שרשור תיקיות שירים או לפחות את מה שאפשר לצלם מתוכן תמיר.
ת תמיר1991 New member 13/4/06 #1 שרשור תיקיות שירים../images/Emo3.gif או לפחות את מה שאפשר לצלם מתוכן תמיר.
N noname202 New member 13/4/06 #2 יצא די מוזר../images/Emo2.gif אבל אין לי הרבה שירים, אז הצלחתי להראות את כולם [חלק מיותרים שאני שוכחת למחוק, תתעלמו ]
יצא די מוזר../images/Emo2.gif אבל אין לי הרבה שירים, אז הצלחתי להראות את כולם [חלק מיותרים שאני שוכחת למחוק, תתעלמו ]
N noname202 New member 13/4/06 #3 ממ..אני שומעת בד"כ רק תאנגלית בעברית הרוב זה שירי פקאצות, והם סתם לקישוט
N noname202 New member 13/4/06 #10 אתה פקאצה..../images/Emo7.gif אני לא שומעת את זה בכלל, זה סתם לקישוט
L lady from the hell New member 13/4/06 #5 ../images/Emo221.gif וכן הרוב שם זה סתם זבל שאני לא שומעת.. השירים הנורמליים על דיסקים
G Greebo New member 13/4/06 #26 קרייג דייויד וelvenking באותה תיקיה :ם ואצלי יש 50 דיסקים מקוריים אז על המחשב אין לי כלום (אין לי כוח להעביר אותם למחשב, עושה פירמוט כל חודשיים סביבות..). אני חייב לציין שחנויות יד שניה שולטות ביד רמה על כל ווארז קיים...
קרייג דייויד וelvenking באותה תיקיה :ם ואצלי יש 50 דיסקים מקוריים אז על המחשב אין לי כלום (אין לי כוח להעביר אותם למחשב, עושה פירמוט כל חודשיים סביבות..). אני חייב לציין שחנויות יד שניה שולטות ביד רמה על כל ווארז קיים...
L lady from the hell New member 14/4/06 #45 ../images/Emo221.gif מה שרואים כאן זה כלום יש עוד איזה 8 עמודות ואיזה בלגן יש שם..
ס סוניק הקיפוד New member 15/4/06 #79 הישועה!!!../images/Emo118.gif סוף סוף מישהי שקרובה קצת אליי :$ ג'יימס בלאנט, ג'יילו, לינדזי לוהאן, הילארי!! DD:
הישועה!!!../images/Emo118.gif סוף סוף מישהי שקרובה קצת אליי :$ ג'יימס בלאנט, ג'יילו, לינדזי לוהאן, הילארי!! DD:
L lady from the hell New member 15/4/06 #81 ../images/Emo221.gif אני מסוג האנשים שיכולים +לשמוע כמעט כל מוזיקה.. אם אהבתי את השיר אני אשמע אותו ולא אכפת לי מה אחרים יחשבו.. אבל בעיקרון אני מעדיפה רוק גותי
../images/Emo221.gif אני מסוג האנשים שיכולים +לשמוע כמעט כל מוזיקה.. אם אהבתי את השיר אני אשמע אותו ולא אכפת לי מה אחרים יחשבו.. אבל בעיקרון אני מעדיפה רוק גותי
P PrayingFuckingMantis New member 13/4/06 #9 AHA../images/Emo6.gif אני לא יכול לחשוב על הלהקה הזאת אחרי שהיה את הקטע הזה בMTV2 (בדיחות פאי במיטבם )
AHA../images/Emo6.gif אני לא יכול לחשוב על הלהקה הזאת אחרי שהיה את הקטע הזה בMTV2 (בדיחות פאי במיטבם )