שרשור תוכניות סופשבוע

מאי261

New member
בשורות טובות ../images/Emo65.gif

לאחרונה עברתי תקופה מדכדכת למדי אחרי שהסתבר שהמסגרת שבתי הקטנה היתה אמורה להיכנס אליה כבר איננה רלבנטית מסיבות שונות (שאינן תלויות בי). אחרי שהייתי איתה בבית כבר 4 חודשים, חיכיתי בקוצר רוח לאחרי פסח כדי שיתפנו לי סוף סוף כמה שעות עבודה במהלך היום, ואז כשהסתבר שבעצם אין לי סידור עד ספטמבר היה לי קשה מאד. ואז פתאם במזל גדול מצאנו בחורה מקסימה מהאזור, שמתחילה ללמוד שנה הבאה אבל בנתיים שמחה לעבוד כביביסיטר - וככה פתאם אני הולכת לקבל סוף סוף קצת זמן לעצמי ולעבודה שלי. זה ממש מרגש... אני צריכה לנסוע בסוף אוגוסט לכנס גדול בארה"ב (אני מציגה פוסטר) וכבר כמעט עמדתי לבטל את השתתפותי כי לא היה לי מושג איך אצליח לעבוד בקיץ עם פעוטה בבית. אני פשוט לא מאמינה עדיין שמצאנו פתרון כל כך מהר! אמנם עוד לא התחלתי לעבוד בכלל אבל סוף סוף זה נראה לי אפשרי... חוץ מזה נודע לי הבוקר שקיבלתי עוד מלגה יפה לשנה הבאה. בקיצור אין תירוצים מתחילה סוף סוף לעבוד על הפייפר שלי!
(אני מתכננת שזה גם יהיה פרק מהדוקטורט בעתיד)

משוש30

New member
מעולה!! ואו עוד מלגה?! וגם הבחורה שמצאתם ../images/Emo13.gif

שמחה שמתחילים לראות את האור (אגב מוכח סטטיסטית שברגע שמדברים על זה הדברים מתחילים להשתנות
לפחות אצלנו בפורום זה עובד
)

משוש30

New member
לנקות ../images/Emo178.gif קיווינו שחברת ניקיון תגאל אותנו

מזה אבל הם רוצים 225$ והדיפוזית שלנו רק 200, אז מן הסתם זה לא ממש משתלם. אוי אוי אוי איך לא בא לי לעמוד ביום ראשון ולקרצף את כל הבית. מה גם שעוד לא הכל ארוז ולא הכל מסרנו. כמובן הילדים יהיו בבית ביום ראשון ובכלל תהיה שמחה וצוהלה. רק להצליח לשרוד עד יום שני ויהיה בסדר

לעבוד בו"ז על שני המאמרים

זה שלפרסום וזה שפעם אולי יהיה לפרסום... ומאחר וחשבתי שאהיה בחופש, אמורה להיות פה טיילת בסופ"ש - שלל אורחים, ארוחות ערב וילדים. מה שכנראה לא ישאיר הרבה זמן פנוי לעבודה.

I Was Hoping

New member
להתחיל

ואולי גם לראות משהו מאיך שהפרק הראשון עמוד להיראות. לארגן קלסר עם כל החומר שאני עומדת לעבוד עליו בקרוב, שלא אצטרך לשלוף מתיקיות שונות כל הזמן. בעיקר אני רוצה לעמוד בפני כל פיתויי סוף השבוע. זה הכי קשה...

I Was Hoping

New member
לא קל ../images/Emo10.gif אבל מרפי אשם

זה הרי כל כך ברור שעד שאני מפנה את כל כולי לכתיבה, משהו ילך לא בסדר. אין לי מושג למה, אבל הלפטופ שלי נכבה כל 15 דקות בממוצע. זה הדבר האחרון שאני צריכה עכשיו

tulkin

New member
לנוח!!!!

בשניה זו גמרתי את השבוע המטורף ביותר בלימודים שלי. הייתי צריך להגיש מבחן בית, עבודה סמינריונית ולעשות שני מבחני ענק (6 שעות כל אחד, כ 60 פריטים ביבליוגרפיים כל אחד) כל זה, בין שני לשישי. עכשיו, יום שישי שלוש אחהצ שעון פילדלפיה - סיימתי, ואני הולך לנוח. לגבי אם הצליח או לא - אז: את מבחן הבית לא סיימתי. קיבלתי אישור בחצי פה (כלומר מחוסר ברירה) להגיש אותו במועד מאוחר ללא התחייבות לתאריך - אבל בינתיים אין לי ציון בקורס. עבודה - הגשתי. היא כבר נבדקה. קיבלה שבחים וציון A. מבחן אחד: עשיתי (לקח לי יותר מ6 שעות). כבר נבדק ועברתי אותו. וכרגע סיימתי את המבחן השני. כאמור - אני עייף, וכל סוף השבוע מוקדש למשפחה שלי שסבלה בשקט (ועזרה מאד) כל השבועיים האחרונים. בשבוע הבא עוד שני דדליינים: עוד מבחן דוגמת אלה שהיו השבוע (האחרון!) ועוד דדלין לעבודה סמינריונית נוספת (לפני אחרונה). ואולי אני אגמור כבר את המבחן הארור בסטטיסטיקה. יאללה.... פיפי ולישון.

משוש30

New member
ואי ואי איזה טירוף. מגיע לך ../images/Emo106.gif רק על זה

שבכלל הצלחת לעשות את זה. ועוד קיבלת A בעבודה אז בכלל |מלך| תנוח טוב

תשמע כל הכבוד לך ../images/Emo47.gif

שעמדת בזה (אני לא בטוחה שהייתי עומדת בזה
) וכל הכבוד למשפחתך שסייעה לך לעבור את התקופה המשוגעת הזו. בהצלחה בשבוע הבא עם המבחן והעבודה!

מעיןבר

New member
להמשיך לתקן את המאמר שלי

כל המשפחה ישנה כרגע ואני כאן במקום לנצל את שבת בבקר
והנה אני נעלמת לטובת עבודה....

למעלה