שרשור ת'נקסגיווינג - איך היה?
מה אכלתם ומה שתיתם? ואיך היה?
אנחנו נשארנו בבית - וזה תמיד טוב. למעט נסיעות ארוכות לחזרות למפצח האגוזים (נגמר עוד שבוע - יא מנאייק....)
ארוחת החג היתה צמחונית במתכוון - אורז צהוב בוהק (עם כורכום כמו שלימדתם אותי), יחד עם תבשיל חצילים/בטטות/חומוס בסיר בישול כבד.
ועכשיו לשאלה: אלה מכם שמכינים חומוס לבד - יש לכם טיפים ותובנות? ניסיתי את כוחי בימים האחרונים. התחלתי מאפס: השריתי במים איזה 12 שעות במשך הלילה, ואז בישלתי בסיר לחץ אינסטאפוט במשך שעה ועשרים דקות ועוד השערתי את זה סגור בחימום 3 שעות. ועדיין לא יצאו הגרגרים מספיק מתפוררים ונימוחים. כלומר - הם היו רכים אבל לא מתפוררים לגמרי למגע מזלג כמו שהייתי מצפה מהם
אני מתחילה לחשוב שצריך לבשל אותם יומיים בערך...
הוספתי טחינה לרוב, קצת מי בישול של החומוס, לימון, שום וטיפה שמן זית. לא יצא שוס כמו שרציתי. מה שכחתי? מה אתם מוסיפים?
מה אכלתם ומה שתיתם? ואיך היה?
אנחנו נשארנו בבית - וזה תמיד טוב. למעט נסיעות ארוכות לחזרות למפצח האגוזים (נגמר עוד שבוע - יא מנאייק....)
ארוחת החג היתה צמחונית במתכוון - אורז צהוב בוהק (עם כורכום כמו שלימדתם אותי), יחד עם תבשיל חצילים/בטטות/חומוס בסיר בישול כבד.
ועכשיו לשאלה: אלה מכם שמכינים חומוס לבד - יש לכם טיפים ותובנות? ניסיתי את כוחי בימים האחרונים. התחלתי מאפס: השריתי במים איזה 12 שעות במשך הלילה, ואז בישלתי בסיר לחץ אינסטאפוט במשך שעה ועשרים דקות ועוד השערתי את זה סגור בחימום 3 שעות. ועדיין לא יצאו הגרגרים מספיק מתפוררים ונימוחים. כלומר - הם היו רכים אבל לא מתפוררים לגמרי למגע מזלג כמו שהייתי מצפה מהם
אני מתחילה לחשוב שצריך לבשל אותם יומיים בערך...
הוספתי טחינה לרוב, קצת מי בישול של החומוס, לימון, שום וטיפה שמן זית. לא יצא שוס כמו שרציתי. מה שכחתי? מה אתם מוסיפים?