ג'ף פרובסט - " אני חושב שזה צוות ממש טוב". שרה - "להיות פה בסין זה נהדר. אני חושבת שזה נהדר שאנחנו הראשונים שמצולמים פה". צ'יקן - "אני הכי מבוגר פה בקבוצה. אין בכלל שאלה האם אני רחוק מלדאוג לקבוצה בכלליות. אבל הפה של אדם יכול לסבך אותו מהר". פיי ג'י - "אנחנו בעסקי הקבורה, אני קובר אנשים. אם אצטרך, אוציא את הילד הרע במשחק". דניס - "אני אנסה להיות חיובית. חברותית. אבל אתה לא רוצה להיתקל בצד השלילי שלי, כי הוא לא ממש נעים". אריק - "אני אומר שאני יותר בחור נחמד, יש לי צד רע אבל אני יותר בחור נחמד. אני לא אתפוס תחת פה על אנשים בשביל יתרון". מייק - "אני רק בן 20, ואני המתמודד הצעיר ביותר של הישרדות. בקרוב אני אשנה את זה למנצח הכי צעיר בהישרדות". קורטני - "אני בטוח שהמתמודדים יעשו חגיגה כל פעם שאני אדבר למצלמה. אני לא מפסיקה לקלל אם אני מתחילה. אם יהיו כתוביות הולכות להיות הרבה #@$%$%%#^ . ואני יודעת שיש פה אישה שקוראת תנ"ך כל 10 שניות. היא הולכת לשנוא אותי". לסלי - "אני חושבת שלהיות שדרנית רדיו נוצריה עזר לי בהרבה מובנים. להיות נוצריה עוזר לי בגלל שיש לי אמונה". אשלי - "אני מתאבקת מקצועית. אני עובדת בשביל ה-WWE, ויש לי מהלך סיום שנקרא "להיות המום מהכוכבת" ואני הולכת להשתמש בו. יש לי מלא קעקועים. ואני מקווה שהם יעזרו לי להרתיע אנשים". דייב - "אני ממש דביל כזה . יש לי צד שהוא ממש מפתיע. אני צנוע ואני לא ממש ביישן אבל אני מערבב הכל". אמנדה - "התפקיד שלי הולך להיות "המרימה מצב רוח". אני מאוד חיובית. ואני אוהבת תחרויות. ואני הולכת לעזור לכולם להתעודד ולהשאיר ככה את עצמי במשחק". טוד - "זה המשחק שלי. זה משהו שרציתי לעשות במשך זמן מה. אני רואה את עצמי בפיינל 2, מודע לעובדה שהגעתי לשם. ומשם זה לא בידיים שלי". ג'ון רוברט - "אני רגיל לבתי מלון ולקזינו עם מזגן ומיזוג אוויר. אני לא הטיפוס של לצאת החוצה. אבל סיכויים של 16 ל-1 לזכות במיליון דולר. זה הסכיויים הכי קלים שהיו לי בחיים ואני חי בשביל סיכויים כאלה קלים". ג'יימי - "אני מהדרום, ויש לי את זה. ופה הולכת לשחק ג'יימי שהולכת להשיג את כל מה ששג'יימי רוצה". אהרון - "אני מסתדר עם אנשים שמאוד מאוד כנים ואמיתיים לעצמם. אני אוהב אנשים ישירים ואנשים שלא מסתובבים סביב עצמם. אם יש משהו שלא אעשה בשביל לזכות במיליון? כנראה שלא". ג'ף פרובסט - "לפני שאנחנו נכנסים לעונה. יש לי הרבה ממש טובה בקשר לעונה הזו".
אם תסתכל על התמונה הראשונה. יש ביתן קטן מלפני הביתן הגדול , ובתמונה 2 זה אותו ביתן קטן משמאל לביתן הגדול.. יש 2 כניסות. איזור כניסה שהוא באור יום, ואיזור "הליכת המושפלים" שהוא התמונה בלילה...