../images/Emo168.gif מצטערת אני חייבת לענות הפעם ,
אני יודעת שעניתם לה כבר , ושמתם לב שאניי לא הערתי פעם אחת , אז הפעם אני חייבת להגיד משהו, מה לעזאזל את לא מבינה במילה "לשרשר"!!!?!!??!!? מהה ? אמרנו לך ושני אמרה לך וכולם פה אמרו לך ואפילו סתיו פתחה "אומנות השרשור" בשבילך , ואפילו את אמרת שאת יודעת לשרשר! וזה לא סתם יוצא לך , לפי דעתי את עושה בכוונה ! למה ? אלוהים יודע , !! שמעי , זאת ההערה האחרונה שלי ואני חושבת גם של כולם פה , תפסיקי לפתוח הודעות חדשות על כל חרא שאת חושבת לרשום! זה כבר לא ממש מעניין אותי אם זה פוגע בך ואני יודעת שזה לא, כי אין פה כוונה לפגוע , את יודעת לשרשר , מה הפאקינג בעיה שלך ? מה ? את צריכה יותר הסברים ? כנסי לפאקינג מסן שלי או של כל מי שאת רק מבקשת , תשלחי מסר בתפוז תעשי כל דבר - ותשאלי!! אני אפילו פעם שעברה שאלתי אותך אם את לא יודעת ועוד רבים מפה שאלו אותך ואת לא ענית . ואחרי שמסבירים לך את קוראת לזה "לתקוף " ואז באמת הגענו למצב שאנחנו תוקפות ! ולמה ? בגלל שלא יכולת לשאול שאלה פשוטה - "איך משרשרים ? " זאת הפאקינגגגגגג שאלה מטומטמת שהייתה יכולה לחסוך את כל האי נעימות הזאת .. ! ושני ל א א א א א א תקפה אותך , !! מצטערת על החפירה - לילה טוב !!!!!!!!