שרשור תמונות!!!

shanyz

New member
שרשור תמונות!!!

אוקי, שרשור מוזר יש לי:) אממ...שרשור תמונות מלחמה!! בגלל העניין הזה של המלחמה והכל...אני לא מפסיקה לחשוב על זה.. ו...זה בראש שלי:) אז.. יאלה תמונות מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלה!!!!!!!!!

shanyz

New member
שרשור תמונות!!!

אוקי, שרשור מוזר יש לי:) אממ...שרשור תמונות מלחמה!! בגלל העניין הזה של המלחמה והכל...אני לא מפסיקה לחשוב על זה.. ו...זה בראש שלי:) אז.. יאלה תמונות מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלה!!!!!!!!!

../images/Emo32.gifמנצלש"ת, כי תפוז גם ככה רקוב

זה מאוד משעשע אותי...תקראו את התגובה של לירון קוהל
חוץ מזה, לדעתי זאת ממש חוצפה של משרד החינוך... אבל לא נכנס לזה עכשיו

טוב, חלאס עם המלחמה הזאת כבר!

חבר'ה, לא תהיה שום מלחמה! כולם פה חיים בפחד והולכים לסגור את עצמם בחדר האטום, אני היחידה בארץ שזה מצחיק אותה? אני לא מאמינה בשום מלחמה, לא תהיה מלחמה, לא אכפת לי מה אומרים בטלוויזיה, בעיתון ובכל אמצעי המדייה האלה, המלחמה לא תהיה. וגם אם היא תהיה, אז אני לא הולכת לסגור את עצמי כמו נמר בכלוב, אני אשאר באותה פוזה בדיוק, ליד המחשב שלי, ואכין לי וולפייפרים וקליפים כאוות נפשי... אלא אם כן מישהו יחליט לעשות חדר אטום לזינאים, ואז זה פשוט יהפוך להיות עניין של כייף. מרתונים, תורנויות על המחשבים, אני וקאליסטו נצטרף בכייף, תרשמו אותנו! אבל בכל מקרה, זה אותו דבר כמו שהיה עם הפיגועים באוטובוסים. זה מה שיעצור אותי מלנסוע ולטייל בארץ הזאתי? לא! אני לא אכלא את עצמי כמו איזה מסכנה, ואם אני אמות, אני אמות בכבוד. זה כל מה שיש לי להגיד בנושא...

ברודי

New member
you go girl!!!

אני מראש הודעתי למשפחה שלי שאותי לא מכניסים לחדר אטום!!! חוץ מזה שזה יותר "חדר אטום" חדר אטום אמיתי זה שאם תשימי יד על החור של המנעול החדר יתחיל להישאב (ואקום ח'ברה) שככה זה בולשיט אחד גדול. אני ומיכל נשב ליד המחשב ונתכתב לנו פה... נצחק על כולכם!

shanyz

New member
אממ..לא ריך להיסגר כמו נמר בכלוב

אבל אפשר לנקוט באמצעי בטיחות.... ולא להסתובב בכוונה במקומות מסוכנין, ואם יגידו לאטום חדרים, אז לאטום אותם ולא להשאיר אותם לא אטומים.. לא יודעת, ככה אני בכל אופן חושבת.. אבל כל אחד יעשה מה שבא לו...

תגדירי מקומות מסוכנים...

נהג שלא יודע איך לנהוג אבל נפל על טסטר טוב הוא נהג מסוכן, אז מה, אני לא אסע בכביש בגלל זה? אני חושבת שהכל פה זה בולשיט אחד גדול ואנחנו לא רואים את זה, או לפחות אתם כי אני [וכנראה שגם ברודי] כן רואה את זה... סדאם לא ישלח טילים כי ארה"ב ת**** לו את הצורה... אני לא אכנס לזה כי אני מילא לא ממש יודעת מה קורה ולא יודעת איזה אולטימטום בוש הציב לסדאם, בוש וסדאם עשויים מאותו חומר, הם גם קונים באותה חנות נעליים, אם אני לא טועה, אבל זה לא קשור. הם שניהם אותו דבר, ואם אני אחייה אני אחייה בגלל שאני בחרתי לחיות, ושלא תגידו שאני מושפעת מזינה, זה פשוט נכון.

shanyz

New member
חה..את מושפעת מזינה!!!!!!!../images/Emo3.gif

ומיכלי~ יש לי הפתעה בשבילך...:) הכנתי וולפייפר!! והפעם כמו שצריך!!!!!!!!!!!!!!! :) הוא גם לא הכי יפה, ויש המון מה לתקן, ויש קצת לבנים בצדדים של התמונות, והמיקום גם לא הכי טוב, אבל זה התחלה.... והכל בזכותך!!!!!!!

ברודי

New member
משהוא.

סתם שני, יצא מקסים!!!!!!
תמשיכי ככה... תגיעי רחוק...!! (אני החלטתי
!)

shanyz

New member
חיחי תודה!! רגע, לא ראית את האחרים

יש 2 של גבריאל... אחד כזה פחות יפה, ואחד ששרשרתי להודעה של ניבה לחתום על משהו... אז שם זה יצא די יפה, לא?:) אממ... הכנתי עוד אחד אני אשים אותו איפה ששמתי את של גבריאל): שיראו את זה.. חחהה

*neta*

New member
בלה בלה נגמר אולטימטום

עוד כמה שעות.. ממחר בבוקר כולם צמודים למסכה, אבל תמשיכו בשגרה רגילה... תסתכלו על התמונה
זו התמונה השנייה בעיוותים ואין אף פותר

shanyz

New member
כן...אני ומשפחתי כבר מדדנו

את המסכות והכנו תיק עם אוכל, ממתקים בטריות רדיו וכל אלה ליד הדלת.. המשפחה שלי לחוצה:)... ונטע, התמונה המעוותת הייתה מממממממש קשה!

חחחח אפילו לא ניסיתי ללכת למדוד

חחחחחחחחחחחחחחחח אפילו אבא שלי לא לוקח את כל זה ברצינות... הוא אמר שהג'יפ יהיה החדר האטום שלנו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מעניין אותי המלחמה הזאת... גם אם היא באמת תהיה אני לא אתחרט... אני אמות עם כל הפרות והכלבי רחוב והחתולי רחוב והכבשים והסוסים והנמרים, ומה שלא יהיה לא כפת לי כלום מזה... חחחח ושני - הוולפייפר ממש ממש חביב:))) יפה מאוד!

ברודי

New member
בלה בלה התחילה המלחמה ../images/Emo8.gif

אמרה ברודי שהיתה ערה כל הלילה עקב וירוס בבטן...

למעלה