שרשור תמונות של חברי הפורום...

שרשור תמונות של חברי הפורום...

באמת הגיע הזמן מזמן שנראה את פרצופנו היפה (או שלא) לאומה. אז החלטתי להיות הראשונה וחסר לכם שלא תשרשרו אחרי גם!!! אז התמונה הבאה הולכת להיות שלי והמראה אכן הולך להיות קשה... סתם... זו אחת התמונות שאני די אוהבת אז תזהרו ממני אם תקטלו אותי, מוכנים???

תמונה שלי!!! של הרמוניקה!!!

טוב, אני די בהלם בתמונה, אבל אפשר להבין אותי מפני שהצלם בסטודיו הכריח אותי ללבוש את השמלה השקופה הזאת (ומה גם שלא היה לו במידה שלי והוא הביא לי כמה מידות פחות) הקיצר כמה שהתווכחנו זה לא עזר לי ובסוף שמתי את השימלה הזאת ותודו שיצאתי לא פחות יפה ולחוצה כמו ויקטוריה בתמונות הנסיון להציל את "בראש אנד סאסי"... אתם חייבים למות עלי...

python 4

New member
הנה אני!!!

הצלם אמר לי פה "תהיה חמוד וסקסי". אמרתי לו, שמע מלקולם יקירי, אני תמיד חמוד וסקסי, כן? אז נשכבתי על הסירה והוא צילם אותי. אחרי זה הלכנו לאכול אצל ג'ינה וסגרנו את הערב במנג'-א-טרואה סוער עם בילי. היה כיף.

אור2221

New member
אני לא אוהבת אתכם

לא פייר, אני נחשפתי. אתם יכולים לפגוש אותי מחר ברחוב ולדעת מי אני. האמריקאים הפראנואידים מראים תמונה יותר מהר.

junny

New member
וואהו פייתון

סופסוף אני יודעת מה קיבלתי, יותר גרוע מבשידוך אצל החרדים...

וואו פייתון!!! אתה שווה עוגיה!../images/Emo45.gif

ורק אמרת לילה סוער עם בילי וכבר גרמת לי לקנא בך!!!

python 4

New member
תודה, גם את נראית לא רע בכלל.

אולי עכשיו את מצטערת על זה שהעדפת את צהובי על פני?

עכשיו כשאתה אומר את זה...

אז באמת יש לי הירהורי חרטה... סליחה צהובון, אבל ראית את התמונה???!!! מה שנשאר לך לעשות זה להפגיז בתמונה הכי-
שלך כדי שאני יזכר במה בדיוק התאהבתי, ואז הכל יחזור למסלולו...

שמיצית

New member
חברים, אור צודקת ../images/Emo9.gif

אבל לצערי, ישלי על המחשב פה רק תמונות מהחתונה (עניין טרי, יש עדיין התלהבות). מקווה שלא אכפת לכם....

junny

New member
אני מאוד אשמח

לשלוח תמונה אמיתית!! שלי אבל קצת קשה לי בחשיפה של הפורום הזה כי הוא פתוח לכולם ואני לא אוהבת להחשף, בגלל זה אני קוראת לעצמי ג'ני. תעבירו לי כתובות מייל שלכם... ונתראה בתמונות או.. שאשמח יותר לראות אותכם פנים אל פנים אז פשוט לקבוע פגישה לעוד איזה חודש ככה, חודשיים פשוט לקבוע תאריך אפשרי בת"א נגיד איזה ערב ופשוט להיפגש כולם...

אור2221

New member
אפשר לעשות איזה מפגש... מבחינתי

אפילו הייתי מציעה את הבית שלי, אפשר לעשות ערב קלטות, ברצינות... גם יש לי עליית גג ודי הרבה מקום. אלא מה, קצת יותר מאוחר לתוך הקייץ כי אני נכנסת לעונת בחינות. אור.

alma26

New member
כבר שכחתם???

היה לנו פה שרשור ארוך במיוחד, בו תיכננו את המפגש אבל אנשים פה לא רציניים מספיק ובגלל זה לא יצא מזה כלום אם אני זוכרת נכון,גם בשרשור הקודם את הצעת את ביתך לא? ואני הצעתי לעזור לך..? את גרה באשקלון או משהו כזה? בכל אופן כשתהיו רציניים אני מאוד אשמח למפגש

גם אם רציתי לשלוח תמונה...

אין לי סורק. (בינתיים כמובן), אבל אני מאלה שלא אוהבים להיחשף , אני פוחדת מחשיפת יתר, מעריצים וכו... זה מה שחסר לי עכשיו, שאחרי שהתמונה שלי תפורסם פתאום יצוץ לו איזה "גארי" וישלח לי מכתבים ופרחים ויטריד אותי בטירוף, והכי קטעים יהיה שבסוף המטריד יהיה פייתון או צהובון...

אבל אני יכולה לתאר איך אני נראית...

גובהי 1.62 , שוקלת 45 , שיער שאטני ארוך, עיניים צבע חום בהיר, הקיצר אני די ממוצעת במראה שלי... יכולה להיראות טוב כשאני רוצה אבל לא תמיד בא לי...

עם היה לי מחשב הייתה לי גם תמונה

ןאבל מכיוון שהמחשב מקולקל אין תמונה! אבל גם אני יתאר את עצמי. אני מטר 1.68 שוקלת 50 קילו שער שחור ארוך, עיינים בצבע חום אי גם די ממוצעת במראה שלי גם שאי רוצה אני יכולה לראות כוסית אבל מהו אחד דופק לי התחת שלי!!! הוא ענקי!

כשתהיה לי תמונה במחשב..

אני מוכנה לשלוח למי שירצה בפורום באי.מייל, ואל תתבאסי בקשר לישבן כי לפי דעתי זה סקסי!!!

למעלה