לעצמך כל דרך לשיפור הביטחון העצמי שלך. וזה נכון בלי שום קשר, כי גם אחרי הניתוח אתה לא בדיוק הולך "לגרד" שחקים.

ואגב, גם אני 1.58, בדיוק. ואני נשואה לגבר שגבוה ממני ב- 4 ס"מ, שזה לא משהו מורגש מן הסתם. אז יש גם בחורות כמוני, שלא מחפשות גבר שיתפוס להן את הצוואר רק בניסיון להישיר אליו מבט.

בהצלחה רבה, ואל תשכח לעדכן

Halifim

New member
תודה רבה לכולם על התמיכה,וזה רק פגישה

עדיין לא קבעתי את הניתוח אני לא טיפש..אני יברר הכול לפני שאני יעשה מהלך כזה,אל תדאגו ובטח שאני אעדכן!
אדיסיון גירל,בדיוק כמו שאמרת,1.65 זה גם נמוך אז מה זה 1.58?
לא חסר גברים שמתבכיינים גם על 1.68-1.72..

mad alot

New member
נפוליאון היה 170

סטאלין היה 168

אבל כמו שנפוליאון אמר, אנשים לא יותר גבוהים, הם יותר ארוכים.
(בערך מה שהוא אמר)

לא קראתי את השרשור הקודם

ואני אמנם נמוך - 1.60, אבל מסתדר עם זה.
נכון שיותר קשה לי למצוא אהבה,
אך החברות שהיו לי, היו מדהימות וגבוהות ממני. אף אחת לא נפרדה ממני בגלל גובה.
אם כבר, זה אני שנפרדתי ממישהי בגלל גובה.

אז משלימים עם הגובה, וזוכרים שגם סרקוזי הוא די נמוך ויש לו אישה מדהימה

ואם לא - מאחל בהצלחה רבה בניתוח!

AnandamiDemian

New member
יש לו גם כסף.

וזה לא ציניות. זה בא להראות שכל נסיון לקבוע את התוצאה של מפגש אפשרי עם בחורה (להתחיל איתה, יעני) הוא מטופש ולא צריך לחשוב על זה כי זה דופק את הזרימה שלך.

איחלתי לכל התפלגות הגבהים בפורום בהצלחה עם בחורות או בחורים. מה שזורם לכם.

וקרלה ברוני באמת צריכה את הכסף שלו?

יש לה יותר כסף ותהילה ממה שיש לו.

מסכים עם המסקנה שלך. כשזורמים דברים עובדים לא רק טוב, אלא מדהים..

AnandamiDemian

New member
חחח, האמת שקרה ברוני כאובייקט בדיון הזה

סוג של נשכחה ממני.

וכן, לזרום זה הכי חשוב. זה פשוט עצוב שעשרות גברים לא מסוגלים לעשות את הצעד הראשון והפשוט הזה. האמת שאחרי כמה זמן מתמכרים לזה ואז בכלל.

אני באמת חושב שאנחנו צריכים ללמוד יותר מפרימטים בנוגע לחיזור. ברור שלא בבוטות שזה מתבטא אצל בע"ח. אבל זה די מרגיש כאילו כל הגברים איבדו יכולת תקשורת עם נשים מעבר לאינטרנט.

למעלה