שרשור תמונות שלכם

שרשור תמונות שלכם

טוב אני מניח שהצטרפו אנשים חדשים ובעיקר עזבו אנשים ישנים אבל בוא נראה מי נשאר. תעלו תמונה אם בא לכם ותכתבו משהו על עצמכם. אלון, בן 20, כרגע בצבא - משתחרר עוד שנה וחודשיים!

michelbel

New member
מרימה את הכפפה

מישל , מעריצה ותיקה של גאנז בעיקר של אקסל האמת שרק לאחרונה חזרתי להתעניין בו, נתקלתי בהופעה שלו ביוטוב משנת 2006 והנוסטלגיה עשתה את שלה. התחלתי לראות קצת הופעות ולקרוא בפורום מה חדש איתו. מקווה שהפורום יתעורר קצת לחיים, יכול להיות מעניין.

צליל בר

New member
צליל

משתחררת עוד שנה!
תזכיר לי לאן התגייסת?

אכן בה"ד 13 זה סיוט

ואם את משתחררת עוד שנה כנראה שאת היית עוד בתקופה היחסית טובה שלו
אני בלש במצ"ח (כן כן תעשו פרצוף תמיד שאני אומר את זה אנשים עושים פרצוף מצחיק כבר ראיתי את כל הפרצופים!!)

צליל בר

New member
תיחנק

כל כך רציתי לצאת לבלשים, או מ"כים והם לא נתנו לי כי לא התגייסתי למ.צ. מכיר את אסף שני?

מה זאת אומרת לא התגייסת?

הרי היית בבה"ד 13 ועשית שם קורס. מ"כים?! מה?? אוי נו את האמת אני יכול להיות אחלה מ"כ אבל אני אצחק בפרצוף של הטירונים. הטירונות של בה"ד 13 זה אחד הדברים ההזויים. פשוט הזוי. זה כמו שואה. כולם שבורים מנטלית, כאילו הולכים להרוג אותנו כל רגע
בלשים זה נחמד - אבל אני אגיד לך כבר עכשיו שזה לא מה שחושבים שזה, אבל זה סבבה ביחס לדברים אחרים בחייל. אסף שני? לא ממש. השם קצת מוכר. מי זה?

צליל בר

New member
אסף שני

גם התגייס באוג 06 ולא התגייסתי למשטרה צבאית, התגייסתי לשח"ם ולא רציתי ואז סיפחו אותי למ.צ ועברתי השלמת טירונות ונכנסתי לקורס שיטור

למעלה