שרשור תמונות ענק - הישרדות סין

שרשור תמונות ענק - הישרדות סין ../images/Emo58.gif

שבטים - * פיי לונג * זאן הו המתמודדים - * פיי לונג : אהרון, אמנדה, קורטני, דניס, ג'יימס, ג'ון רוברט, לסלי, טוד * זאן הו : אשלי, דייב, אריק, ג'יימי, מייק, פי ג'י, שרה, סטיב

מאחורי הקלעים ../images/Emo58.gif

ג'ף פרובסט - " אני חושב שזה צוות ממש טוב". שרה - "להיות פה בסין זה נהדר. אני חושבת שזה נהדר שאנחנו הראשונים שמצולמים פה". צ'יקן - "אני הכי מבוגר פה בקבוצה. אין בכלל שאלה האם אני רחוק מלדאוג לקבוצה בכלליות. אבל הפה של אדם יכול לסבך אותו מהר". פיי ג'י - "אנחנו בעסקי הקבורה, אני קובר אנשים. אם אצטרך, אוציא את הילד הרע במשחק". דניס - "אני אנסה להיות חיובית. חברותית. אבל אתה לא רוצה להיתקל בצד השלילי שלי, כי הוא לא ממש נעים". אריק - "אני אומר שאני יותר בחור נחמד, יש לי צד רע אבל אני יותר בחור נחמד. אני לא אתפוס תחת פה על אנשים בשביל יתרון". מייק - "אני רק בן 20, ואני המתמודד הצעיר ביותר של הישרדות. בקרוב אני אשנה את זה למנצח הכי צעיר בהישרדות". קורטני - "אני בטוח שהמתמודדים יעשו חגיגה כל פעם שאני אדבר למצלמה. אני לא מפסיקה לקלל אם אני מתחילה. אם יהיו כתוביות הולכות להיות הרבה #@$%$%%#^ . ואני יודעת שיש פה אישה שקוראת תנ"ך כל 10 שניות. היא הולכת לשנוא אותי". לסלי - "אני חושבת שלהיות שדרנית רדיו נוצריה עזר לי בהרבה מובנים. להיות נוצריה עוזר לי בגלל שיש לי אמונה". אשלי - "אני מתאבקת מקצועית. אני עובדת בשביל ה-WWE, ויש לי מהלך סיום שנקרא "להיות המום מהכוכבת" ואני הולכת להשתמש בו. יש לי מלא קעקועים. ואני מקווה שהם יעזרו לי להרתיע אנשים". דייב - "אני ממש דביל כזה . יש לי צד שהוא ממש מפתיע. אני צנוע ואני לא ממש ביישן אבל אני מערבב הכל". אמנדה - "התפקיד שלי הולך להיות "המרימה מצב רוח". אני מאוד חיובית. ואני אוהבת תחרויות. ואני הולכת לעזור לכולם להתעודד ולהשאיר ככה את עצמי במשחק". טוד - "זה המשחק שלי. זה משהו שרציתי לעשות במשך זמן מה. אני רואה את עצמי בפיינל 2, מודע לעובדה שהגעתי לשם. ומשם זה לא בידיים שלי". ג'ון רוברט - "אני רגיל לבתי מלון ולקזינו עם מזגן ומיזוג אוויר. אני לא הטיפוס של לצאת החוצה. אבל סיכויים של 16 ל-1 לזכות במיליון דולר. זה הסכיויים הכי קלים שהיו לי בחיים ואני חי בשביל סיכויים כאלה קלים". ג'יימי - "אני מהדרום, ויש לי את זה. ופה הולכת לשחק ג'יימי שהולכת להשיג את כל מה ששג'יימי רוצה". אהרון - "אני מסתדר עם אנשים שמאוד מאוד כנים ואמיתיים לעצמם. אני אוהב אנשים ישירים ואנשים שלא מסתובבים סביב עצמם. אם יש משהו שלא אעשה בשביל לזכות במיליון? כנראה שלא". ג'ף פרובסט - "לפני שאנחנו נכנסים לעונה. יש לי הרבה ממש טובה בקשר לעונה הזו".

YHPA

New member
זה לא ...

התמונה הראשונה כן מועצת השבט השנייה לא

אתה צודק חלקית

אם תסתכל על התמונה הראשונה. יש ביתן קטן מלפני הביתן הגדול , ובתמונה 2 זה אותו ביתן קטן משמאל לביתן הגדול.. יש 2 כניסות. איזור כניסה שהוא באור יום, ואיזור "הליכת המושפלים" שהוא התמונה בלילה...

למעלה