שרשור תלונות...

קורטי

New member
שרשור תלונות...../images/Emo122.gif

רוחות בלונדיניות עם חזה גדול ושופע רודפות אותי ללא הרף!
אם פעם הפגישות עם המישהי המסויימת הזו, שלצורך העניין נקרא לה דנה- היו שואפות לפעם בחודש, כעת, כיד הגורל, אני רואה אותה אם לא פעמיים, אז שלוש בשבוע תמים. אני כבר התרגלתי לנוכחות שלה בחיים, אני כבר לא מתעצבנת על האיזכורים שלה בשיחות שלנו- אני מבינה שאם הוא היה רוצה אותה, הוא לא היה איתי במשך ארבעת החודשים האחרונים. אבל, הדרך שבה היא מגיחה כל פעם מול הפנים שלי מטרידה אותי- תמיד כשאני מצוברחת- היא יוצאת מהבית, חוזרת מבית הספר או אפילו מוציאה זבל עם הפרצוף התמים והילדותי הזה שלה- אני כבר לא מסוגלת- ולחשוב שהיא גרה בדיוק מולי! בע! בכל מקרה, רק רציתי להעלות שרשור תלונות והתבכיינויות- כי לכל אחד מאיתנו מגיע מקום לפרוק בו את העצבים. *שלכם
בל.* "היי שקסית!" "מה?" "שקסית?" "זה אמור להיות שקסי.." "נו טוב, את רוצה שקסי לכוסיות?" דיואלוג ביני לבין לדושקה שלי. חה. לא מצחיק.

Zoharrr

New member
אוףףףףףףףףףףף

שיתרחק ממני!!!!!!! לא אנחנו לא יכולים להישאר ידידים אחרי שדחית אותי!!! למה? כי זה כואב... כי אני לא יכולנ להיות לידך ולהרגיש כל כך קטנה...כל כך מגעיל...אתה היחיד שגרם לי להרגיש כ"כ רע עם עצמי...שגרם לי לאבד את הביטחון העצמי שלי... ולא אתה לא יכול לבוא להופעה!! כי נמאס לי שכל החיים שלי סובבים אותך, שכל מקום שאני הולכת אתה גם בא, שאני וקרן לא יכולות לצאת לאנשהו בלעדייך... חוצמיזה גם ככה אתה לא אוהב את הלהקה אז למה תבוא כדי לזיין לי בשכל על זה שכל השיר זה רק שני אקורדים שהגיטרסט מחליף?? אשמתו שהוא לא מיכלאנג'לו? לך תזדיין כבר!!!

בשלולית

New member
זוהר.. מתוקה.. תרגעי!

את לא חייבת להיות בסביבתו.. וגם טבעי לגמריי שתגידי לו את זה.. אהבת אותו.. רצית אותו... הוא לא רצה אותך.. עכשיו זו בדיוק התקופה הזאת בשביל המרחק שאורן דיבר עליה ואת הצדקת אותו.. צריך את הזמן בשביל שהרגשות ירגעו ואז תוכלו להיות ידידים.. יהיה טוב מתוקה! את לא צריכה להסתובב איתו.. ואת יכולה להסביר לו גם למה את לא רוצה להיות בסביבתו... ואני אשתדל גם לבוא להופעה
לא יודעת אם יהיה לי איך להגיע.. אוף שיהיה לי כבר רישיון !!!

למעלה