שרשור תודות.

שרשור תודות. ../images/Emo13.gif

רוצה להגיד תודה. תודה על הדירה המדהמה שאני שוכרת. תודה על זה שהיא קרובה ליער מקסים. (היי, יש מקום נהדר למפגשי פורום בצפון, מי מצטרף/ת?) תודה על העבודה המדהימה שלי. תודה על הלימודים ועל זה שסוף סוף הגיע הקורס שאני מחכה לו שנה וחצי. תודה על החברות הנפלאות שלי. תודה על האמא המקסימה שדואגת לי, ועל זה שיש לי את האפשרות לבוא לישון אצלה כשבא לי. תודה על החתול המתוק שלי, שתמיד מחכה לי כשאני חוזרת הביתה. תודה על הפורום שאני מנהלת כאן בתפוז, ותודה על כל מה ששחכתי. פשוט תודה.

רעיון מצויין

תודה על הנישואים שלי תודה רבה על אישתי תודה רבה על החיות שלנו תודה רבה על הבית הנהדר שאנחנו גרים בה. תודה רבה על העבודה שלי תודה רבה על המחשב שלי תודה רבה על המשפחה שלי תודה רבה על המכונית שלנו תודה רבה על ההצלחה של המרפאה שלנו

TiFiTiF

New member
../images/Emo140.gif

תודה על העבודה הכיפית שלי ועל האנשים בה תודה על המשפחה שאני אוהבת ושאוהבת אותי תודה על החברים היקרים והתומכים שלי תודה על הכלב הקטן והמקסים שלי ותודה על האהבה שידעתי ועל זאת שאני עוד אדע

StopThisTrain

New member
רעיון מקסים

אני מודה על הבית בו אני גר. אני מודה על השפע שיש לי, על האוכל, הבגדים והכסף. אני מודה על המשפחה המדהימה שלי, שאני אוהב אותם כל כך. אני מודהעל דודה שלי ורד שהיא תמיד שם בשבילי. אני מודה על החברים המקסימים שלי, ועל כל הדברים שאני לומד מהם כל יום. אני מודה על העבודה שלי, שגורמת לי ללמוד כל כך הרבה כל יום מחדש. אני מודה על כל אדם שנמצא בחיי ומהווה את החלק הכי קטן בו. אני מודה על מה שאני ועל מי שאני.

ע ו פ ר ה

New member
מצטרפת לתודות

תודה על החופשה הנפלאה שהיתה לי בתאילנד וגם על זו שהיתה לי בגליל. תודה על המשפחה הנפלאה שלי : בעל שהוא חבר נפלא וחמישה ילדים מקסימים. תודה על הקליניקה החדשה שלי ותודה על הקלות הרבה שבה אני מארגנת אותה (אני מחליפה חדרים ומקבלת חדר גדול יותר). תודה על הפורום הנפלא הזה ותודה לכם. באהבה עופרה

למעלה