שרשור תמונות למפגש.

שרשור תמונות למפגש.

אוקיי כיוון שבכל הכנות אני אומרת לכם, אני לא מכירה כבר חצי פורום, אני חושבת שזה הזמן לפתח שרשור תמונות לקראת מחר, שנראה ונדע קצת מי זה מי. בבקשה כל מי שבא, לעשות מאמץ קל ולשים תמונה.
סך הכל זה רק למטרת זיהוי. (שני בובה, מקסימום תצרפי את השרשור הזה לשרשור מפגש. לא היה לי איפה לפתוח.)

יא חתיכת מהממת!../images/Emo99.gif

תעשי לי ילד!@!#!12 או שניצל תירס..מה שאת מעדיפה

אחלה רעיון יקירתי..

אני פשוט אשים את זאת.. כי התמונות שלי עם 30 יצאו חרא.

chen krispin

New member
אחלה רעיון!

טוב זאת אני... לא להיבהל.... מי שלא יודעת אני חן {קריספין}

INBAR1116

New member
רעיון מעולה...

זה פעם ראשונה שלי במפגש אז אני לא מכירה אף אחד טוב הינה תמונה שלי....

AlmogiToMars

New member
לא ידעתי לאן לשרשר את זה אז ...

לא נראה לי אני באה מחר למפגש בגלל שחברה שלי החליטה פתאום שדודים שלה מכרמיאל צריכים לבוא אליה.. יופי.. ממש חכמה .. אוףף כולי התבאסתי.. אם אני יבוא אני יכתוב הודעה יותר מאוחר פה.. או שאני פשוט יקבע עם שני כבר שם..

AlmogiToMars

New member
חח ברור שאני יכולה לבוא לבד..

אבל נראה לך אימא שלי תיתן לי ? ואני גם פוחדת בכל זאת.. תל אביב ? לבד..? נשמע קצת מפחיד ומאיים חחח

את רק צריכה לדעת קו אוטובוס.

מה זה משנה אם את נוסעת לבד או עם חברה? ברגע שאת יורדת מהאוטובוס את לא לשנייה לבד. אנחנו איתך כל הזמן *פוזה של סופרמן*

AlmogiToMars

New member
כן רכבת... עדיף..

לא יודעת.. אני יראה.. אתן בנות 16-18 אני כולה בת 14.. חח D: יש הבדל....

אני בת 15, ותאמיני לי שאין כזה הבדל. <:

ההבדל נמדד מנטלית, לא פיזית. בלי קשר, תעשי מה שתוכלי. נשמח לראות אותך איתנו מחר

AlmogiToMars

New member
תאמיני לי..

גם אני ישמח להיות איתכם מחר .. וואיי הלוואי שזה איכשהו יתאפשר לי.. D: אני כבר יודיע .. D:[ ערב טוב :)

AlmogiToMars

New member
רגע.. יש פה מישהי מאשדוד לא ? .. קרין ? ..

אם היא נוסעת למפגש והיא אמרה שהיא נוסעת אזאולי אני יסע איתה.. אבל אם לא .. זאת כבר בעיה אחת \=

etmiys

New member
me.. רעיון מצוין, אגב...

האמת שאני לא לגמרי בטוחה שאני אצליח להגיע מחר, אבל אני מבטיחה לנסות. אני מניחה שזו התמונה הכי עדכנית שיש לי כרגע על המחשב.. אבל היא לא משהו בכלל, וקשה לי להאמין שמיהו יזהה אותי.. אבל שיהייה...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה אחרונה - דפי עצומה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יקיריי, מחר יש ים מפגשים ובכלל, ת"א תהיה עמוסה לגמרי. זאת ההזדמנות שלנו למלא כמה דפי עצומה נוספים. אני מבקשת ממי שמספיק בבוקר להכנס לפורום, להדפיס כמה דפי עצומה שהוא יכול ולהביא אותם בצירוף עם עט. אני מצרפת את הקובץ, בבקשה תעשו מאמצים. יכול להיות שיש לנו הזדמנות אחרונה להביא את הלהקה אם תהיה כמות גדולה, רצינית, מסיבית ובעיקר מיידית של אנשים שמעוניינים. אחרת.. נאלץ לחכות שנתיים. ואנחנו יודעים מה זה שנתיים אצל 30.. 5-6 שנים מינימום XD. לא לשכוח.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gif הידיאו הזה ...

http://www.youtube.com/watch?v=MMLPcUTsd-I&feature=related יצא לי לראות את הווידיאו הזה ורציתי לדעת מה זה השיר הזה ברקע .. ? ****תודה ******

לשיר הזה קוראים Revolution

זה שיר שלא יצא בכלל אבל היה בהתחלה איזשהו דמו לדיסק. הם לא החליטו להוציא אותו כי הם חשבו שהמסר בשיר בוטה מידיי

למעלה