שרשור תלונות, ביקורת, קיטורים והערות

wranger

New member
שרשור תלונות, ביקורת, קיטורים והערות../images/Emo46.gif

מפריע לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? מתגעגעים לקידומי רשומות העוסקות באח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. זכרו שלכולנו יש רגשות, אז אנא שמרו על שפה מכובדת והשתדלו להתנסח בנימוס. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

פנומן 72

New member
מיטל הגיעה. אין יותר סיבות לקטר ../images/Emo8.gif

יאללה תסגור את הפינה

פנומן 72

New member
אוף. הלוואי שלא היה לי ...

לאו דווקא בקשר לבלוגיה. פה דווקא דברים השתנו לטובה

תמונה נבחרת / אומרים שירה

אולי כדאי לפתוח פעם בכמה ימים שרשור המלצות לתמונה נבחרת / אומרים שירה בדומה לשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה"?

Bezalel P

New member
אפשר בהחלט.

השרשור הקיים בהחלט יכול לשמש גם להמלצות כאלה, אבל יכול להיות שזה לא מספיק ברור. נפתח שרשור נוסף.

seymore butts

New member
איך לזכות בבחירת העורך של תפוז

לכל מי שממורמר על כך שעדיין לא זכה לקבל את בחירת העורך - הנה דוגמה לרשומה משובחת שאם תכתבו כמוה אולי גם אתם תזכו לכבוד הגדול. אפילו עגנון לא היה מצליח להוציא מתחת ידיו יצירת מופת כזו.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

עמרי חיון הוא הוא ש"י עגנון החדש. שים לב ששמותיהם הפרטיים מסתיימים באותה אות ושם משפחתם מסתיימים באותן שתי אותיות. אם תנבור מספיק עמוק תגלה שיש להם אותו ערך גימטרי ...

seymore butts

New member
בסוף אני עוד אאמין בגלגול נשמות - שים לב

ששמו של הבלוג הוא "עמרי חיון בדרך לתהילה" - כשם סיפורו הידוע של עגנון.

../images/Emo45.gif יצירת מופת

אם היית אושיה בתחום הסלבס - גם אותך היו מקדמים. הבעיה היא שאתה אושיה בתחום אחר...

seymore butts

New member
גם אני כותב על סלבס בדיוק כמו עמרי חיון

אבל כנראה שאני צריך לשפר את הסגנון והעברית ולכתוב מעניין כמוהו. בכל זאת בחירת עורך לא כל רשומה מקבלת.

motior

Member
אני לא כ"כ אהבתי את הרשומה

הורגשה צניחה מסוימת באיכות הכתיבה מאז יצירת המופת הקודמת "אלין לוי בים. בכ"ז אני מניח שגם הרשומה הזאת ראויה ל"בחירת העורך" לא פחות מהרשומה הקודמת.

seymore butts

New member
למען הסר ספק לא הייתה לי כוונה לפגוע

או לזלזל בעומרי אלא ללעוג לבחירת העורך, שמבלי לפגוע בכבודו של עומרי מאוד תמוהה במקרה הזה.

motior

Member
לא הבנתי מה תמוה בבחירה

ראיתי לפחות שלוש סיבות טובות לקדם את הרשומה: 1) זה הבלוג של עומרי חיון 2) הרשומה מדברת על אלירז שדה 3) הרשומה לא מכילה תמונות פורנו
(למען הסר ספק - כן, אני ציני. ומשועמם. אני יודע שזה בדיוק מה שהקוראים רוצים לראות. אני הולך לחפש לי חיים. ולהוסיף את התגית "אלירז" לכל הרשומות שלי.)

למעלה