בשעה טובה!! אני אוהבת ככ את מעייני(:
F forest87 New member 14/12/18 #27 בואי לקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=42158&r=1
א אורית הלפגוט New member 15/11/18 #1 שרשור תל״מ היי יקרות, יש לנו בפורום משתתפות חדשות אז כדי שנכיר קצת אתן מוזמנות לשרשר מה המשוער שלכן, איזו לידה זו והיכן תכננתן ללדת. קדימה מחכה לשרשור הכרות שלכן אולי תגלו תלמי״ם משותפים
שרשור תל״מ היי יקרות, יש לנו בפורום משתתפות חדשות אז כדי שנכיר קצת אתן מוזמנות לשרשר מה המשוער שלכן, איזו לידה זו והיכן תכננתן ללדת. קדימה מחכה לשרשור הכרות שלכן אולי תגלו תלמי״ם משותפים
ר רונינה6 New member 15/11/18 #2 9.5 לידה שלישית בע"ה עוד לא סגורה איפה ללדת.. את שני הגדולים ילדתי בשערי צדק ועכשיו אני בכיוון של לידה טבעית יותר..
9.5 לידה שלישית בע"ה עוד לא סגורה איפה ללדת.. את שני הגדולים ילדתי בשערי צדק ועכשיו אני בכיוון של לידה טבעית יותר..
M METOKA27 New member 15/11/18 #3 תל"מ 10.6. הריון שלישי שהגיע אחרי 2 הריונות כימיים רצופים!! 2 לידות בשע"צ , הפעם חושבת ללדת בהדסה ולהתפנק במלונית אח"כ שיהיה בהצלחה לכולן וידיים מלאות
תל"מ 10.6. הריון שלישי שהגיע אחרי 2 הריונות כימיים רצופים!! 2 לידות בשע"צ , הפעם חושבת ללדת בהדסה ולהתפנק במלונית אח"כ שיהיה בהצלחה לכולן וידיים מלאות
ש שלווה בארמונותיך New member 2/12/18 #23 אכן נכון יש להם מלונית הייתי שם לפני שבועיים- סך הכל נראה נחמד
א אורית הלפגוט New member 18/11/18 #6 צודקת... מאז שיש פייסבוק הרבה משתפות בקבוצות שם למרות שכאן בפורום זה עניין של תקופות
א אורית הלפגוט New member 21/11/18 #12 חחח שאלה טובה�� תעלי לכאן קישור שלא אצטרך לחפש ��