שרשור תיירות קייצי

debby12

New member
מנהל
וונקובר איילנד, בריטיש קולומביה - ועוד

סקרנית לשמוע ממי שהיה שם בשנים האחרונות - רשמים, המלצות ודיס המלצות באזור העיר ויקטוריה. הייתי שם פעם לפני המון שנים
בלי נערות הבית).

ואם כבר בשוונג (ע"ע תכנונים לשנה הבאה), אשמח לשמוע אם מישהו ניסה פעם חופשה ב upper peninsula של מישיגן - רשמים והמלצות או שלא.

תרגישו חופשי לשלב שאלות או המלצות תיירותיות אחרות

vinney

Well-known member
מאוד אוהב את ויקטוריה

אני חושב שהיה פה שרשור לא מזמן על טיול בבריטיש קולומביה וכתבתי שם גם. butchart gardens זה מקום מאוד יפה, והעיירה עצמה מאוד נחמדה, במיוחד האזור המרכזי ליד הטיילת.
&nbsp
ממליץ בחום לקחת מעבורת, פעם אחרונה לקחתי מanacortes, וזה היה שיוט ממש מהנה. המעבורת מגיעה לסידניי, והגנים בדרך משם לויקטוריה, יוצא מושלם.

JimmyGee

New member
Michigan Upper Peninsula

מקום מדהים עם אגמים, יערות ונהרות. בעיקר טוב לboating , דייג וצייד (not my cup of tea). קר מדי בדרך כלל, (אפילו בשיא הקייץ) כדי ההכנס למיים (באזור ה 60-70 מעלות).

אנחנו נהנינו גם מה-high tea

ב-Butchart Gardens.
אני חושבת שזה היה ה-high tea הראשון שלי, ומאז הפכתי קצת לפנאטית של high tea (אם כי בפועל הלכתי מעט מאוד פעמים...). מנהג שקצת פחות התחברתי אליו בבריטיש קולומביה הוא בראנץ' בסופי שבוע במקום תפריט רגיל בצהריים, אם כי אני מתה על אגז בנדיקט עם סלמון (ושנה שעברה בטיול למונטריאול אפילו אכלנו ברשת בראנץ' שנקראת אגזפקטיישן והיה ממש מעולה. אני כנראה נגד בראנץ' בסופי שבוע במסעדות רגילות, אבל בעד בראנץ' כל השבוע במסעדות ייעודיות...).
המרכז של ויקטוריה נחמד גם לדעתי.
תבקרו גם בוונקובר?

debby12

New member
מנהל
תודה!! הזמנתי מקום ל High Tea

עכשיו. ראיתי ברשת שבהודעה מראש הם יודעים לדאוג גם למצוליאקים
כשביקרתי שם אי אז מזמן היתה מין הופעה משעשעת של שני חברה מבוגרים עם קלידים ששרו והצחיקו. אני מניחה שזה כבר לא קיים?

לא נבקר בוונקובר הפעם - זה ביקור קצר יחסית. מקווה שבעתיד, כי סטנלי פארק זכור לי מאוד לטובה. מה אהבת/ממה נהנית בוונקובר?

הופעה בגנים?

יש כל מיני הופעות בקיץ - גגלי ותראי מה יש בתאריכים שלכם. אם את מתכוונת להופעה במסעדה, לא זכור לי - אבל אולי גם את זה אפשר לגגל.
גם במרכז ויקטוריה יש כל מיני מופיעים.
האמת שה-high tea בפיירמונט בויקטוריה נחשב יותר, כנראה, אבל גם יקר הרבה יותר (לפחות כך היה אז), אז בחרנו בזה ב-Butchart, שכאמור היה אחלה.
לגבי ונקובר, כשיהיה טעם בהמלצות נדבר
.
אבל לגבי הסביבה של ונקובר אם לא הייתם בוויסלר, זה כמובן מומלץ גם - הדרך לוויסלר יפה במיוחד לטעמי - דומה קצת לחופים של אורגון. ואם רוצים קצת טעימה של מזרח אסיה, אפשר לקפוץ לריצ'מונד. אה, ואם אתם בכל זאת בוונקובר בסוף אוגוסט - כדאי לקפוץ ל-PNE

debby12

New member
מנהל
תודה
. התכוונתי להופעה בגנים עצמם

לא במסעדה.

הפיירמונט לא יתאים לקבוצה בה נהיה - גם אנחנו נבחר בגירסה של בוצ'ארט הפעם.

תודה על שאר הפרטים - גזרתי ושמרתי!!

למעלה