שרשור תאוריות

Yassi K

New member
שרשור תאוריות

עלה לי רעיון לפתוח שירשור תאוריות. הרי לכל אחד מאיתנו יש תאוריה למה החייזרים באים לפה, נמצאים פה ,מרחפים מעלינו,משקיפים,חוטפים. מה הם בעצם רוצים? למה הם פה? מאיפה הם באים? אתם מוזמנים לשתף אותנו על התאוריות שלכם. אני יתחיל בקצרה, התאוריה שלי היא ככה: החייזרים באים ממקומות שונים בעולם. הם באים מכוכבים שונים בפלנטות שונות (בטח יש עשרות כוכבים שלהם אבל דוגמה: ) הכוכב שלהם זה כמו כדור הארץ רק ב3000 שנה מתקדם. כל הטכנולוגיה,מכשירים,כלי תעופה (חלליות) - הכל יותר מפותח אצלם. אומנם לא הרבה אבל הם יותר מפותחים. הם גילו (בדיוק כמו שאנחנו נגלה עוד 1000 שנה) שיש חיים אחרים בכוכבים אחרים, בפלנטות אחרות והם באים לחקור. כמובן שהם לא באים כמו בסרטים ואומרים "שלום אנחנו חייזרים באנו לעשות שלום\באנו להשמיד אותכם" הם חוקרים קודם עלינו, מה אנחנו, חכמים? לא חכמים? איך הטכנולוגיה שלנו (לפיי היירוט של החללית ברוזוויל ניתן להבין שהם הבינו את הסדר גודל של הכלי נשק שלנו) טוב אני רואה שזה כבר לא בקצרה אז לסיום- רק אני יגיד שלדעתי הם מתבוננים,בוחנים,חוקרים אותנו .. את הגוף האנושי שלנו . את הארץ.את המשאבים והכל והם מתישהו כן יתגלו אליינו.

תיאוריה שברירית

אין לי ממש תאוריה מנוסחת אבל אני חושב שביום שבו העולם יווכח שבאמת יש חיים מחוץ לכוכב שלנו אז נהיה קצת בהלם או מכך שהחיים שם יותר מדי מתקדמים מאיתנו או בדיוק ההפך שצורת החיים שלהם פרימיטיבית או שהם בכלל כמו כל בעל חיים בלי חלליות ולא זן מתפתח וחושב כמו האדם...ביום שהעולם יווכח גם נגלה שזה לא כמו שחשבנו.. אגב! יש קצת בעיה בתאוריה שלך כי בשורה הראשונה כתבת "החייזרים באים ממקומות שונים בעולם" האם אתה מתכוון ליקום? כי בעולם לא נדמה לי שיש נ.ב האם מדי פעם מתקיימים דיונים על צורות חיים שקיימות (כביכול) בעולם כגון : ביגפוט וכאלה?

למעלה