שרשור תודה וסיכום אישי אז כמו בעונה הקודמת , חשוב לי להודות לכם הכותבים המדהימים...
בעונה הקקודמת , זו הייתה רק ההתחלה של החבורה שלנו... ולא כ"כ הכרנו אחד את השני, למעט כמה וכמה שהכירו בפוררמים קודמים או בפורום האב שגם הוא רק התחיל לפעול ... בזכות פורום שכונה , הכרנו אחד את השני ופורום ס"י מגבש ושומר על הקשר הטוב והנפלא ביננוו...
תודה נתאי -העונה הפכנו לשותפים בניהול.. נהנתי מאוד לשתף איתך פעולה ... ובטוח שגם בעונה השלישית נמשיך ככה ...
שיר , את תמיד אבל תמיד תזכרי בתור הראשונה בחבורה הזאת ...
העונה היית עם תשומת לב בעיקר על לירון ... ובעונה השלישית , מקווה שיבוא החמוד הבא (דריה הגברית , בן הזוג של מצליח , , להזכיר לך קצת את דין ומאור ..)
מאיה את בעיקר כתבת הרבהה והגבת הרבה , בזכותך הפורום היה פעיל ומשגשג , בזכותך ובזכות הבא שאכתוב
יוסי, רבות הן הפעמים שבהם השנינות והציניות המיוחדות רק לך גורמוות לי להתתגלגל מצחוק גם אתה הפעלת מאוד את הפורום , ו
מקווה שהשלמת עם שי לי בראש שלך
דר העונה לילב ופרח סיפור האהבה בינך ובין מיטל ... ממקווה שזה יתגשם עבורך , וברצינות , אתה גולש עם חוש הומור רב , ומקווה להתראות שוב בהקרנה החגיגית של שכונה 3 .. תודה ררבה על העזרה העונה בעלאת שרשורי פרקים עם שאלות מושקעות...
רמבו - העונה המגילות שכתבת בחמממה 3 היו קצרות מהרגיל ..
ולמרות זאת הן היו חכמות וויפות עם הערות במקום , אתה יודע ללתת ביקורת בונה ומקווה לשמוע ממך יותר בשכונה 3
אורן , אני יודע שהעונה לא הייתה משהו בשבילך , אני מקווה לך ולנו ללעונה שלישית מעולה וטובה !!!
ובכל זאת , אני רוצה לפנות למירי שהעונה לא הייתה בכלל בפורום הזה, ולמסור לה שאנחנו מתגעגעים אליה ואנחנו מקווים שתחזור אלינו בעונה השלישת...
תודה לגיורא על עונה שהייתה בסדר פלוס לדעתי , אבל בזכותכם היתה כרגיל עשירה ומלאה..