שרשור תמונות שלנו

Another Girl

New member
שרשור תמונות שלנו ../images/Emo68.gif

וזאת כדי להתגבש קצת,כמו שהוצע. מה שנעשה זה כך: כל מי שישים תמונה יגיד את שמו,גילו וכמה מילים על עצמו.כך אני מקווה שנכיר זה את זה יותר טוב. אני אהיה הראשונה שתרים את הכפפה,מקווה שתבואו בעקבותיי
אז הנה אני,על החיים ועל המוות.

Miss CB

New member
לאאאאאאאאא

כתבתי ונמחק. ננסה שוב והפעם בקיצור כי למי יש כוח... ח"ח על האומץ להיות ראשונה; הנה שלי; צילמתי הרגע במיוחד בשבילכם; תמונה די גרועה ועמכם הסליחה; אני יודעת שהיאמהה לא מחוברת, לא רציתי לעשות רעש אז סתם החזקתי אותה; זו גם חולצת הבי"ס שלי אבל הסמל מוסתר
; והכי חשוב - תצרפו גם אתם תמונות, לא כיף להיות בזה לבד (גם שניים זה לא הרבה!)

Another Girl

New member
כן,יש מצב ../images/Emo3.gif

תשים את התמונה עם לינדה? או שמא עם הת'ר?

אני ../images/Emo13.gif לא מצאתי תמונה יותר נורמלית

התחלתי היום את י"א..יש לי 41 שעות בשבוע!! הצילו ושימו גם תמונות! (מקרטני זה כולל אותך)

נו, טוב, אם את מתעקשת

זאת תמונה שלי כשהייתי צעיר, רענן ומוכשר. נ.ב *אל תכעסו*

Miss CB

New member
אשכרה

יאללה מקה תהיה קצת בוגר. אומר שאתה 61, הבלגתי; בטוח שאתה אכן ה-מקרטני המפורסם (שלא יודע בכלל עברית, אגב, וזה בדוק, יש לי את המקורות שלי), שועשעתי קלות. יאללה שים תמונה, רוצים לראות מי אתה באמת...!!

יש לכם שתי ברירות

1. לראות הודעה שבה יש תמונה שלי וזאת תהיה גם ההודעה האחרונה שלי. 2. לא לראות תמונה שלי. תחליטו, תגבשו דיעה ותגידו מה אתם מחליטים.

Miss CB

New member
...אם מדברים על בגרות.

שמע לא רוצה אל תשים, באמת שזה בסדר, פשוט... למה לא? גם אני אישית לא מאוד מרוצה מתמונות שלי בכלל, אני ממש לא פוטוגנית, אבל נו חפיפ... איזה סוד גדול כל כך יש לך שאתה מפחד שנדע איך אתה נראה??

לא...

אני לא מפחד שתראו איך אני נראה, בסך הכל אני לא מפלצתי. אני פשוט שומר את הזהות שלי סודית כי זה האינטרנט. וברגע שאתה מגלה את הזהות שלך באינטרנט, אתה לא יכול להישאר בו יותר. וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.

למעלה