שרשור תאיר.

tair XD

New member
כנסו ../images/Emo206.gif

אוקי תגידו ברצינות אם מחר או ביום ב' או ג' להתאמץ ולקחת רכבת או אוטובוס לבאר שבע אני צריכה כבר לפגוש אותכם ודרך אגב שתי אנשים מהעצומה שלי להביא את הלהקה לארץ חתמו בנתיים..אחרי החופש שבועות אני עושה בשבועיים את העצומה ואני יבקש מכמה ילדים לחתום..יש עד שיכבה ז' שיכבה ח' שיכבה ט' ויש את המורות חחחח...אההה יש גם את שתי ביתי ספר היסודים אז אם אני יספיק בשבוע או פחות לסיים את העצומה של החטיבה שלי אז אני ישר יתחיל ללכת לבתי ספר היסודים!!! המשך יום טוב ממני מכל ה-
תאיר

את באמת לא יודעת איך לשרשר?!

אפילו שמו לך כאן את אומנות השרשור. בבקשה. תגיבי לשרשור שאליו רצית להגיב ואל תפתחי הודעה חדשה! להסביר לך באופן מפורט יותר כיצד מגיבים?

לא לכול דבר קטן צריך לפתוח הודעה חדשה

יש לך את אומנות השרשור ששמתי למטה תעייני קצת ותלמדי שאפשר גם לשרשר ולא סתם לפתוח הודעות חדשות

אני לא מאמינה.

אני שואלת אותך עכשיו ברצינות. אחרי שדאגת יפה מאוד לכעוס על שני שהיא לא סבלנית ואמרת שהיא לא מסבירה לך, היא הספיקה להסביר לך פעמיים או שלוש, להעלות פה שרשור מיוחד על איך משרשרים, וכל הבנות בינתיים שפה הסבירו לך איך משרשרים ולמה את לא יכולה לפתוח הודעות חדשות. אם אני לא טועה, שאת רוצה את יודעת יפה מאוד איך לשרשר, ואמרת בעצמך שכבר למדת. אז תרשי לי לשאול, למה לעזאזל את ממשיכה לפתוח הודעות חדשות על כל מילה שיש לך להגיד?! מסבירים לך לשרשר את זה, ואם את תתחילי לעשות את זה מייד ההודעות שלך יימחקו על המקום, בלי שום הודעה מוקדמת. את בפורום, ויש פה חוקים, ואת תתחילי לכבד אותם. יום טוב גם לך.

תאיר

עכשיו אני מגיעה לשלב של תהייה אמיתית. אני לא יודעת אם את עושה דווקא ובוחרת להתעלם, אני באמת לא יודעת. מפגש לא יהיה בב"ש תאיר, כי רוב הבנות יכולות להגיע לת"א, גם מבחינה כספית, להגיע לב"ש זה הרבהי ותר יקר מאשר ת"א ורחוק. ת"א נגיש לרוב המקומות בארץ, תארי לך יקרה משהו והורה רוצה לאסוף מישהו במיידי? את יודעת כמה מזן לוקח להגיע לב"ש מאשר לת"א מפ"ת? רשל"צ? חולון? וזה רק חלק מהמקומות שהבנות גרות כאן. בנות שגרות רחוק, בדר"כ באות ילשון אצלנו, ככה זה הולך, או באות בחופשים הקצת יותר ארוכים. תקשיבי, אני לקחתי לתשומת ליבי את כל מה שאמרת לי בשרשור הקודם, אני לא יודעת אם זה הדרך שלך עכשיו לעשות דווקא ולבלגן את הפורום, ואם יתברר ו..זה לא רק אי הבנה מצידך והנסיונות שלך ללמוד איך משרשרים אני אנקוט בפעולות אחרות. הפורום הזה לא שייך להנאתך בלבד, אלא גם להנאתם של אחרים ואני מתכוונת להמשיך לתת לאחרים להמשיך ולהנות ממנו.

tair XD

New member
אוקי אולי אני ינסה איזה יום של חופש לקבוע....

עם אחותי שהיא גרה בפתח תקווה שאני ישן אצלה ולמחרת אני יגיד לה להסיע אותי לעזריאלי נעשה מפגש שם סבבה? ודרך אגב אני עובדת קשה על העצומה 4 כבר חתמו לי. שבתתתתת שלוםםםםםםם המשךךך יוםםם מהנהההההה!!!!!!! בימיוחד למנהלת

מה זה במיוחד למנהלת?אפליות?!

סתם סתם..לא לקחת ברצינות... כפי שדנלה החמודה רשמה למעלה המפגש לא יתקיים...תנסי לסדר משהו לחופש הגדול.. יום מהנה גם לך.......

