צפייה מהנה
היא לא תהיה אייקונית כמה שתתאמץ
יראו לך את זה בסוף הפרק היום...אז עוז אפילו לא משדר את הבחירה של הדיירים בשידור חי אלא הקליט את זה בכדי לצנזר ולערוך את התגובות לפי ראות עיניו. נחזור אליהם יותר מ 3 שעות אחרי שהם יודעים וכל הדיבורים על זה נגמרו.
פחדן גמור, היה צריך לתת להם לבחור בלייב בלי הכנה מראש. שכל אחד ישלוף מה שיוצא לו ואז נראה אם הבחירות אותן בחירות.
לדעתי הכי טוב להגיע לגמר דרך הקהל ולא כניסה אוטומטית.
הלוואי והיה סיכוי לדני לקחת את זה או מישהו אחר שיפתיע ולא משהו כזה צפוייראו לך את זה בסוף הפרק היום...
בתאכלס גם על החברים הכי קרובים שלו מלאני ופרידה הוא לא הגן. הוא אמר היום להדר.עידן גם צריך לפתוח על יוסי
אני מכינה רשימה.
חברים מהמילואים מספרים עליו. משימה אישית שבה יספר על חייו והדרך שעברנשארו 2 משימות עד הגמר.
השבוע חופה.
בוא נראה איך ירים לו ב2 הנותרים.
זה הכל עוז. אמילי סיימה את תפקידה מבחינתו. לחשוב שעברה הדחות וצפופות ולא עברה 3 חדשים. היא אולי לא היתה בטופ ההצבעות אבל לפחות אחד מהחדשים היא עקפה אם לא את שלושתם@ראש גזר 2225577654 מה קורה כפרה...
איך נתת לאמילי לעוף...
אני מה לי ולאמילי תכף תגידי שאני הצלם פפראצי ששלח לסויסה את התמונות שלה ושל עידן באוטו@ראש גזר 2225577654 מה קורה כפרה...
איך נתת לאמילי לעוף...
הצלם זה יוניאני מה לי ולאמילי תכף תגידי שאני הצלם פפראצי ששלח לסויסה את התמונות שלה ושל עידן באוטו
ליוני לא היה wifi בימים האחרונים אז הוא שלח אותיהצלם זה יוני
עובד אצל סוויסה.
דווקא כשאני לא כאן הוא סוף סוף בלי אינטרנטליוני לא היה wifi בימים האחרונים אז הוא שלח אותי
צריכה שקורלי ועינבי יתאחדו בחוץ ויפתחו הכל על יוסי.
קורל פתחה עליו במשימה
קראה לו אסטרטג
וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץעידן גם צריך לפתוח על יוסי
אני מכינה רשימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.