שרשור תמונות - "דיבור קרוב"

riktal

New member
מהפורום הרישמי של PSYCH ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

זה משרשור מיוחד שבנינו שם על שון וג'ולייט. יפה, לא? יש לי מהפורום עוד הרבה תמונות ואני אעלה אותם לאט לאט לפה.

Nich92

New member
תמונות מהממות!

זה מפרק כלשהו? זה נראה תמונות מפרק אבל אני לא זוכרת שראיתי אותן מתישהו..

riktal

New member
זה מהפרק ציידי ראשים עונה 2 פרק 9

ג'ולייט מאבדת עצור ושון וגאס יוצאים לחפש אותו. זה פרק מצחיק מאוד. הלבישו את ג'יימס בפרק במן וואסט והוא נראה פשוט מהמם איתו. בסוף הפרק, לאחר ששון פותר את כל התעלומה ומחזיר את העצור הוא בא לתחנה וכמעט מתנשק עם ג'ולייט, אבל הם לא ממש מתנשקים וכשהיא שואלת אותו מה הוא עושה, הוא עונה לה שהם פשוט מדברים מאוד קרוב.

Nich92

New member
אהההה אני זוכרת את זה!

וואי איך אהבתי חחח שיהיו זוג כבר רררר אני חושבת ש"הקסם" של הסדרה לאו דווקא טמון בזוגיות המוזרה של שון וג'ולס.. אני חושבת שהפרקים עצמם-התוכן שלהם-מה שקורה בהם זה מה שעושה את הסדרה לכ"כ טובה. בגלל זה אני לא חושבת שהיא תהרס אם יעשו מערכת יחסים בינהם,זה הרי ברור שהם חולים אחד על השני חחחחחחח

riktal

New member
מסכימה למרות

שאני עדיין מפחדת מהצעד הזה. השמועות אומרות שבחצי השני של העונה הרביעית זה יקרה (בפרק שקוראים לו "אתם לא יכולים להתמודד עם זה" אבל אין על זה אישור). אני מסכימה איתך שהקסם של הסדרה לא טמון בזוגיות של שון וג'ולייט וגם אני אשמח מאוד לראות אותם ביחד (למרות שאני מאוד אוהבת את אביגיל) כי באיזשהו מקום זה יהיה מראה של היחסים בין ג'יימס ומגי, אבל צעד כזה הוא גדול מאוד ועלול לגרור את הסדרה למטה. למרות זאת, כמו שכתב לי מישהו בפורום הרישמי - זה PSYCH! הם לא אכזבו אותנו עד עכשיו במשך 3.5 עונות, אז אנחנו יכולים לסמוך על זה שכמו כל דבר שהם עושים, גם את זה הם יעשו בסטייל מיוחד רק להם וזה לא יגרור את הסדרה למטה ואת יודעת מה - אני מאמינה בזה.

למעלה