צפייה מהנה
מבולבל ולא באמת רציני. אין לו את ההבנה של הציפיות לאו רציני או תפרוש. כי היא לא מחפשת להיות אם יש התלבטותמגזימים איתו. הוא חא היה החלטי ואפילו בילבל אותה אבל רואים שזה אמיתי, הןא באמת מבולבל.
אני חושבת שאולי הוא כשל טלוויזיונית, מבחינת מה נשמע טוב על המסך ...אבל זה המקום שהוא היה בו אז, הוא היה כנה עם עצמו.בעניין עידן ואמילי
אני חושבת שהוא כשל בגדול כשאמר
שהיא לא מדוייקת לו...
ולכן כשהוא אומר לאמילי ננסה בחוץ,
שואל עצמו הצופה, ובחוץ היא פתאום תדייק עצמה לשביעות רצונך?
לכן לא מאמינים לו ואף כועסים עליו,
בסדרר, את אמילי שונאים, ולדעתי בהקשר לעידן לא בצדק
עידן כבר נתפס כמישהו ששיחק בה ולא באמת מעוניין בה,אני חושבת שאולי הוא כשל טלוויזיונית, מבחינת מה נשמע טוב על המסך ...אבל זה המקום שהוא היה בו אז, הוא היה כנה עם עצמו.
נראה לי שעברו קצת מים בנהר מאז, רואים שהוא יותר רוצה, מקנא לה ...אז באמת היה נראה שהיא שם יותר ממנו וכרגע זה כבר לא נראה ככה.
אבל כל זה לא באמת משנה , הצופים שקיבעו עליו דעה ימשיכו ככה.
העניין עם עידן...יש לו פחות מודעות לאיך דברים נשמעים ונראים על המסך. נראה לי שכשצופים בו בלייב אפשר כן להבין את התמונה ואותו יותר טוב...כי גם אם הוא בחר מילים לא טובות , רואים את הכוונות וההתנהלות שלו בשטח.
אבל בפרקים אין לו הרבה סיכוי, כי תופסים אותו במילים.
אנשים כמו חיים לא נפרדים מאנשים כמו אורהאמת, לפני שמוחקת. חיים סחט את אור
ולא סוחטים את אור
"אני הגנתי עליך מול כולם"
חיים אתה סובל איתו, עד שלא תמצא את האומץ להיות לבד מהם בבית, תצטרך לסבול את הדיבור הקצר והמיליטנטי את הזלזול
זה הבנאדם שאתה איתו. זה מה שיהיה
כןאנשים כמו חיים לא נפרדים מאנשים כמו אור
הסבל עדיף להם על הלבד
היה בפרק הקודםאיזה עריכה גרועה
לא נותנים לצופה לזכור שלפני רגע הודיעו להם שהשידור מבוטל בגלל המצב במדינה..
איפה כל השיחות שהדיירים עשו על זה
הרוב לא יזכרו איך הפרק הקודם הסתיים,היה בפרק הקודם
שפרידה ומלאני בכו וכו'
ושיחות ניחושים על מה קרה
שילך לחפשלא הבנתי, אור מאמין שהוא לא מרעיל על הדר ליד אמילי?
היפנוזה עצמית..
יפה לאמילי שדיברה בכנות על זה ולא היתה דאשבורד
והנה דני הדאשבורד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.