אנסה לתרגם
(תרגום עילג סטייל ערוץ הילדים). [מימין לשמאל]: (קאגומה) *קליק* *פיהוק* (טלויזיה) היום בג'רי ספרינגר... ילד הכלב, או 'ווף, יש לי עסק איתך!' (אינויאשה) זה לא כזה ***ינג קל להסתדר עם האנשים פה! ואם עוד מישהו קורא לי ילד-כלב, אני מפרק להם ת'צורה! (ג'רי ספרינגר) אז, מה החלק שלך בכל זה... מירוקו, נכון? (מירוקו) אוה, אני? אני רק נזיר צנוע. (סאנגו) עלק צנוע. (מירוקו) טוב, סאנגו, אם את מתעקשת. *נגיעה* (סאנגו) זהו זה! תמות! *מכות* (קאגומה) *מעבירה ערוץ* (נראקו) ... כן, עכשיו גם לכם יכול להיות שיער ארוך, שחור ו100מם כמו שלי..! קנו את ג'ל השיער הנחמד של נראקו! אה, והתעלמו מהאזהרות לגבי התוספות שיעזרו לי לשלוט במחותיכם ולהקים צבא מרושע. תוויות חובה מטופשות של משרד הבריאות! (קאגומה) *מתעצבנת ומעבירה ערוץ* (טלויזיה) ועכשיו זה הזמן ל'זיוני שכל עם ז'אקן!' קדימה בנות, תזיזו ת'תחת. (קאגומה) *מ-ע-ב-י-ר-ה* >_< (טלויזיה) בודדים? זקוקים לתמיכה רוחנית? משמעות לחיים? האם את נערה צעירה ויפה? התקשרי ל 555-אני-מירוקו, או הכנסי לאתר שלי www.taasi-li-yeled.com (קאגומה) *מעבירה* (ג'רי ספרינגר) זהו זה! ובפעם הבאה בג'רי ספרינגר... משבר הזהות המינית של פלאפי! (סאשומארו) כולם חושבים שאני בחורה! *בוכה* (קאגומה) *מעבירה ערוץ* אעכגעגעכאככ!!! *מעיפה כרית ורוצחת את הטלויזיה* ---- מקווה שעזרתי.