שרשור תוכנית 4.12.
1 12ShakirA12 New member 5/12/04 #2 טבורי בורי מוק מוק מוק../images/Emo70.gif יואו מזה נהנתי היום מהתוכניתתתתת רותם אבוהב מזה הצחיקהההה מה איתכם? מי הצחיק אתכם הכי הכי
טבורי בורי מוק מוק מוק../images/Emo70.gif יואו מזה נהנתי היום מהתוכניתתתתת רותם אבוהב מזה הצחיקהההה מה איתכם? מי הצחיק אתכם הכי הכי
V Vivi Sparrow New member 5/12/04 #4 פעם ראשונה שאני רואה את התכנית ונהניתי... אריק משעלי איזה חמוד.. הסמיק!!!!
P piper and leo 4 ever New member 5/12/04 #5 ../images/Emo6.gif הייתה תוכנית מצחיקה לאללה, והכל בזכות רותם אבוהב, שהצחיקה את כולם בטירוף אהבתי את הקטע שהיה איתה - ש"היא החליקה על עלה" - זה היה גדול
../images/Emo6.gif הייתה תוכנית מצחיקה לאללה, והכל בזכות רותם אבוהב, שהצחיקה את כולם בטירוף אהבתי את הקטע שהיה איתה - ש"היא החליקה על עלה" - זה היה גדול
M mominman New member 5/12/04 #6 הייתה תוכנית ענקקקקקקית! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif טבורי בורי מוק מוק מוק מילמול ופילפול פשוט הצחיק! תמשיכו ככה! זה רק אני או שהתוכנית הזאת גאונית?!
הייתה תוכנית ענקקקקקקית! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif טבורי בורי מוק מוק מוק מילמול ופילפול פשוט הצחיק! תמשיכו ככה! זה רק אני או שהתוכנית הזאת גאונית?!
G gargamich New member 7/12/04 #7 היה מדהים ../images/Emo6.gif חחח מה זה נהניתי וצחקתי רותם מצויינת שתבוא כל שבוע גם אריק וגלית היו נחמדים
היה מדהים ../images/Emo6.gif חחח מה זה נהניתי וצחקתי רותם מצויינת שתבוא כל שבוע גם אריק וגלית היו נחמדים