** שרשור תכנית ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tortt

Well-known member
אמילי ופרידה
אמילי וסרח
חיים ושולחן

אני אופטימית לגבי הפרק.

willing

Well-known member
איך היה בא לי לשמוע קאבר של אושרית סרוסי לרוקדת בגשם:
צירה אוצי פהוווווו..
לא בוכהה יוצר עעל מה שעיה

עריכה:מילעיל

BlameCoco

Well-known member
תודה רבה לאח הגדול שמראה לקט רגעים אגואיסטים של אמילי מלפני חודשים כרקע להתפוצצות של פרידה

svtar25

Well-known member
היא לא התרפרצה בגלל האגואיזם של אמילי.
היא בישלה את ההתפרצות בגלל השיר
פרידה התפרצה בגלל שמראש היא מקנאה באמילי, מקנאה בזה שאמא של אמילי השקיע בשתי הבנות מה שלא הושקע בפרידה. אמילי לא נולדה עם כפית זהב, נראה לי נולדה בקריית גת, ואז עברו לאשדוד . גם אמא של אמילי לקחה הלוואות על מנת לפתוח בית ספר לאומניות. כל השקעה הזאת שוכבת על הכתפיים של אמילי , שבגיל 16 מרגישה שהיא מאכזבת ולא משיגה את המטרה, כל זה עקב עזיבת סוכנת בינלאומית. רצתה לעזוב את עולם המוזיקה.
אז לבוא ולהפיל ככה הכל על ילדה בת 22 , לא לעניין בכלל, אפילו אם הייתה לפרידה התמוטטות עצבים, היא נובעת מאגירת שנאה כלפי אמילי במשך חודשיים. וזה בדיוק מה שאמילי אמרה . אולי טוב שדחררה.

גליה 1211

Well-known member
פרידה התפרצה בגלל שמראש היא מקנאה באמילי, מקנאה בזה שאמא של אמילי השקיע בשתי הבנות מה שלא הושקע בפרידה. אמילי לא נולדה עם כפית זהב, נראה לי נולדה בקריית גת, ואז עברו לאשדוד . גם אמא של אמילי לקחה הלוואות על מנת לפתוח בית ספר לאומניות. כל השקעה הזאת שוכבת על הכתפיים של אמילי , שבגיל 16 מרגישה שהיא מאכזבת ולא משיגה את המטרה, כל זה עקב עזיבת סוכנת בינלאומית. רצתה לעזוב את עולם המוזיקה.
אז לבוא ולהפיל ככה הכל על ילדה בת 22 , לא לעניין בכלל, אפילו אם הייתה לפרידה התמוטטות עצבים, היא נובעת מאגירת שנאה כלפי אמילי במשך חודשיים. וזה בדיוק מה שאמילי אמרה . אולי טוב שדחררה.
זו לא הסיבה. היא מדתמשת בתירוץ של אני הגעתי מחור ומשום מקום. יש עוד פריפריות בארץ ומי שרוצה מצליח. שתעזוב את הטיקטוק ותיקח שיעורי פיתוח קול.

svtar25

Well-known member
נראה לי חיים יהפוך לדמות מצויירת, כבר יש עליו ועל מלאני המון סרטונים בטיק טוק ...הוא כל כך מאוס, טרחן ותכלס רחמים על מלאני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה