שרשור שת"פ

adias923

New member
בקבוק אוונט נטורל

אז לפני שבוע קיבלתי להתנסות את בקבוק אוונט נטורל.
אני אפתח ואומר שלא ממש התחברתי לבקבוקי אוונט הקודמים, קודם כל השסתום שתמיד שכחתי לשים , ודבר שני הם היו רחבים מדי ולא נוחים לשימוש.
אז הבקבוק החדש הוא בדיוק הפוך :
הפטמה שלו מאוד עגולה וכנראה שזה מונע את הבלבול של התינוקות במעבר בין הנקה להזנה מבקבוק.
מונע גזים אבל בלי השסתום המעצבן והמסרבל

המבנה של הבקבוק מאוד נוח להחזקה , הוא כבר לא רחב ונמוך אלא יותר דומה לשעון חול.

החיסרון העיקרי הוא המחיר , מעט גבוה ביחס למתחרים, אבל .. כמו שאני מכירה את רשתות השיווק , יהיו מבצעים.

לסיכום, ממליצה בחום !

d a p h n a

New member
שמחה שנהנית מהם

למרות שאני באמת לא מבינה מה הבעיה בבקבוקים הרגילים של אוונט.

אנחנו משתמשים רק בהם כבר כמעט שנתיים, אין בהם שום דבר מסורבל, מעצבן או לא נוח. אני אפילו לא יודעת על איזה "שסתום" את מדברת. את מתכוונת לטבעת הכחולה שבאה מסביב לבקבוק לפני ששמים את הפטמה?

adias923

New member
בדיוק.

לפחות פעם בשבוע העייפות משלטת, הייתי שוכחת לשים את הטבעת ואז בניעור הבית היה מתמלא מטרנה

Noich80

New member
קיבלנו בקבוק שלהם במלונית

והוא מצויין!
מצד שני אין פה עניין של בלבול פטמה (אלא אם כן היא מתבלבלת בין הפטמה של מאם וטומיטיפי
)

kaparu

New member
בדויק בהתלבטות לגביו...

היונק הלהוט לא מוכן לשתות מבקבוק (ניסינו כמה תומכי הנקה)...ואוטוטו אני חוזרת לעבודה וצריכה להתחיל את השאיבות. אז אני ממש נוטה לקנות ולנסות...מצד שני - לא בא לי שתהרס לו התפיסה ושאצטרך לתקן אותו כל פעם.

T a n i n a

New member
יש לו חסרון גדול מאוד

מנסיון - בד"כ משתמשים בבקבוקים השונים לאורך כל שלבי הגדילה של הילדים.
רק לבקבוק אוונט נטורל אין להשיג ידית, שהילד יוכל לאכול עצמאית.
לאוונט הרגילים יש, למאמ יש, ולשאר הסוגים.
בדקתי במבחר חנויות, וגם באתר של אוונט, הם פשוט לא מיצרים לבקבוק הזה ידית אחיזה, כל בנאלי, וכלכך מטופש.
ולא, אי אפשר לשים את הידית של האוונט הרגיל. ניסיתי.
בקיצור, להשקיע סכום מופקע על בקבוק שאינו פרקטי ושמיש בהמשך הדרך - נראה לי מיותר.

למעלה