צפייה מהנה
אם אימא של סתיו היתה צועקת גידופים על שלישיית אברהם\שי\שניר מתוך המסוק, הייתי מסכימהסתיו: הרסתם לי את המומנט עם המסוק שהעלו לי, איך אפשר לעשות דבר כזה, חכו 5 דקות ואז כנסו בי, אבל תנו להנות מהרגע, רחמנות, בושה וחרפה
גם סתיו: חחחח לא משנה אני אעשה לאחרים מה שאני דורשת מהם לא לעשות לי
מי צעק גידופים?אם אימא של סתיו היתה צועקת גידופים על שלישיית אברהם\שי\שניר מתוך המסוק, הייתי מסכימה
הכוונה היא שבתעודת הזהות של ליאל, ליאל מדבר על סתיו. ולא מדובר במחמאות.מי צעק גידופים?
ראיתי היום את הת.ז… ממש בקטנה.. לא דיבר מלוכלךהכוונה היא שבתעודת הזהות של ליאל, ליאל מדבר על סתיו. ולא מדובר במחמאות.
כשהגיע מסוק לסתיו, לא היתה להם שום סיבה להיכנס בה, יכלו לתת לה 5 דקות להנות.
בסדר אבל עדיין, דיבר על סתיו ולא היה מדובר במחמאות.ראיתי היום את הת.ז… ממש בקטנה.. לא דיבר מלוכלך
מה שהוא אמר לה בתכנית פי מיליון קשה יותר
אבל זה חדש להראיתי היום את הת.ז… ממש בקטנה.. לא דיבר מלוכלך
מה שהוא אמר לה בתכנית פי מיליון קשה יותר
גם אם היו נותנים לה 10 דקות ליהנות, הייתה מוצאת על מה להתלונן בדקה ה-11.הכוונה היא שבתעודת הזהות של ליאל, ליאל מדבר על סתיו. ולא מדובר במחמאות.
כשהגיע מסוק לסתיו, לא היתה להם שום סיבה להיכנס בה, יכלו לתת לה 5 דקות להנות.
אם אמא של סתיו הייתה צועקת גידופים ממסוקאם אימא של סתיו היתה צועקת גידופים על שלישיית אברהם\שי\שניר מתוך המסוק, הייתי מסכימה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאם אמא של סתיו הייתה צועקת גידופים ממסוק
הייתי מצביע לאמא של סתיו
האמת, אמא של סתיו נראית אשה חביבה, אינטיליגנטית ורהוטה. מסכנה, גם לגדל בן עם צרכים מיוחדים וגם ....טוב, אעצור כאן...אם אמא של סתיו הייתה צועקת גידופים ממסוק
הייתי מצביע לאמא של סתיו
מה ספיר קשורה?לא מתחשק לי לראות את הפרק
אני מתעבת את שניר ואברהם ולא מתגעגעת לספיר בלשון המעטה
נראה לי אוותר על התענוג
נו שיראו לאברםמה ספיר קשורה?
עדיין בפרק??
מראים את זה לאברהם?נו שיראו לאברם
עם שי חי
כןמראים את זה לאברהם?
בטח הגיע לקליימקסכן
ראו בהצצה לפרק
הוא לוחץ פליי על השלט בסלון כמו מעתוק אתמול
וספיר על המסך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.