שרשור תמונות

פאנגי

New member
|חיבוקמה דעתכם לעשות שרשרת תמונות ?

בגלל שזה פורום חדש ואנחנו לא מכירים אחד את השני פה אז חשבתי שאולי נעשה שרשרת תמונות וכל אחד יראה את עצמו

אני אהיה ראשון

אני עם JESUS שלי

בהצלחה- אני מברך כל אחד

שיצתרף למשפחת האופנוענים, אבל- מאוד מסוכן (ראי את הבלוג שלי, כתובת בחתימה) לחשוב טוב טוב לפני ובזמן רכיבה...

Slalum

New member
../images/Emo13.gif

ביקרתי כבר בבלוג שלך. העניין הוא שזה יישאר בינתיים בגדר פנטזיה, כי ההורים שלי לא ממש מתלהבים מהרעיון. ליתר דיוק, לאבא שלי היה אופנוע ולאחר כמה תאונות קטלניות, כשבאחת מהן הוא גם ריסק את הברך, הוא הודיע לי שהוא יודע איך זה אופנועים, ויהיה לי אופנוע על "גופתו המתה". בינתים אני בתהליכי שכנוע לגבי אופנוע חולות.

NBGirl

New member
למזלו אלו לא היו תאונות קטלניות..

תאונה קטלנית זה כשמישהו נהרג

בהצלחה- אני מברך כל אחד

שיצתרף למשפחת האופנוענים, אבל- מאוד מסוכן (ראי את הבלוג שלי, כתובת בחתימה) לחשוב טוב טוב לפני ובזמן רכיבה...

../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ררר??? מה זה? מה את טרקטור?
איך את מרגישה מתוקה? יותר חשוב- מתי את שוב אצלינו?

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי...! ../images/Emo13.gif

"מה את טרקטור"...?? זה פשוט הזכיר לי משפט ששמעתי בעבר..ורק לחשוב על טון הדיבור הציני..
בכל אופן, יש לך עתיד, בתור זקן הפורום.

lala79

New member
התכוונתי ל..גררר

אני מרגישה מצויין , אני חוזרת בסוף שבוע של ה 18/12 , אני רק לא יודעת אם אני אחזור ביום שישי או חמישי, אנחנו נראה. מה איתך? מה חדש?

גרררר, זה כבר יותר מעניין ../images/Emo8.gif

אני מרגיש מעולה, אני חושב להתחיל לחפש עבודה אפילו שיש לי עדיין חופשת מחלה, אין לי כוח לשבת בבית- אני לא מסוגל

יש איזו שהיא בעיה? ../images/Emo5.gif

משום מה נראה לי שדיברת אליי.... יש לך איזו שהיא בעיה עם הדברים שאני כותבת? 8{

מיטללל

New member
../images/Emo124.gif תעלה../images/Emo70.gifתעלה../images/Emo70.gifתעלה../images/Emo70.gif

אני רוצה לראות אם אתה חמוד כמו שנדמה לי

למעלה