שרשור תוספים

neomyz

New member
מישהו יודע מה ההבדל בין תיסוף ב-

TMG לבין SAM-E? בעקרון TMG תורם קב' מתיל שיכולה בהמשך להועיל, בין היתר, ביצירה של SAM-E. השאלה היא למה לפעמים בוחרים לתסף בזה ולפעמים בזה, יתרונות, חסרונות וכו'. תודה.

1מירה

New member
באיזה צורה לתת את ויטמין B6

יש את הויטמין B6 ויש הצורה של פירודיקסין 5 פוספט. מה עדיף? ואם עדיף בצורה השניה אז האם המינון הוא אותו דבר כמו שהומלץ בשירשורים הקודמים? ואם לוקחים גם את קומפלקס ויטמיני B אז להכניס לחישוב גם את המינון של ויטמין B6 שנמצא בקומפלקס? תודה מראש

ויטמין E

אני רוצה להתחיל לתת לניקי אומגה 3 של גיא בן צבי.. המשקל של ניקול הוא 14 קילו. לא כל כך ברור לי מהי הכמות של ויטמין E שאני צריכה להוסיף לה. ועוד שאלה... איך להשיג ויטמין E של חיים שלוס? תודה מראש = )

guybz

New member
הטלפון שלהם

036882040 הם מוכרים דרך מפיצים בכל הארץ. תתקשרו אליהם ותשאלו על מפיץ באזור שלכם. אנחנו משתמשים בE הנוזלי שלהם באופן קבוע לגבי הכמות- די בהתאם למה שרז אומר ובהנחה שהילדה לא זוללת ירקות ופירות הייתי נותן לה בשקט 200 יחידות E ביום. זה קפסולה אחת של 200 או 2 טיפות של שלוס גיא

אבא28

New member
P5P או B6

גם אנחנו מצטרפים לשאלה. ומוסיפים: 1) נודה להמלצות לגבי תוספי P5P (ולא Nu-Thera שהוא מולטי ויטמין). 2) מה המינון המומלץ ל-ק"ג משקל? 3) כמה מגנזיום צריך לצרוך ביחס ל- P5P? 4) האם מישהו מכיר תוסף P5P עם מגנזיום ביחסים הנכונים? אם כן האם הוא בר בליעה/לעיסה.. לילד? תודה רבה על ההענות.

razgalili

New member
TMG וSAMe

TMG וSAMe שניהם יכולים לתרום קבוצות מתיל לתהליכים שונים, אבל לא בדיוק לאותם תהליכים. SAM יותר יקר בצורה משמעותית ולכן יותר קשה לתת אותו בכמויות גדולות. תיסוף ב TMG יכול להחליף תיסוף בSAM אצל הרבה ילדים, כי הגוף יכול לנצל את ה TMG כדי ליצר SAM, אבל לא אצל כולם. חלק מהילדים כנראה לא יכולים לנצל את ה TMG או DMG והפרעות התנהגות שונות מופיעות. יתכן מאד שאותם ילדים יגיבו בצורה חיובית לתיסוף בSAM. לסיכום - כדאי לנסות קודם לתת DMG וTMG ואח"כ גם אם עבדו וגם אם לא, לנסות לתת SAM ולראות אם יש שיפור נוסף.

razgalili

New member
שרשור תוספים

שרשרתי ביחד מספר דיונים שונים על תוספים לנוחות הקריאה

למעלה