שרשור תחרות!

שרשור תחרות!

סאם וביל מתחרים על ליבה(ודמה)של סוקי.. מי בעד סאם מי בעד ביל..?? התחרות הנ"ל לא אמורה להיות קשורה למה שהסדרה תראה או לא, אלה לדעה אישית.. צריך גם לפרט למה:)..

West Doll

New member
הו שרשור נחמד.

אני אישית רוצה שסוקי תהיה עם ביל. כאילו, אין לי שומדבר נגד סאם, בחור חמוד מאוד
אבל ביל הוא בנאדם הרבה יותר מעניין מסאם וסוקי היא בחורה מאוד סקרנית. אז ככה שלדעתי זה מתאים כי ככה ביל ישביע את הסקרנות של סוקי וכמה שהחוויות עם ביל יכולות להיות מפחידות אני די בטוחה שביל תמיד יפעל לטובת סוקי ותמיד ישמור עליה
אבל זאת דעתי

MIDNIGHT SKY

New member
ברור שאני מעדיפה את..

ב י ל !!!!!!! סאם בסדר,אבל גם מעצבן,הוא כל הזמן חושב שהוא צריך להגן על סוקי אפילו אם היא לא בסכנה. והוא גם תמיד מנסה להגיד לה כמה זה רע ומסוכן להיות עם ערפד וכל הזמן מנסה שהיא תהיה איתו! ארגג עם ביל יש יותר אקשן [אהמ.אהמ.למי שראה עד הסוף] וסכנה יותר הרפתקאות,לדעתי. יש כאלה שיעדיפו את סאם..

נראה לי שביל

סאם קצת עובר פורטקטיב. מה הוא אבא שלה או משהוא. האמת שעדין לא ראיתי מספיק כדי לשפוט אבל נראה לי ביל. היוצרים עושים את זה בכוונה שנחוש סמפטיה לביל וסוקי, אבל בדרך כלל יש סיבוכים עד הסוף המתבקש. לא חושבת שהם יהיו ביחד כול כך מהר. כמו שעשו עם לוק ולורלי למי שמכיר. אגב שמשהוא בבקשה יספר לי מה קרא בפרק הערב. (אחותי החליתה לישון בחדר טלביזיה היום ואין לי חשק לוויכוחים.)

Charmed Or

New member
הו,|ספוילרים לצופי יס|../images/Emo112.gif

נורא אהבתי סאם/סוקי בהתחלה. הוא גונן עליה והוא היה מאוהב בה כל-כך שכאב לי הלב שהיא דוחה אותו. אבל כשהם התנשקו (כשביל הלך עם אריק ושאר הערפדים) אני כזה: סוקי, מה את עושה?! ביל הקריב את עצמו בשבילך וככה את בוגדת בו? ואז הוא תופס אותם והמבט שהוא נותן לה... *לב שבור* ובכללי - אחרי שרואים את כל 12 הפרקים לדעתי א אפשר שלא להיות בעד ביל. הוא מושלם. והם כל-כך מאוהבים וחמודים.

West Doll

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם שאני ראיתי שסאם והיא מתנשקים וביל מגיע זה שבר לי את הלב
ותכלס. כשרואים את כל הפרקים אין מצב שמעדיפים את סאם על ביל

../images/Emo58.gifלגמרי...אחת הנשיקות...

ואיזה קטע מושלם כשהיא רצה אליו באמצע הלילה...קיטשי בטירוף,אבל פשוט מהמם...שלא נדבר על הקטע בבית קברות.מוזר לאללה אבל מטורף..

ביל,כאילו דא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סאם חביב..אבל אין מה להשוות!

Keren 104

New member
ברור שביל ../images/Emo99.gif

הוא כל כך חמוד והוא באמת אוהב אותה1!! הוא היחיד שאיתו סוקי באמת תוכל לנהל מערכת יחסים "נורמלית" כי רק לביל היא לא מצליחה לקרוא את המחשבות.. ואחרי שרואים את כל הוענה אי שאפשר שלא להתאהב בביל

Over My Head

New member
אני מעדיפה את ביל../images/Emo42.gif

כמו כולם?
יש בו משהו מיסתורי, וזה, כמובן, מאוד מושך
והוא גם חמוד רוב הזמן, ובכלל....הם מתאימים כאלה, ביל וסוקי. סאם אמנם חמוד, אבל יש בו משהו מוזר שמציק לי. אולי זה כי ביל מגן עליה ועדיין מצליח לא להראות כמו אבא שלה, וסאם לא.

אך ורק ביל! ../images/Emo99.gif

אני מצטערת אבל סאם מעצבן אותי. וביל חתיך. ויש לו אישיות ממש מושכת - מה אפשר להגיד? הוא ערפד.

למעלה