שרשור תמונות מהמפגש!!!11

Neon taichou

New member
שרשור תמונות מהמפגש!!!11

כי שרשור סיכומפגש מפוצץ מדי. >: כיוון שאין לי מצלמה אני אעלה ציורים שסרקתי וכאלה. נתחיל מהמדבקה שאתי עשתה לי. כתוב על זה "שייכת לסוי פונג". XDDD פוקוטאיצ'ו תעשי לי ילדים!
 

Neon taichou

New member
יצירת אומנות. אני דורשת שתסתכלו.

למעלה - הציורים שלי: סאסוקה בתלבושת של סוי, נארוטו עם אוזני חתול בבגדים של יורואיצ'י, איצ'יאישי, סוי למעלה. למטה - הציורים של פאזה: סוי, סוי סמא, יורואיצ'י אוקה. נכון שביחד אנחנו צוות מנצח? 3: גאד זה כל כך קורע אותי. XDDDD פאזה תעשי לי ילדים! המון!
 

Neon taichou

New member
מה שהדבקתי למלפפון על הגב. לא סגיד?

ושני גברים בצבא שעברו על-ידינו אמרו לה "יש לך משהו על הגב", ואני אמרתי "היא יודעת, אני שמתי לה את זה שם".
 

Neon taichou

New member
עמוד קשקושים. XDDD

אני ציירתי את הסויסוקה (סוי+סאסוקה, כמה שנון), פאזה הראתה לי איך הבגדים שלו נראים ו... מיינה את הציצים בבליץ' לפי גודל. XDD הדבר שהציצי של ראנגיקו מסתיר, אגב, זה ביקי בקבוקי. כן כן.
 

Neon taichou

New member
אחרון חביב - יורוסוי לאגמור לנהמע

אין לי כוח לגמור וזה מכוער ממילא ;-; ני אעשה מחדש כשיהיה לי כוח. X_X
 
מאחור יותר עוד כמה שאלו אותי

אם אני מודעת לזה. אין לך רגשות אשמה, פשוט אין.>::
 

KiaritChan

New member
כי יונע הכריחה.

באלי להיות עילגת ולשרשר מההתחלה. יאי D: אז.קיארית אונסת קון ונהמע נדחפת D: דקה אחרי שהיא כמעט אנסה אותי למוות.
 
למעלה