צפייה מהנה
מחמיא לך, תתחדשיאמילי ופרידה
אמילי וסרח
חיים ושולחן
אני אופטימית לגבי הפרק.
תתחדשי על הפיקצ׳ר טורטאמילי ופרידה
אמילי וסרח
חיים ושולחן
אני אופטימית לגבי הפרק.
היא לא התרפרצה בגלל האגואיזם של אמילי.תודה רבה לאח הגדול שמראה לקט רגעים אגואיסטים של אמילי מלפני חודשים כרקע להתפוצצות של פרידה
אמילי עדיין אגואיסטית אחושלוקי בין אם זה היה הרקע להתפרצות של פרידה או לא חחחחחהיא לא התרפרצה בגלל האגואיזם של אמילי.
היא בישלה את ההתפרצות בגלל השיר
אין מה להצדיק אלימות.אמילי עדיין אגואיסטית אחושלוקי בין אם זה היה הרקע להתפרצות של פרידה או לא חחחחח
פרידה התפרצה בגלל שמראש היא מקנאה באמילי, מקנאה בזה שאמא של אמילי השקיע בשתי הבנות מה שלא הושקע בפרידה. אמילי לא נולדה עם כפית זהב, נראה לי נולדה בקריית גת, ואז עברו לאשדוד . גם אמא של אמילי לקחה הלוואות על מנת לפתוח בית ספר לאומניות. כל השקעה הזאת שוכבת על הכתפיים של אמילי , שבגיל 16 מרגישה שהיא מאכזבת ולא משיגה את המטרה, כל זה עקב עזיבת סוכנת בינלאומית. רצתה לעזוב את עולם המוזיקה.היא לא התרפרצה בגלל האגואיזם של אמילי.
זו לא הסיבה. היא מדתמשת בתירוץ של אני הגעתי מחור ומשום מקום. יש עוד פריפריות בארץ ומי שרוצה מצליח. שתעזוב את הטיקטוק ותיקח שיעורי פיתוח קול.פרידה התפרצה בגלל שמראש היא מקנאה באמילי, מקנאה בזה שאמא של אמילי השקיע בשתי הבנות מה שלא הושקע בפרידה. אמילי לא נולדה עם כפית זהב, נראה לי נולדה בקריית גת, ואז עברו לאשדוד . גם אמא של אמילי לקחה הלוואות על מנת לפתוח בית ספר לאומניות. כל השקעה הזאת שוכבת על הכתפיים של אמילי , שבגיל 16 מרגישה שהיא מאכזבת ולא משיגה את המטרה, כל זה עקב עזיבת סוכנת בינלאומית. רצתה לעזוב את עולם המוזיקה.
אז לבוא ולהפיל ככה הכל על ילדה בת 22 , לא לעניין בכלל, אפילו אם הייתה לפרידה התמוטטות עצבים, היא נובעת מאגירת שנאה כלפי אמילי במשך חודשיים. וזה בדיוק מה שאמילי אמרה . אולי טוב שדחררה.
כבר בתחילת הפרק, הרבה לפני התקרית,היא לא התרפרצה בגלל האגואיזם של אמילי.
לא מצדיק את התגובהתודה רבה לאח הגדול שמראה לקט רגעים אגואיסטים של אמילי מלפני חודשים כרקע להתפוצצות של פרידה
אמרתי שמצדיק? חשבתי שזה מצחיק שבחלק של ״הפרקים הקודמים״ הראו דברים מלפני חודשיםלא מצדיק את התגובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.