שרשור תיבות דואר בנהריה

ganbarimasu

New member
../images/Emo191.gif תיבות דואר בנהריה

חברים, כל פעם אני משתגע מחדש... כל אימת שברצוני לשלוח מכתב ואיני חפץ להיכנס למרכז העיר עליי לחפש כסומא באפלה תיבת דואר בעיר. אין בעיר הזאת תיבות דואר. זה מטריף!!! בכל עיר אחרת שגרתי בה (נתניה, חיפה, ירושלים, וכו') בכל רחוב הייתה לפחות תיבת דואר אחת על-מנת שכל אחד יוכל לשלוח דואר בנוחות וליד הבית. נהריה מאד לוקה בתחום הזה. אני מוצא את עצמי נשרך שוב ושוב לגעתון על-מנת לשלוח מכתב קטן. אותי זה מרגיז!

Sivan 85

New member
הייתה אחת גם בכיכר של וויצמן..

היא עדיין קיימת? אבל זה מאוד נכון... יש רק את זאת בגעתון ובעין שרה נראה לי... נראה לי שהעייריה חושבת שהאנשים יעדיפו ללכת לדואר ולעמוד שעות בתור בשביל מכתב?...

s h o o s h a

New member
אאוריקה, מצאתי אחת

על הקיר, בצמוד לחנות של טייטלמן בממשלתי. אם נורא מתאמצים, אפשר להבחין בה. שבת שלום

ganbarimasu

New member
שרשור תיבות דואר בנהריה ../images/Emo62.gif

היות ונראה לי שהמצב מוכר לכולנו, בהמשך להודעתי על מיעוט תיבות הדואר בנהריה, אני פותח שרשור תיבות דואר בנהריה. אנא עזרו לכולנו למפות את תיבות הדוארבעיר על-מנת שלא נצטרך לכתת רגלינו ולחפש את המעטות שיש כל פעם מחדש... שבוע טוב לכולנו...!

ganbarimasu

New member
זה מה שמצטייר בינתיים (באזור מרכז העיר)

ממה שמצטייר מהשרשור כרגע, אלו צתיבות הדואר שנמצאו עד עתה (עיגולים סגולים). והתנצלותי לכל מי שחיפש ומצא תיבות דואר שלא במרכז העיר - פשוט אין לי יכולת מבחינת רזולוציה להכניס מפה של כל נהריה לקובץ תמונה שיהיה ברור מבחינת הרחובות (אם יש דרך לכך אשמח).

למעלה