שרשור תמיכההה

שרשור תמיכההה ../images/Emo7.gif

כידוע לכם, הסדרה היפה שלנו נגמרת עוד 4 פרקים
*פורצת בבכי קורע לב* לא יהיה יותר מג וכריס והכי גרוע - לא יהיה יותר JJ לאאאאאאאאאאאאאאאאא תגידו לי שזה לא באמת קורה
למה לא עשו עונה רביעית למה
אני להיות עצוב

רקליום1

New member
ת'אמת?!

הסדרה קצת מאוסה, כל כך אהבתי אותה אבל היא נהייתה ממש בינונית... עכשיו אני רואה אותה רק מזה שלא נעים לי מעצמי על ה-2 וחצי עונות שהייתי מכורה לסדרה הזאת
כאילו, לא יודעת, היא פתאום נורא משעממת וסתמית, עשויה בצורה בינונית, השחקנים לא משחקים מכל הלב, הדמויות נורא שטחיות, העלילה לא גאונית... לא יודעת, הסדרה נהייתה סתמית, לדעתי [וזאת כמובן רק דעתי].

זאת לירון מיוזר אחר

אהההההההההההההההההההההההההההה סליחה מזה צריך להיות מאוסה!?!?!?!?!?!??????????!?!?!?!?!!?!?!?!??!?!!?
חוצפהההההההההההההההההההה זאת ההההההההההההההההההההההההההסדרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בשבעת אלפים ה הידיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שהכל נאמר ברוח טובה אני לא מתכוונת להעליב אבל אני פשוט לא יכולה לשמוע ככה השמצות על הסדרה היפה שלי. ~*~נא לקרוא את כול ההודעה במוסלמית מדובר

הדסוששש

New member
ממ למה הזכרת לי את זההההה

גם ככה אני בבאסה ועכשיו עוד יותר בלעט.....

noabethr

New member
../images/Emo7.gif ג'יי ג'יי

ג'יי ג'יי ג'יי ג'יי ג'יי ג'יי ג'יי ג'יי JJ JJ JJ JJ JJ JJ JJ JJ JJ

למעלה