שרשור תקלות טכניות

מיכי 10

Member
האם יש סיבה מיוחדת לכך שבעריכת הודעות כתוב,

משהו בסגנון "ביכולתך לערוך את ההודעה תוך 15 דקות", אבל אם שולחים הודעה, ורוצים לערוך אותה מיד, כבר מקבלים הודעה של "ביכולתך לערוך את ההודעה תוך 10 דקות"?

מה שאני מתכוונת לומר, זה שכבר כמה חודשים אין אמת בפרסום: יש לנו כביכול פסק זמן של 15 דקות לעריכה. אבל בפועל, יש אך ורק 10 דקות, וזה מעט מדי

אודה לכם מאד אם תתקנו את הבאג הזה, גם אם הוא נראה פעוט בעיניכם.
לי זה כבר מחק פעמים רבות את כל תיקוני העריכה, אחרי שטרחתי עליהם.

מנחם231

New member
בוקר טוב.

זמן מה שלא מצליח להיכנס לפורום.אז אני מנסה כל מיני "פטנטים" דרך גוגל כרום וכו..תמיד נכנסתי דרך מועדפים בלי בעיה.
עכשיו לא יכול להיכנס בכלל.
תודה מראש.

Maldini Girl

New member
בעיות באפליקציה

מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את זה.
&nbsp
יש לי את האפליקציה של תפוז ובגדול היא לחלוטין לא שמישה. למה? איך שמתחברים אליה קופצות כל שניה מיליון פרסומות, זה גם מקפיץ לי אתרי אינטרנט תוך כדי הקריאה. גם הכתיבה מאד מסורבלת ולא נוחה. כל קריאה וכתיבה של תגובה לוקחת שעה עד שלרוב אני פשוט מתייאשת.
למען הסר ספק תמיד טורחת לעדכן את הגירסא בתקווה שאלו פשוט באגים שיעברו עם העדכונים, אך לא.
לא יודעת אם זה משנה, יש לי אייפון.

אפליקציה

שלום רב, אנחנו מודעים לאי נוחות שעולה מהגלישה באפליקציה. אנו ממליצים לך לנסות לגלוש דרך האתר המותאם בנייד.

מיכי 10

Member
גם לי יש בעיות של עיכובים אינסופיים בגלישה בפורום דרך

הסלולרי (אנדרואיד). הפרסומות קופצות ללא הרף, מכסות את הדף לגמרי, ולא תמיד ניתנות למחיקה ב-X. אלא לפעמים אפילו מוציאות אותי לגמרי מהאתר.

אל מה התכוונתם בתשובתכם לעיל: "דרך האתר המותאם בנייד"?
איך בפועל אפשר להשתמש בצורה שוטפת באתר "תפוז" בטלפונים הניידים, אם זה אכן אפשרי?

גלישה דרך הנייד

אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמת דרך גלישה באפליקציה. הנושא ידוע לנו ונמצא בטיפול.
לגבי האתר המותאם, הכוונה היא לא להכנס לתפוז דרך אפליקציה שהורדת בחנות האפליקציות, אלא להכנס דרך הדפדפן בנייד. לכתוב בשורת החיפוש "תפוז אנשים" ולהתחבר ליוזר שלך.
הגלישה באתר המתואם תיהיה נוחה יותר בשלב זה.

מיכי 10

Member
אז אחרי שניסיתי, יש לי שאלות:

1. האם אפשר לפרט מעט יותר?
כשנכנסים ל"תפוז אנשים" - לאן להמשיך משם?
אם אני לוחצת על "פורומים", כותבת בַּמסגרת את שם הפורום שאני רוצה, ולוחצת, הוא מביא אותי לשם, ויודע כבר את הכינוי שלי. אין לי צורך (וגם לא ראיתי מקום) להכנסת שם המשתמש שלי.

2. האם זו, אכן, הדרך בה עלי להיכנס?

3. האם יש דרך לשמור, לפחות את אותו פורום מסויים, על מסך הסלולרי שלי, או שבכל פעם עלי להתעכב מחדש בכניסה כזאת, כמו שתיארתי כאן?

*** הערות לגבי היתרונות:
א. בכל מקרה, בדרך זו, הפרסומות באמת לא קופצות ומשתוללות כמו כשמגיעים דרך האפליקציה (שאותה כבר הסרתי).
ב. כשמגיעים כך, אפשר לראות הכל, כולל את מספרי הצפיות של כל ההודעות והתגובות, וזה נחמד.
תודה,
מיכל.

גלישה דרך האתר המותאם

כשאת נכנסת לאתר, במסך הראשי, בחלק העליון, יש אפשרות להתחבר לשם המשתמש שלך- ראי צילום מסך.
את נכנסת לפורום בדרך הנכונה. לצערנו אין דרך לשמור את הפורום המועדף.

מיכי 10

Member
תודה. זה בסדר! ולטובת כולם: דווקא כן הצלחתי לשמור את הפורום

על מסך הסלולרי שלי, בזכות מישהו שמתמצא היטב במחשבים. הוא אמר לי ללחוץ על 3 הנקודות שלמעלה משמאל, ואז ללחוץ על "הוסף לדף הבית".
עשיתי זאת, וקיבלתי על המסך אייקון חדש, שדרכו אני נכנסת ישירות לפורום שלי.

מיכי 10

Member
בבקשה
והאייקון שקיבלתי על המסך, הוא ריבוע כתום, ועליו

האות T בצבע לבן, ומתחת לזה כתוב שם הפורום המסויים שרציתי.
כך שאין לי כל הפורומים, כי התקנתי על האנדרואיד רק את הפורום שהכי חשוב לי.

ItsikH

Member
אין אפשרות להכנס לכמה מהפורומים
לפורומים "גאוה" ו"אופני כביש" כדוגמאות. הודעות שגיאה
בפיירפוקס f1598e44-5957-449b-9775-54b837439632
בכרום a23f5352-f80e-40ea-8a4a-25ef4d0d5824

למעלה