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif מצטערת אני חייבת לענות הפעם ,

אני יודעת שעניתם לה כבר , ושמתם לב שאניי לא הערתי פעם אחת , אז הפעם אני חייבת להגיד משהו, מה לעזאזל את לא מבינה במילה "לשרשר"!!!?!!??!!? מהה ? אמרנו לך ושני אמרה לך וכולם פה אמרו לך ואפילו סתיו פתחה "אומנות השרשור" בשבילך , ואפילו את אמרת שאת יודעת לשרשר! וזה לא סתם יוצא לך , לפי דעתי את עושה בכוונה ! למה ? אלוהים יודע , !! שמעי , זאת ההערה האחרונה שלי ואני חושבת גם של כולם פה , תפסיקי לפתוח הודעות חדשות על כל חרא שאת חושבת לרשום! זה כבר לא ממש מעניין אותי אם זה פוגע בך ואני יודעת שזה לא, כי אין פה כוונה לפגוע , את יודעת לשרשר , מה הפאקינג בעיה שלך ? מה ? את צריכה יותר הסברים ? כנסי לפאקינג מסן שלי או של כל מי שאת רק מבקשת , תשלחי מסר בתפוז תעשי כל דבר - ותשאלי!! אני אפילו פעם שעברה שאלתי אותך אם את לא יודעת ועוד רבים מפה שאלו אותך ואת לא ענית . ואחרי שמסבירים לך את קוראת לזה "לתקוף " ואז באמת הגענו למצב שאנחנו תוקפות ! ולמה ? בגלל שלא יכולת לשאול שאלה פשוטה - "איך משרשרים ? " זאת הפאקינגגגגגג שאלה מטומטמת שהייתה יכולה לחסוך את כל האי נעימות הזאת .. ! ושני ל א א א א א א תקפה אותך , !! מצטערת על החפירה - לילה טוב !!!!!!!!

tair XD

New member
אוקי אני יודעת להשתמש פשוט כל פעם אני שוכחת!!

ודי עם העצבים!!! לא נעים לי ככה!!! שהיה יום טוב גם לך וחג שמח

זה לא עצבים.

למה כל דבר שאני אומרת לך נראה לך עצבים? שאלתי אותך שאלה פשוטה. הסברנו לך ובכל זאת פתחת, בגלל זה שאלתי אותך אם הבנת איך משרשרים או לא. תפסיקי להרגיש כל כך מותקפת...

i am777

New member
ודאמט -

איך נבוא לבאר שבע?!.....YD חברה , רובנו גרים במרכז הארץ. וגם , אם מישהו גר בדרום , הוא צריך להגיע עד לצפון?(או להיפך)...עד הקצה השני - לא. למרכז. מה נראה לך?!...שאני אגיד לכולם : בואו לחולון! , נפגש בבית שלי, נאכל גלידה ונצפה בסאות' פארק.

yaaruka

New member
כוס עמק מה זה סאות' פארק?!!?!?!

הוו גלידה אני אוהבתת D= לעשות שרשור תאיר זה טוב D= חחח אל תעלביי! אבלבאמת יש לך מלא מה להגיד חחח ואם אני אגיד לכולם לבוא למודיעין זה יהיה נורא? חחח סתםנוו.. איפה אני אחיל את כל האנשים פה בפורוםם!?!!?!?! אפשר ללכת לישפרוו... לא חשוב XD תשכחו מהרעיון! זה היה ציניות חחח ורציתי לשאול עוד שאלה... איך עושים חתימה... כאילוו. שבסוף התגובה יופיע כזה קו מפריד ואז יהיה כתוב שם משהו שאני רוצה שזו בעצם תהיה החתימה שלי... איך עושים את זה? אם תוכלו להסביר זה היה נחמדד D=

i am777

New member
אוייי...../images/Emo5.gif

1. סאות פארק זו סדרה מצויירת..., וזה לא בשבילך תאמיני לי. 2. שמרי על פה נקי , זה יהיה יותר נחמד. 3. על מה יש לי להעלב?....לא הבנתי חלק ממה שאת כותבת. 4. עכשיו לשבור את הראש להסביר לך איך עושים חתימה - .I DONT THINK SO

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif 3. אני חושבת שהיא התכוונה

שיש לך הרבההה דברים להגיד , חחחח .. D:

i am777

New member
אממ...

אה התכוונה לזה שאני חופרת?.... אכן. אבל היא יותר.

כבר תופסת אוטובוס לשם

אולי הכוונות שלך טובות אבל הבהרנו כבר שלא נכון?

למעלה